Страница 23 от 33 ПърваПърва ... 132122232425 ... ПоследноПоследно
Резултати от 331 до 345 от общо 482

Elite PV-400USB - Мнения, проблеми и тяхното решение

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2007

Re: Elite PV-400USB - Мнения, проблеми и тяхното решение

Някой да знае разликата м/у elite pv-400 и pv-4000 ?

2.  

3. Тук е от
    May 2007

Имам проблем с този плеър и ще съм много благодарен, ако някой може да ми даде съвет - записвам филм на CD-RW, стартирам го и тръгва само за 4 sec. ... След това спира и ... нищо. Немога да разбера къде бъркам - в записа ли, в стартирането ли. Просто нямам логично обяснение. Имам го от 2 маесеца, а съм изгледал само три филма(3!) по тази причина ...

4. Тук е от
    Apr 2006

Цитат Първоначално публикувано от bochi
    Някой да знае разликата м/у elite pv-400 и pv-4000 ?
    pv-4000 usb = pv-400 usb + pv-5M pro (има регулиране на субтитрите)

5. Тук е от
    Sep 2007

Цитат Първоначално публикувано от canonman
    Имам проблем с този плеър и ще съм много благодарен, ако някой може да ми даде съвет - записвам филм на CD-RW, стартирам го и тръгва само за 4 sec. ... След това спира и ... нищо. Немога да разбера къде бъркам - в записа ли, в стартирането ли. Просто нямам логично обяснение. Имам го от 2 маесеца, а съм изгледал само три филма(3!) по тази причина ...
    ами презапиши друг филм на диска, ако пак не тръгва, смени марката на диска и аз сам имал проблем но винаги е било заради самия диск -но не от двд-то.

p.s:: от кде си го купи , аз съм много доволен от този модел но не мога да открия от къде да си закупя още 1 бройка!ако знае някой къде има -моля за инфо!!

6. Тук е от
    May 2007

Купих го от "МЕТРО" за 64 BGL. А дисковете ми са EPRO CD-RW. Естествено метода с презаписа го приложих още в началото на емпиричните си изследвания. Приложих и метода на Гейтс - "Излез и Влез". Мислех си дали не е проблем с кодеци или нещо такова ... Просто нямам идея.

7. Тук е от
    Sep 2007

Цитат Първоначално публикувано от canonman
    Купих го от "МЕТРО" за 64 BGL. А дисковете ми са EPRO CD-RW. Естествено метода с презаписа го приложих още в началото на емпиричните си изследвания. Приложих и метода на Гейтс - "Излез и Влез". Мислех си дали не е проблем с кодеци или нещо такова ... Просто нямам идея.
    Ама наистина ли става въпрос за модел pv-400usb,, да не се бъркаш с pv-400usb new,те са различни: първият модел е сцена около 100лв.;поне за толкова се продаваше преди време и мисля че са се изчерпали като наличност; -и е с по различен софт. струва ми се че ти имаш от втория модел и 2 страници по назад описват недостатъците на по новия 400usb а ако е така и аз нямам идеа..?

8.  

9. Тук е от
    May 2007

Грешката е моя! Прав си, NEW е. И продължавам да нямам логично обяснение за нетръгването му ...

10. Тук е от
    Oct 2007

Колеги, имам следният въпрос:
    Изтеглих си ъпдейта за pv-400 usb, записах го както пише по горе във форума, сложих диска двд-то потегли исписами мп3 диск и толкос. дали се е упдеидвало един господ знае . ако има някаква специфика( комбинация от копчета.която се натиска и прочие),моля кажете.Аз не намирам никаква разлика.

11. Тук е от
    Oct 2007

Здравейте, имам проблеми със субтитрите на PV-4000USB. Много бързо скрива субтитрите от екрана. Пробвах същия филм на компютър, там субтитрите се задържат по-дълго време. Накой може ли да ме посъветва дали това се оправя с някакви настройки или да се обърна към гаранционния сервиз на Елит. Благодаря предварително.

12. Тук е от
    Oct 2007

Iskam samo da vi pitam i a zimam maluk problem s puskaneto na filmi na4i kato nali iskam da pusna ne6to i filma mi trugva s zvuk i subtitri oba44e nqmakartina i mi ispisva" Unknow file format (xvid)" i neznam kakvo da pravq pls pomognete mi

13. Тук е от
    Oct 2007

Цитат Първоначално публикувано от krasimir123
    Здравейте, имам проблеми със субтитрите на PV-4000USB. Много бързо скрива субтитрите от екрана. Пробвах същия филм на компютър, там субтитрите се задържат по-дълго време. Накой може ли да ме посъветва дали това се оправя с някакви настройки или да се обърна към гаранционния сервиз на Елит. Благодаря предварително.
    Днес реших да поексперементирам още малко с моя плеар, всъщност той не бил PV-400USB, а PV-4000USB, но за проблема който ви писах това едва ли е от голямо значение. Та както вече казах, проблема е че скрива прекалено бързо субтитрите от екран. Реших да разгледам по-подробно един .srt фаил и това което ми направи впечатление е че плеара не се съобразява с времето след секундите, например ако имам следния фрагмет от .srt:
    "
    329
    00:32:13,055 --> 00:32:15,843
    Може дори да са били
    на същия полет.
    "
    При този пример надписа вместо да стои 2 сек. и 8 десети(788 хилядни), почити 3 сек. той стои само 2 сек.
    Според вас това нормално ли е? Задавам ви този въпрос защото досега никога не съм имал плеар , а съм гледал филми от компютър. Та това при всички плеари ли е така или моя е проблемен?

14.  

15. KTT
    KTT е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Живее в
    Usa

Това в по-горния пример не са ли секунди - 2 сек. и 8 десети(788 хилядни) и ако да, как засичаш разликата от 2 десети от секундата? Аз лично бих се затруднил да различа 2.8 и 3 секунди.

16. Тук е от
    Oct 2007

Да 2сек. и 8десети е , но субтитрите не стоят нито 2.8 сек, нито 3 сек. , а само 2 сек., защото плеара не се съобразява със стойностите след десетичната запетая. А засичам като пусна времето от началото на филма да се показва на екран , то е в мин:сек , прави ми впечатление че субтитрите винаги се появяват и изчезват при отброяване на нова секунда. В посочения пример надписа се скри точно при отброяване на 32:15. А би трябвало да се скрие 8 десети след отброеване на 32:15 , т.е. почти още една секунда.
    В конкретния пример това не е особен проблем, но когато има много кратък надпис например от две думи, в .srt фаиловете той е заложен понякога да стои по малко от секунда например 8 или 9 десети,например:
    00:32:13,005 --> 00:32:13,843
    в този пример надписа само премигва на екран, и е невъзможно да бъде прочетен.

17. Member
    Тук е от
    Dec 2005

Хора започнахте да търсите под вола теле
    0.8 секунди

18. Тук е от
    Oct 2007

До SPaun
    На пръв поглед наистина изглежад че 0.8 секунди е като да търсиш под вола теле. Но ето ти конкретен пример от филма "The Born Ultimat"
    "
    61
    00:08:03,069 --> 00:08:03,741
    Мъртва е.
    "
    Този надпис само примигва като бяло петно на екрана и изобщо не се задържа за 0.7 сек. (672 хил) време достатъчно надписа да бъде прочетен.
    Мога да ти изкарам достатъчно подобни примери които са доста дразнещи.
    Та отново въпросът ми е: Това проблем на всички плеари ли е, или само на PV-4000 USB , или аз съм попаднал на някакъв бъгав и трябва да ходя в сервиза.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 23 от 33 ПърваПърва ... 132122232425 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Elite PV- 4000 USB !!! - Мнения, проблеми и тяхното решение
    От soon във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 23
    Последно: 03-08-09, 23:17
  2. DVD ПЛЕЙЪР ELITE PV 400USB, ELITE PV 4000USB или NEO DVD-R45USB HD
    От stancho_75 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 11
    Последно: 27-02-08, 09:03
  3. сравняване на двата най добри DIVX playera{Elite PV-400USB ели DV-1000HD-new}
    От bigbanny във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 4
    Последно: 13-02-07, 00:12
  4. Elite PV-366x - проблеми
    От Kido във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 2
    Последно: 27-01-06, 13:56
  5. Мнение за новия модел DVD Elite PV-400USB
    От naskonr във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 0
    Последно: 18-09-05, 19:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе