Страница 32 от 99 ПърваПърва ... 2230313233344282 ... ПоследноПоследно
Резултати от 466 до 480 от общо 1473

Re:Кабелна телевизия и оператори DVB-C / FAQ - обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    О Небеса ! Стана Чудо. Снощи Близуу отстраниха повредата (ако изобщо е било повреда , а не някаква преработка на мрежата), пуснаха сигнала и качеството и силата на цифровата стана толкова добро колкото не е било никога . Изначално лоши програми се оправиха доста ,а тези ,които бяха добри сега са отлични. Големият въпрос е докога ще е това неземно щастие .
    Да гледаме с позитивния чип

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Това е добре. Явно в твоя район нещо не е оправена мрежата. Аз съм техен абонат от десетина години на 3 различни адреса и никога не съм имал проблеми със сигнала и обслужването. Докато бях в Люлин съм ги викал на 2-3 пъти да разкарат пиратите по кабела ми, че ми прецакваха нивото на сигнала. След като оставих на вратите на съседите бележка, че следващия път ще пусна 220 волта ток по кабела престанаха да ръчкат.

4. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Мрежата (която впрочем я наследиха от Евротур сат после Еснет и беше бъгава ) е така при мен от повече от 10г. На аналогова и сега има паразитни сигнали. Какво ли не съм правил за да оправят нещата(аз им давам ток за усилвател) , но все нещо не ставаше както трябва и започваха с оправданията , че телевизора имал кофти тунер на другия много контраст съм дал... Отдавна подозирах ,че някъде по централно в квартала е заровено кучето и явно при вчерашните ремонти точно там са пипнали. Ако е било наистина кражба тоя мангал дето е свил жиците ще го черпя.

5. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Как ви се струва double play офертата - HD пакет + 20 Мbps интернет за 60 лева

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от koleto
    Скъпичко....до 50лв е приемливо.
    Цитат Първоначално публикувано от nkd
    Мрежата (която впрочем я наследиха от Евротур сат после Еснет и беше бъгава ) е така при мен от повече от 10г. На аналогова и сега има паразитни сигнали. Какво ли не съм правил за да оправят нещата(аз им давам ток за усилвател) , но все нещо не ставаше както трябва и започваха с оправданията , че телевизора имал кофти тунер на другия много контраст съм дал... Отдавна подозирах ,че някъде по централно в квартала е заровено кучето и явно при вчерашните ремонти точно там са пипнали. Ако е било наистина кражба тоя мангал дето е свил жиците ще го черпя.
    Намери мангала и му поръчай да открадне кабелите по трасето от централният им офис до вас. Така ,като подменят кабелите с нови - ти ще имаш супер сигнал ,а мангала ще има пари за сватбата на 6-тото си дете от 3-тата си жена.

7. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Скъпо ми се струва. Аз давам за цифрова 110 канала + 40 Mbps Интернет 30 лв / ако ползвам всички отстъпки ми пада на 26 лв дори /. Това е все едно за HD да дам 30 лв... абсурд.

8.  

9. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Изненадите от Близуу продължават .Днес ми се обадиха два пъти да ме питат как е сигнала и дали да идват утре на записания час. Междувременно са засилили сигнала още и повечето програми са отлични. Бре бре бре, бай Мангал свърши перфектна работа , поради тази радост съм заложил едно шише Финландия във фризера.

10. Member Аватара на Bivola
    Тук е от
    Dec 2009

Дали бай Мангал,дали някой агент чете тука във форума и гледа,че и новото име прихваща стария имидж.Важното е,че сигнала вече ти е наред.

Deian-е,за кой град и оператор говориш?

11. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Русе, NetWorx-BG.

12. Member
    Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от koleto
    Както пише на колоната на Омуртаг - човек дори добре да живее сигнала му свършва. Не че знам къде е колоната на Омуртаг, и дори дали наистина има такава...
    Гледа си човек HD пакета и изведнъж празен екран, от скука се присламчва към интернета а там няма никой, кой знае защо?
    Дали човек получава HD, интернет, газ, бензин, царевица, боб или банани е добре да реши дали иска всички накуп или поне едно от изброените. Как да подходи е напълно в компетенциите на потребителя, поне за сега.

13. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2008

Има ли някой абонирал се за HD пакета на Близоо. Задължително ли е 12 месечен договор или може и безсрочен. На мен ми казаха по Скайпа за 12 месечен, но им нямам много вяра.

14.  

15. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Писал съм по-назад, всичко може, зависи от подхода и настроението на служителката. Аз миналата година платих 1 месец за да пробвам, зимата го пуснах за 2, а сега за част от май и целия юни.

16. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2008

Да четох го и затова се зачудих !

17. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от kaloman
    Писал съм по-назад, всичко може, зависи от подхода и настроението на служителката. Аз миналата година платих 1 месец за да пробвам, зимата го пуснах за 2, а сега за част от май и целия юни.
    Тогава бяха Евроком и вземаха по 14,90 за няколко програми ,а пък за часта Кейбълтел две безплатни . Според мен сега се надуват заради световното после пак ще може по за един месец. Има нещо нелогично , за цифровата (разликата от аналогавата е огромна, а и има двойно повече програми ,плюс безплатен СТБ) се доплаща 5лв. , а само за 10 HD ,повечето непреведени още 15лв. ?!?!? Като се добави и цената на HD STB ....

18. Тук е от
    Jan 2009

Здравейте,вчера взех от един приятел Сам модула+карта на Близуу да пробвам на моя ТВ(Самсунг- UE40B6000) как ще се вижда,обаче не засича картата.Всичко съм изпълнил както трябва по монтирането на модула и картата,програмите са засечени към 230 мисля че бяха,но засажаление неможе да ги разкодира.Имали някой колега със същия модел ТВ ,да няма някакви други настройки които да се правят?Благодаря Ви.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 32 от 99 ПърваПърва ... 2230313233344282 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Цифрова кабелна телевизия DVB-C / FAQ - обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 410
    Последно: 14-12-24, 03:06
  2. RN-tv - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От SongBird във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 18-06-22, 15:08
  3. Интерактивна телевизия и оператори IPTV / FAQ - обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 73
    Последно: 30-05-20, 19:03
  4. TV NET - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
    От citizen във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 3
    Последно: 10-08-17, 18:13
  5. ББС кейбъл - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
    От GearBoX във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 95
    Последно: 27-06-15, 23:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе