Жица,относно 1-ят ти въпрос :
ELITE PV-400USBL
Здравейте
От скоро сам с PV-400USBL и го ъпдейтнах с PV-400USB-secondshoe-v2 DTS.nrg за да слушам DTS но звук не се появи нито през SCART нито през колонките.Колонките си LUXEON V999.
Бихте ли ми помогнали.
Мерси
Нещо не си настройл аудиото на плеъра. Дай повече информация за настройките си.Първоначално публикувано от ssf
ssf Какво се опитваш да пуснеш? Филм с DTS или DVD Audio с DTS. Ако е филм не трябва да имаш проблеми. Ако е DVD Audio то плеъра не го поддържа.Първоначално публикувано от ssf
А има ли нов софт за този модел??
Какъв "нов софт" те интересува ? Последно е този с отключения DTS към аналоговите изходи на плеъра. Ако си направиш труда да прочетеш темата ще ти стане ясно за какво говорим тук.Първоначално публикувано от herkules
Успех !
Здравейте
За настройките на плеара сам направил всичко описано в темата но пак няма звук.Пуснах VIDEO DTS пак няма.
Имали някакви специални настройки които трябва да направя
Мерси
Слущаи внимателно няма да повтарям.Много мразя хората които се заяждат по форумите ,и за това ако можеш помогни ,ако не можеш недеи да пускаш безсмислени постове!!!Ако си некомпетентен гледаи и се учи умните хора как помагат с умни отговори!!!А относно моя въпрос мисля че съм достатъчно ясен.НОВ СОФТУЕР???Първоначално публикувано от Hell
Здравейте
За настройките на плеара сам направил всичко описано в темата но пак няма звук.Първоначално публикувано от Hell
Имали някакви специални настройки които трябва да направя
Пуснах VIDEO DTS пак няма.Първоначално публикувано от PROTEL
Абе HERKULES, ако не можеш да четеш е друг въпрос, но аз съм отговорил на безсмисленият ти въпрос със достатъчно смислен отговор, който даже си цитирал в твоя последен тъй смислен пост ! Айде със здраве !Първоначално публикувано от herkules
здравейте, и аз от известно време съм щастлив притежател на модела 400юсб. и дори ъпдейтнах софтуера с последния публикуван тук.
никакви проблеми за сега с негои чете наистина доста дивекс-и
интересното е че на официалния сайт го "няма в наличност" от доста време.
изглежда вече е доста популярен модел
Здравейте!
След като прочетох всички теми за модел 400USB минах по магазините да го потърся и се оказа, че никъде го нямат! Само в един магазин ми казаха, че в склада си имали една бройка 400USBL. При което аз се зарадвах а те се учудиха защото моделите 377 и 399 били със същите опции, софтуеър и т.н. но по евтини с 30 лв. Та реших да се посъветвам с вас кои от тези модели да взема?
Не трябва да забравяш се пак че 400USBL има USB порт спрямо моделите които си изброил то от там идва разликата в цената. Моя съвет е да си вземеш 400USBL пред другите два модела но се пак ти си решаваш.