Страница 58 от 99 ПърваПърва ... 848565758596068 ... ПоследноПоследно
Резултати от 856 до 870 от общо 1473

Re:Кабелна телевизия и оператори DVB-C / FAQ - обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2004

Той като договора ми с Булсатком отдавна е изтекъл и мога да ги сменя когато си поискам, а и бих предпочел чрез САМ модул да си управлявам ТВ-то от неговото дистанционно, бихте ли споделели впечатления кои от кабелните оператори биха ми осигурили по-добро качество на сигнала, тъй като сега с новия LCD доста си личат смотаните сигнали.
    А от хора, преминали от Булсатком на други доставчици, отзивите ще са ми най-полезни. Благодаря предварително на отзовалите се.

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Добре е да кажеш за кой град става въпрос.

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Не очаквай драстично подобрение. Всъщност плюса е най-вече удибство да нямаш допълнителен приемник.
    Даже много от операторите взимат голяма част от каналите си точно от Булсат.

5. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2004

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Добре е да кажеш за кой град става въпрос.
    София

6. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Не очаквай драстично подобрение. Всъщност плюса е най-вече удибство да нямаш допълнителен приемник.
    Даже много от операторите взимат голяма част от каналите си точно от Булсат.
    От Булсат по договор кабелните оператори свалят:
    - diema
    - diema 2
    - diema family
    - Nova sport
    - the voice
    - CN/TCM
    - Kanal 3
    - Planeta folk
    - TV7 (въпреки, че има ъплинк и на Astra 1G отскоро)
    - Super 7

От Тотал ТВ по договор кабелните оператори свалят:
    - BNT 1 /или ефирно, или от Булсат/
    - BNT Sat
    - National Geographic Bulgaria
    - Fiesta TV
    - Balkanika
    - NBT
    - Evrokom
    - BBT
    - Nova TV
    - Fox Life /въпреки, че при Булсат е с по-добро качество/
    - Fox Crime /въпреки, че при Булсат е с по-добро качество/
    - Fan TV
    - Ekids
    - Folklor TV
    - DS TV

От Vivacom ъплинк транспондера /не DTH/:
    - BTV
    - BTV Comedy
    - BTV Cinema
    - VTK
    - Latina F
    - BG TV
    - TV1
    - City TV
    - Tiankov TV
    - VTV
    - Rodina TV
    - EBF Economica

От Thor 6 /за съжаление вече все по-малко канали са тук, но с перфектно качество/:
    - MSAT
    - Planeta TV
    - Skat
    - Pro.BG
    - Ring.BG

Някои по-малки оператори или оператори-пирати не свалят от официалния сорс, а от Булсат/Тотал за по-евтино. Например канали като Евроспорт, AXN-ите и Discovery пакета, Diva Universal, Viasat-каналите, MTV, VH1 и др. Те при нашите DTH оператори са с доста посредствено качество. Ако кабелната ви сваля и тях от нашите оператори, не очаквайте чудеса в картината.
    А клиентите на Булсат просто не знам как търпят качеството на въпросните канали. Особено Diva Universal /бившия Hallmark/ и всички производни на Discovery с изключение на основния Discovery Channel /world, science, t&l/ са ужасни.
    Изобщо Булсат не е най-добрата възможност за цифрова ТВ. Става за най-популярните наши канали, но за чуждите е зле.

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Аз в момента съм ужасен от качеството на bTV Comedy при Близуу. Не знам откъде го свалят, но е адски пикселизиран. Нямам идея с колко нисък битрейт е, но като се появи някаква по-динамична сцена и не се гледа.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Това при Близу съм го забелязал и не е само на bTV Comedy. Най-вероятно го свалят от IS-12 45E или по оптика. Най-добро качество на bTV Comedy обаче има при Булсатком, нищо, че не е официален сорс на този канал. Доста оператори го свалят оттам точно заради това.
    При Близу като цяло има някакъв проблем със статистическото мултиплексиране, не е добре настроено. Има един сравнително постоянен и сравнително висок битрейт на доста канали, но при бързи сцени този битрейт не се вдига, за да компенсира бързото движение и сцената се замазва. Булсат с по-нисък битрейт постигат по-добър общ резултат.
    Но пък звука при Булсат е кошмар, яката компресия. При Близу звукът е по-добър.

10. abv
    abv е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2002

При мен изчезна НВО комеди, Хистъри до скоро беше с превод на български, но вече не е. Абонат съм на BBC Cable. Дали само при нашата кабеларка е така?

11. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Само при вашата е.

12. abv
    abv е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2002

Сигурно. Явно крадат програми и като ги усетят спират. Снощи пак пълна каша, разместени и изчезнали канали. Имам съсед на Булсатком, там всичко е точно - за каквото си платил, това получаваш. При нашите се оказа, че си плащаме само за аналогова телевизия, а цифровата е бонус и нямаме право да искаме каквото и да е. Балкански синдром.

13. Тук е от
    Jan 2010

Преди няколко дни бях писал за проблем с кабелен оператор СИМАР в София. Изчезна цял пакет програми включващ Eurosport International и Eurosport 2. След няколко дни проблема се реши. Очевидно техниците разбраха, че проблема е при тях и си оправиха нещата. Телевизора си намери всички програми на автоматични настройки и пълно търсене.
    Основната цел на този коментар е да кажа, че проблема не е бил в моя телевозор.

14.  

15. Тук е от
    May 2010

Здравейте,на BBC Cable съм и от вчера някои програми са разместени,а други изобщо нямат надписи.Пуснах на автоматично търсене и откри само 62 цифрови ТВ,16 Радио, 10 други цифрови без имена общо 88 цифрови и 53 аналогови програми.От последните четири пакети честоти-410,402,394,386 запаметява само една от тях.Опитах да потърся на ръчно другите три,но ги наслагва една в/у друга и остава само една от тях.В крайна сметка 24 цифрови програми по-малко.Ако има някой на BBC Cable с подобен проблем моля да сподели.

16. abv
    abv е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2002

Аз съм на BBC Cable и съм в същото положение. От няколко дни изчезват програми, на други пише едно, а канала е друг. Пълна каша. Вчера им се обаждаха, казаха че имали проблем и да направя пълно сканиране. В резултат ми изчезна целия пакет на 322 мхц, а и ръчно не намира нищо. Това са Диема фемили, ПроБГ, Бтв комеди, ХБО комеди и още няколко. Просто ми писна вече от тях и търся алтернатива. Ако във форума има и други абонати на BBC Cable предлагам да им звъним непрекъснато докато оправят проблемите си. Иначе са стриктни. Ако просрочиш таксата с няколко дни веднага те откачат.
    И най-лошото е, че изобщо не четат какво пишат за тях из форумите.

17. Тук е от
    Oct 2010

Здравейте,

Отскоро ползвам Булсат HD приемник ZHD100 и телевизор Panasonic 42PV80 свързани с HDMI кабел. Проблема е, че при "auto aspect" не работи разпъването на екрана и премахването на черните ленти. Някой срещал ли е подобен проблем и как го решил?

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Мисля, че на на HDMI тази функция не работеше.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 58 от 99 ПърваПърва ... 848565758596068 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Цифрова кабелна телевизия DVB-C / FAQ - обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 410
    Последно: 14-12-24, 03:06
  2. RN-tv - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От SongBird във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 18-06-22, 15:08
  3. Интерактивна телевизия и оператори IPTV / FAQ - обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 73
    Последно: 30-05-20, 19:03
  4. TV NET - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
    От citizen във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 3
    Последно: 10-08-17, 18:13
  5. ББС кейбъл - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
    От GearBoX във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 95
    Последно: 27-06-15, 23:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе