На коя честота са новите програми ?Първоначално публикувано от fit
На коя честота са новите програми ?Първоначално публикувано от fit
КейбълТел и Евроком вече се казват Blizoo. Дали са близо или далече от потребителите си, тепърва ще се разбере.
Имат оферта от 10 HD канала + 150 SD цифрови за 45 лв/месец, което за мен е абсурдно. И това за 1 телевизор.
След 8 мес. умуване- блайзуу ,нещо като блазя ти, ле ле ле ....http://www.blizoo.bg/
По-скоро е нещо като "клиентите ни са bliзо до zooпарка, близо до маймуните както никога досега".Първоначално публикувано от nkd
Офертата да се абонираш за 10 HD канала, без на сайта да се споменава дори един от тях е наистина съблазнителна.
Мда - те може и на БЛИЗОО да се преименуват ама все повече абонати отиват ДАЛЕЧЕЕ от тази компания!
45 лв не са много, но дай да видим кои са тези 10 HD канала. Като знам, че половината ще са разни демо шитни ще пропусна.
Трябва да добавят едно "Изненадай себе си" в рекламната брошура.Първоначално публикувано от yotce
Кейбълтел от доста време върви назад, а на това обединение с Евроком се възлагаха всички надежди да оправи нещата. Новите собственици уволниха почти всички специалисти (системни администратори, техници и т.н.), като на тяхно място наеха промоутъри. Логиката им е желязна - техниката сама ще се поддържа, докато ние ще си рекламираме стоката.
Явно новото име е опит да се покрият всички "прекрасни" отзиви за компанията и да се заблудят незапознатите за кого става дума. Това ми напомня за една поговорка - пременил се Илия...
Мисля че HD каналите със права за България са извесни. Освен тях може да скълапят нещо собствено производство, но то едва ли ще си заслужава. По въпроса за 45лв. дали са много или не въпроса по скоро е персонален. За мен 45лв за 1 телевизор на месец е безобразно скъпо, но всеки си преценява сам.Първоначално публикувано от lazarus18
Все пак доста съм им "сърбал попарата " на КТ и много внимавам със всичките им предложения защото нещата при тях определено са доста зле и продължават да се влошават.
Споделям мнението на "Shienar" че със новото име вероятно се опитват да се "отлепят" от огромната лавина негативни отзиви за компанията!
Всъщност 15 лв за 10 канала ако са свестни не са много, пък и получаваш HDMI приемника за 50 лв.
Аз моето мнение за HD каналите съм го казвал и преди. При положение, че имам достъп до толкова HD съдържание от интернет, не бих си пуснал HD пакет и 100 канала да бяха.
Реално гледам 5-6 канала и те няма да се появят в HD още 3-4 години.
Преди малко обнових програмите в момента са некодирани Nat Geo/Eurosport/Luxe TV/Discovery HD/Fashion TV от HD каналите !
Много превидливо форума на стария сайт вече го няма, а на новия няма форум.
То там положително мнение нямаше !
ХАХАХА - същото си го помислих и аз!Първоначално публикувано от lazarus18
Абе за какви HD канали си говорим , при мен от известно време доста от обикновените им цифрови пискелизират и насичат и то на техния СТБ , а аналоговата е пълна скръб, каналите HD неизменно стои надпис "слаб сигнал" и пикселизират, трябва да махна галваничния разделител за да се дигне сигнала малко. Интересно до кога ще са свободни HD каналите . 45лв. са супер много, освен ако не е цена за трипъл пакет -тв,интернет,телефонБили дал честотите , защото на мен ми добави само LUX ,a Discovery и Fashion не ги откри.Първоначално публикувано от maldinito
Защо не си сложиш едно усилвателче, да ти вдигне нивото с 10-15dB и ще ти светнат всички телевизори?Първоначално публикувано от nkd