Да-вчера имаше предаване с дублаж на български. Кои са тези AMS ? /те ли превеждат Docu Box/
Да-вчера имаше предаване с дублаж на български. Кои са тези AMS ? /те ли превеждат Docu Box/
@hristoslav2
Предавания на български има не малко. В момента даже няколко подред.
AMS - Auto Motor und Sport.
О.К.
Все още продължават безумните преводи на заглавия в Docu Box.....Имам усещането, че ги превеждат през Гугъл преводача
Така и не ни каза, кой ги прави тези преводи за да го разпънем на кръст.....ама ти си ни подръка и ще разпънем теб.
Няма страшнопо сценарии трябва да възкъснеш и после да палят свещи пред твоя икона в църквата
![]()
@hristoslav2
За кои точно заглавия на DocuBOX става въпрос? Защото аз превеждам тези, които са в EPG. Не мисля, че от тях има някое безумно. Дай примери?
Тези, които виждаш на екрана в картината са превеждани не знам от кого. Има някои направо смехотворни. Малко примери:
оригинал: Hugo - To the Sound of Beating Drums
Аз/EPG: Хюго - ритъмът на барабаните
Екран: Уго - звука на бие барабани
оригинал: Dream Wrecks, Mailboat
Аз/EPG: Потънали мечти: Пощенски кораб
Екран: Потънали мечти: лодка на поща
Цитирам екрана по памет, може да има малки разлики.
PS. Като се сещам, че си на МСат, а там няма EPG на Docu, си мисля че става въпрос точно за екранните заглавия. Мога лесно да дам целия файл с превода на фирмата "преводач", ама защо аз да им върша работа за която са взели пари?
zlatko
Има ли нещо ново за БНТ HD ,уж щеше да е само при Близо ама от виваком ше го пускат!
@Milen84
Скоро ще стане ясно.
Да те питам нещо (zlatko) защо няма субтитри на VIASAT EXPLORER поне от 5 дена е така другите програми са ОК ?
Ето едно от FilmBOX HD (не е мой screenshot-a)Първоначално публикувано от zlatko
![]()
За тези на екран става въпрос /на М-сат няма EPG/. Ама като гледам по-горният пост с липсващите паузи....Първоначално публикувано от zlatko
![]()
Не знам, но мисля май, че другия месец ще си пусна Сателайта, Мсат нещо не "пускат" , каналите както трябва, искам да знам какво гледам, да има стабилност, наскоро махнаха Viasat Nature HD, TV1000, сега MyZen, Travel Channel HD, ESPN, и какво ли още ще махнат не знам, хубаво е да плащам но да знам на кого и за какво.Първоначално публикувано от hristoslav2
10X за Сателайта, от доста време съм им фен , остава да се вържа и аз и щастието ще е пълно...![]()
@naumovi
Има някакъв проблем с тайиминга на субтитрите(PTS/PCR разминаване) и това обърква част от приемниците. Проблемът се наблюдава директно в излъчването на Viasat Exporer в източника. Уведомили сме Viasat за проблема, чакаме реакция.
@DigiPro
Ставаше въпрос за съвсем друго нещо. Но благодаря за screenshot-a! В информацията, която ни се изпраща се оказва, че при някои синопсиси има вмъкнат някакъв ASCII символ, който не може да бъде интерпретиран от част от приемниците. Работи се по отстрянването на това недоразумение.
EDIT: ASCII символът се оказа "non breaking space", \x00a0 Вече е решен този проблем.
@hristoslav2
Липсващите паузи са само на някои филми при FilmBOX.
За първи път казвам го с ръка на сърцето виждам човек от подръжката на даден оператор да е одзивчив като теб евала,само заради това трябва да ти вдигнат заплатата с 20 процента.Ако шефовете ти четат форума дано ме послушат.Първоначално публикувано от zlatko
Първоначално публикувано от naumovi
Той не е от паддръжката
...
Ти да не си шефа ..........Първоначално публикувано от SG1
zlatko Някое друго радио няма ли да се пускате.Мога да съдействам за едно .![]()
@zlatkoПървоначално публикувано от zlatko
Вече е ясно, че и Мегалан ще излъчват БНТ1 HD:
"Уважаеми Клиенти,
Имаме удоволствието да ви известим, че се договорихме с БНТ да излъчим срещите от ЕВРО 2012 в HD по нарочен канал – БНТ 1 HD . Този канал ще стартира непосредствено преди началото на шампионата на 8-ми юни. Ще го предложим в новият ни допълнителен пакет HD Sport, .......
Надявам се да сме отговорили на очакванията ви."
Цитатът е от форума на Мегалан. Има ли развитие при Вас? Ние също имаме очаквания...