Да гледаме с позитивния чипПървоначално публикувано от nkd
Да гледаме с позитивния чипПървоначално публикувано от nkd
Това е добре. Явно в твоя район нещо не е оправена мрежата. Аз съм техен абонат от десетина години на 3 различни адреса и никога не съм имал проблеми със сигнала и обслужването. Докато бях в Люлин съм ги викал на 2-3 пъти да разкарат пиратите по кабела ми, че ми прецакваха нивото на сигнала. След като оставих на вратите на съседите бележка, че следващия път ще пусна 220 волта ток по кабела престанаха да ръчкат.
Мрежата (която впрочем я наследиха от Евротур сат после Еснет и беше бъгава ) е така при мен от повече от 10г. На аналогова и сега има паразитни сигнали. Какво ли не съм правил за да оправят нещата(аз им давам ток за усилвател) , но все нещо не ставаше както трябва и започваха с оправданията , че телевизора имал кофти тунер на другия много контраст съм дал... Отдавна подозирах ,че някъде по централно в квартала е заровено кучето и явно при вчерашните ремонти точно там са пипнали. Ако е било наистина кражба тоя мангал дето е свил жиците ще го черпя.
Как ви се струва double play офертата - HD пакет + 20 Мbps интернет за 60 лева
Скъпичко....до 50лв е приемливо.Първоначално публикувано от koleto
Намери мангала и му поръчай да открадне кабелите по трасето от централният им офис до вас. Така ,като подменят кабелите с нови - ти ще имаш супер сигнал ,а мангала ще има пари за сватбата на 6-тото си дете от 3-тата си жена.Първоначално публикувано от nkd
Скъпо ми се струва. Аз давам за цифрова 110 канала + 40 Mbps Интернет 30 лв / ако ползвам всички отстъпки ми пада на 26 лв дори /. Това е все едно за HD да дам 30 лв... абсурд.
Изненадите от Близуу продължават .Днес ми се обадиха два пъти да ме питат как е сигнала и дали да идват утре на записания час. Междувременно са засилили сигнала още и повечето програми са отлични. Бре бре бре, бай Мангал свърши перфектна работа , поради тази радост съм заложил едно шише Финландия във фризера.
Дали бай Мангал,дали някой агент чете тука във форума и гледа,че и новото име прихваща стария имидж.Важното е,че сигнала вече ти е наред.
Deian-е,за кой град и оператор говориш?
Русе, NetWorx-BG.
Както пише на колоната на Омуртаг - човек дори добре да живее сигнала му свършва. Не че знам къде е колоната на Омуртаг, и дори дали наистина има такава...Първоначално публикувано от koleto
Гледа си човек HD пакета и изведнъж празен екран, от скука се присламчва към интернета а там няма никой, кой знае защо?
Дали човек получава HD, интернет, газ, бензин, царевица, боб или банани е добре да реши дали иска всички накуп или поне едно от изброените. Как да подходи е напълно в компетенциите на потребителя, поне за сега.
Има ли някой абонирал се за HD пакета на Близоо. Задължително ли е 12 месечен договор или може и безсрочен. На мен ми казаха по Скайпа за 12 месечен, но им нямам много вяра.
Писал съм по-назад, всичко може, зависи от подхода и настроението на служителката. Аз миналата година платих 1 месец за да пробвам, зимата го пуснах за 2, а сега за част от май и целия юни.
Да четох го и затова се зачудих !
Тогава бяха Евроком и вземаха по 14,90 за няколко програми ,а пък за часта Кейбълтел две безплатни . Според мен сега се надуват заради световното после пак ще може по за един месец. Има нещо нелогично , за цифровата (разликата от аналогавата е огромна, а и има двойно повече програми ,плюс безплатен СТБ) се доплаща 5лв. , а само за 10 HD ,повечето непреведени още 15лв. ?!?!? Като се добави и цената на HD STB ....Първоначално публикувано от kaloman
Здравейте,вчера взех от един приятел Сам модула+карта на Близуу да пробвам на моя ТВ(Самсунг- UE40B6000) как ще се вижда,обаче не засича картата.Всичко съм изпълнил както трябва по монтирането на модула и картата,програмите са засечени към 230 мисля че бяха,но засажаление неможе да ги разкодира.Имали някой колега със същия модел ТВ ,да няма някакви други настройки които да се правят?Благодаря Ви.