Аз съм с такава. Какви са недостатъците и рисковете?Първоначално публикувано от deian
Аз съм с такава. Какви са недостатъците и рисковете?Първоначално публикувано от deian
Основния е , че не може да се ползва на няколко телевизора, тоест преди сплитера.Първоначално публикувано от MONI56
И другия е , че контактуването е доста по-нестанилно от Ф конектор и може да доведе до смущения.Първоначално публикувано от biro
Бинго .
Аз между другото никъде не ползвам от тези букси:
Всичко съм заменил с тези:
АА когато е преди сплитера, няма ли риск при повреда на единия ТВ, това да се отрази на другия?Първоначално публикувано от biro
Сигурно има но моите телевизори не са Опера и Велико Търново че да има високо напрежение на антенния вход.
Може. Затова се поставя по един между сплитера и телевизора.Първоначално публикувано от MONI56
zdraveite! niama kirilica=
Pisha vi sam dnes na latinica . sastoto laptopa oste te e druga!!tinkata sriama cyrilica. utre kartine e druga !
Imam speshen vapros za reshavane.
TV - to e toshiba xv
kabelarkata e skk ( mislia 4e e 2, blizo do k. velichkov, stoto imalo i e edno v liulin//aportuva mi 4e g
Puskam scan na ciforvite kanaamli , kato izbiram strana Finlandia.Raportuva mi 4e nameril kanalite , no............................ se poluchava slednoto.
niakoi ot kanalite mi pokazva 4e ima signal no niamam zvuk i obraz.
SKK sa si razdelili cifrovite kanali v paketi edelen broi kanalikato vav vski paket ima opredelen broi kanali= za vseki paket e dadena opredelena 4estota/ primerno 466 Mhz. Kogato gi zbera s dadenata 4estoto kanalite se vishdat, no drugi ne. Izbera li primerno 458 MH togava tezi kanali se vishgat, a tezi na 466 MZ ne.
Kakvo e tova??
Da smenia stranata li ?Molia vi za pomost!
Blagodaria za shelanieto za sadeistvie !!!
С много мъка те разбрах.
Пусни го на пълно сканиране автоматично, но най-вероятно твоят оператор е от тези бъгавите и нищо няма да се оправи.
akg , избери страна Германия и пусни пълно автоматично , ако знаеш някои от данните ,скорост ,нач.честота ,модулация ги въведи за по- бързо сканиране . При този модел не знам колко време отнема , ама с миналогодишните ставаше за 3 часа без данни.
Blagodaria ti DEIAN!
Momcheto ot kabelarkata mi kazva 4e tozi problem go imal sas Soni-tata. Dobre ste opitam na full scan no primerno Holland, zastoto na Finlandia efekta e tozi.
Blagodaria!
pozdravi !
NKD, blagodaria !
nisto ne stava! Viarno e che pri strana germania se hvastat vichki kanali , no problema si ostava!a !!
Izbrah nachalna i kraina chestota,modulacia 64 QAM i symbolrate 6900 KS/s. Taka pone gi dava operatora !!!!!
Ako ne e iasno kakvo stava, da obiasnia pak !
Cifrovite kanali sa podredeni pri SKK na paketi. Vseki ot tiah ima opredelena chestota - primerno; paket1- 434 MHZ, paket 2-442 MHZ, paket 7 - 674 MHz i t.n. Vav vseki paket ima opredel broi programi. Problemat e , che az vijdam sled full scan che kanalite sa namereni v spisaka, dori imam indikacia za silata na signala / 5 ot 5 chertichki/, no niamam za niakoi kanali obraz i zvuk. Izbera li rachno chestotata na paketa, v koito e kanala koito ne go vijdam i chuvam- toi se poiaviava, izchezvat programi ot drug paket, koito predi tazi operacia s rachnoto izbirane sa rabotili !
Dai , ako mojesh savet !
Blagodaria !
Pozdravi !
mod/edit
Пиши на кирилица или ще трия постове!!!
Колега, моля те използвай кирилица - шльокавицата е отврат за четене. Ако нямаш кирилизатор - http://2cyr.com/ - записваш текста в полето и натискаш бутона CYR долу вляво.
Здравей,
И аз съм на СКК. Моят TV е LG 750. И при мен имаше проблеми с цифровите канали.
Брат ми към същата кабелна, но с TV SONY и нмаше проблеми.
От него имам честотите на пакетите, които ти изпращам:
16 2000; 45 8000; 46 6000; 54 6000; 69 0000; 73 0000; 83 5000; 84 3000; 85 1000.
Съветвам те да премахнеш атоматичното опресняване на програмите, защото при мен при автоматичното сканиране прескачаше последните четири пакета и след като ги намерих ръчно успях да ги ги гледам. Като спирях и пуснах на телевизора обаче, при включено опресняване пакетите изчезваха. Затова съм спрял автоматичното опресняване на каналите.
Новите честоти и канали, които пуска СКК все още ги нямам.
ПП: СКК са обещали още 10 HD канала.
Ако имаш други въпроси, не се колебай да попиташ.
Поздрави
Нов голям национален Телеком излиза на пазара
23 ноември 2010 | 12:55 | Агенция "Фокус"
Някои от най-големите доставчици на интернет и телевизия в страната се обединиха в национален опрератор. Новият телеком ще предоставя услуги на над 150 000 абоната и ще притежава покритие на близо милион домакинства в страната. Компанията ще бъде алтернатива на съществуващите оператори в над 40 града и 110 населени места.
Компаниите-основатели са:
Нетуоркс България, Диджитал Комуникейшънс, Еском, Икон, Телнет, С.Т.В., Балчик нет, Оптинет и Диана Кабел ТВ, Пауърнет и Бол БГ Изток.
Новото дружество е наречено “Български Телеком и Телевизия“ АД. Това е най-голямото обединение в телеком бранша, правено в страната, като целта е разширяване на бизнеса до постигане на пълно национално покритие.
Новото дружество ще развива собствен бранд и ще работи за пускането на нови услуги, между които мобилна телефония и мобилен интернет (GSM, 4G, WiFi).
За разлика от други сливания в бранша, които завършват неблагоприятно, новата компания ще подпомага самостоятелното развитие на всеки един от членовете, запазвайки гъвкавостта на регионалния мениджмънт, което ще доведе до значително подобряване на качеството на предлаганите услуги.
Фокус