Страница 13 от 33 ПърваПърва ... 3111213141523 ... ПоследноПоследно
Резултати от 181 до 195 от общо 482

Elite PV-400USB - Мнения, проблеми и тяхното решение

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2004

Re: Elite PV-400USB - Мнения, проблеми и тяхното решение

Цитат Първоначално публикувано от cho
    Някой може ли да ми изпрати последния ъпдейт за pv-400USB с DTS че на elitedvd@abv.bg всичко е изтрито?
    Много благодаря.

...
    В чекмеджето погледна ли?

2.  

3. Тук е от
    Aug 2006

Браво, златни сте! Хвърлили сте доста труд, благодаря, че споделихте резултатите
    Както и да е, имам едно процедурно предложение: като поствате за поредния ъпдейт, уточнявайте името на файла и директорията, в която сте го поставили на мейла в abv.bg
    Благодарности

4. Тук е от
    Dec 2002

Здравейте доколкото разбрах 400 модела не поддържа Юсб пръчка а само хард диск форматиран на фат32, аз пробвах с няколко пръчки и не стана също така пробвах на външно чекмедже 5,25 инча с външно двд устройство и пак не се разпознава, остана да пробвам в външното чкемедже да закача един хард форматнат на фат 32 да видим дали ще се полуъчи като при другите - дали ще го разпознаее.

някой може ли да ми припомни реда на ъпдеит

02.09.2006 23:55
    Bлагодарности на TODD за линка с инструкциите за ъпдейт!
    Проведох следните тестове:
    1. на малък хард диск 600 мб на фат 32 не го разпозна, смених го на чист фат и сложих медиа файлове сега ще пробвам.
    2. хард диск 3.0 гига тръгна на чист фат всичко което е стерео върви нормално 5,1 сече яко.
    3. харда 3.0 гига на фат 32 ми разпозна папка с медиа файл но не отваря паката може да е от името ще го сменя да вида.

Незнам дали юсб пръчките могат да се форматират на фат или фат 32 ако може значи ще тръгне и пръчка явно това чудо познава само фат и фат 32 файлови системи.

02.10.2006 01:58
    1. Оказа се че малкия хард 600 мб както и да го форматирам не тръгва на ЮСБ изобщо не се разпознава - възможнно е защото има малко бед сектори, но на компютър си работи нормално.

2. Обаче 3 гига хард диска тука се получи страннна работа, когато е форматиран на фат работи перфектно и даже зарежда светкавично изобщо не мисли, но за съжаление фат не подържа повече от 2 гига и 1 гига ми увисва и остава неизползваем защото елита чете само праймъри и то първия такъв, а когато сложа на фат32 целия 3 гига хард се разпознава харда но мисли поне 2 минути докато зареди после папките се виждат, но когато се влезе в тях вместо фаилове има маймуни като папки и не се отварят

Моля някой да даде съвет защо нем и тръгва под фат32, а само под фат, какво да направя има ли нещо специално което трябва да се направи като се форматира под фат32, клъстери и др такива? плииз хелп ми :-)

5. Member Аватара на TODD
    Тук е от
    Jul 2006
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Master Jedy Alan
    Здравейте доколкото разбрах 400 модела не поддържа Юсб пръчка а само хард диск форматиран на фат32, аз пробвах с няколко пръчки и не стана също така пробвах на външно чекмедже 5,25 инча с външно двд устройство и пак не се разпознава, остана да пробвам в външното чкемедже да закача един хард форматнат на фат 32 да видим дали ще се полуъчи като при другите - дали ще го разпознаее.

някой може ли да ми припомни реда на ъпдеит
    1. вкарвам диска и ме пиита дали искам да ъпдейтвам ако да да натисан бутна плей
    2. натискам бутона плей - започва копиране на фаилове
    3. диска излиза и пише ъпдейтване
    4. чакам извесно време и екрана се зарежда сам
    5. гася захранването от дистанционото и отивам на стенбай
    6. би трябвало да е така.

Ако бъркам или пропускам нещо моля д а ми кажете ако знаете
    Парво аз лично съм пробвал с пръчка и си се разпознава без проблем независимо дали е модела USB или USBL и хардиск си се разпознава без проблем само не съм пробвал това което казваш да закача външно устройство. Според мен имаш някакъв проблем с USB портът. Относно вторият ти въпрос начина на ъпдейтване е описън тук: http://www.elite.bg/asp/DivXInstr1.htm достатачно ясно така че не би трябвало да имаш затруднения. Ами успех с начинанието.

6. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2004

след дълго четене, реших и аз да взема такова DVD.
    бях заделил пари за доста по-скъпи маркови модели, но след като прочетох каква работа различни ентусиасти са свършили с ъпгрейдите на ЕЛИТ ДВД-тата, реших че добрата поддръжка е по-важна от реномето на фирмата. (все пак и марковите изделия се скапват, нали)

имам следната молба за съвет - Като ида в магазина, какво да гледам, какво да тествам, за да не попадна на някоя калпава бройка? Както и какво да тествам в къщи, за да установя евентуални производствени дефекти в максимално кратък срок? Какви са най честите дефекти на дези ДВД-та?

предварително мерси за помоща а и за ценната тема

7. Тук е от
    Sep 2006

Здравейте!
    От вчера и аз притежавам това плеърче. Въпроса ми е следния...
    ДВД-то е свързано с 5.1 активни колони (Луксеон). При просвирване на стерео файлове се чуват само двете предни колони(което ми се струва нормално). Когато включа dolby prologic II тръгват и останалите колони..обаче с изключение на събуфера.
    Пробвах какви ли не комбинации от настройки, но събуфера така и не тръгна. А физически си работи, понеже при пускане на ДВД с 5.1 звук свирят и шестте колони. Значи не е някакъкво прекъсване по кабелите. Обадих се в сервиза за консултация и там една кака (която едва ли беше достатъчно компетентна) ме увери, че това е нормално. Та, има ли някой, който е подкарал събуфера при стерео файловете и ако да , нека сподели как.
    Благодаря предварително...

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jan 2005

Цитат Първоначално публикувано от kocko
    Здравейте!
    От вчера и аз притежавам това плеърче. Въпроса ми е следния...
    ДВД-то е свързано с 5.1 активни колони (Луксеон). При просвирване на стерео файлове се чуват само двете предни колони(което ми се струва нормално). Когато включа dolby prologic II тръгват и останалите колони..обаче с изключение на събуфера.
    Пробвах какви ли не комбинации от настройки, но събуфера така и не тръгна. А физически си работи, понеже при пускане на ДВД с 5.1 звук свирят и шестте колони. Значи не е някакъкво прекъсване по кабелите. Обадих се в сервиза за консултация и там една кака (която едва ли беше достатъчно компетентна) ме увери, че това е нормално. Та, има ли някой, който е подкарал събуфера при стерео файловете и ако да , нека сподели как.
    Благодаря предварително...
    аз съм с луксеон logicfox W5.1 HR, вързани на елит 400, и стереото бумка на субуфъра, който си работи (както и останалите колонки) и когато през луксеона пусна уредбата, т.е виртуалния съраунд работи...; на луксеона му са малко тъпо направени индикациите за настройките и човек трябва да налучква и да търчи до колоните за да слуша дали пускат звук, а и дистанцията е мижавичка...; при мен май си е на 5.1 input...

направи ли настройките на звука в менюто на елита?

10. Тук е от
    Sep 2006

аз съм с луксеон logicfox W5.1 HR, вързани на елит 400, и стереото бумка на субуфъра, който си работи (както и останалите колонки) и когато през луксеона пусна уредбата, т.е виртуалния съраунд работи...; на луксеона му са малко тъпо направени индикациите за настройките и човек трябва да налучква и да търчи до колоните за да слуша дали пускат звук, а и дистанцията е мижавичка...; при мен май си е на 5.1 input...

направи ли настройките на звука в менюто на елита?
    Хм.. аз съм с Луксеон Т5.1. Нямат дистанционно и при опцията TEST TONE на ДВД-то си пращят в съответния ред. Значи са вързани правилно. Освен да пробвам да сменя фирмуера..друго не се сещам..
    Настройките на ДВД-то съм ги направил и съм ги комбинирал във всякакви възможни комбинации.

11. Member Аватара на TODD
    Тук е от
    Jul 2006
    Живее в
    Варна

В аналог аудио сетъп настройката за събуфера включена ли ти е.

12. Тук е от
    Sep 2006

Мдаа, включен е събуфера. Смених фирмуера и при ДТС думка прилично. Но при стереото пак го няма. Интересното е че на компютъра симулирах същото нещо с Power DVD (стерео звук с включен dolby prologic II) и събуфера отново го няма...Това ме навежда на мисълта , че това е нормалното. Явно dolby prologic II не разпределя звук към него..може и да съм в грешка...

13. Member
    Тук е от
    Jan 2005

Мдаа, включен е събуфера. Смених фирмуера и при ДТС думка прилично. Но при стереото пак го няма. Интересното е че на компютъра симулирах същото нещо с Power DVD (стерео звук с включен dolby prologic II) и събуфера отново го няма...Това ме навежда на мисълта , че това е нормалното. Явно dolby prologic II не разпределя звук към него..може и да съм в грешка...
    интересно, при мен има в менюто има TEST TONE, но не е достъпно?! това от плейъра ли е - настройките?, или нещо не разпознава колоните?

не съм включил въобще dolby prologic II, защото ми се струва, че при включен такъв колоните свирят малко по-тихо...., а има и чувството, че натискане на копчето A-MODE на дистанцията нещо бърка нещата....

14.  

15. Тук е от
    Sep 2006

TEST TONE е достъпно само когато нямаш диск в ДВД-то. А A-MODE сменя звука от 2 канален в 5.1 и обратно...

16. Member
    Тук е от
    Jan 2005

А A-MODE сменя звука от 2 канален в 5.1 и обратно...
    да...имам предвид, че малко се объркват настройките, като случайно натиснеш това A-MODE, а после, си забравил кое точно си натиснал на мижавото дистанционно на луксеона...

17. Member Аватара на TODD
    Тук е от
    Jul 2006
    Живее в
    Варна

Проблема ти е явно в колоните защото братми има 801USB модела и при включен dolby prologic II му думка субуфера когато аудиото е стерео.

18. Тук е от
    Sep 2006

Цитат Първоначално публикувано от TODD
    Проблема ти е явно в колоните защото братми има 801USB модела и при включен dolby prologic II му думка субуфера когато аудиото е стерео.
    Е, да ама същите колони връзвам към компютъра и събуфера думка. Връзвам ги към Елита и при ДТС думка...не ми се вярва да са развалени те..просто вече не знам кво да мисля..

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 13 от 33 ПърваПърва ... 3111213141523 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Elite PV- 4000 USB !!! - Мнения, проблеми и тяхното решение
    От soon във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 23
    Последно: 03-08-09, 23:17
  2. DVD ПЛЕЙЪР ELITE PV 400USB, ELITE PV 4000USB или NEO DVD-R45USB HD
    От stancho_75 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 11
    Последно: 27-02-08, 09:03
  3. сравняване на двата най добри DIVX playera{Elite PV-400USB ели DV-1000HD-new}
    От bigbanny във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 4
    Последно: 13-02-07, 00:12
  4. Elite PV-366x - проблеми
    От Kido във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 2
    Последно: 27-01-06, 13:56
  5. Мнение за новия модел DVD Elite PV-400USB
    От naskonr във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 0
    Последно: 18-09-05, 19:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе