Страница 12 от 38 ПърваПърва ... 2101112131422 ... ПоследноПоследно
Резултати от 166 до 180 от общо 559
Like Tree55Одобрявам

Сателайт БГ - сателитна телевизия / FAQ

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Сателайт БГ - сателитна телевизия / FAQ на първа страница

zlatko - Защо мълчиш че имате нов сайт...
    http://www.onastra.bg/4110766/bg
    http://opitaihd.com/

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

Ами то това са си някакви напъни на SES (Astra), не сме ги правили ние. Не си падам по медийните изяви. А и са преведени малко куцо, не са нещо за хвалене спорд мен

4. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

От днес се излъчва нова версия 1.0.13 на SW за приемникът на SatelliteBG - Opticum X110p. Подобрена е работата с дистанционното.

5. Junior Member
    Тук е от
    May 2012

Re:Сателайт БГ - сателитна телевизия / FAQ на пър

От близо час по Travel Channel HD вече второ предаване пердаши на Унгарски, странното е, че насредата на предването се смени езика и така си остана, иначе съм на аудио поток български... Дали само при мен е така или има някакъв гаф?

edit: Вече всичко е ОК

6. SG1
    SG1 е офлайн

Тук е от
    May 2012

Re:Сателайт БГ - сателитна телевизия / FAQ на първ

@zlatko,
    Каква е причината за спирането на Disney Channel? Не мисля, че това е много умна постъпка от Ваша страна, освен ако не предстои пускането на HD версия... Ще може ли да се гледат вече мачовете от PL в HD? ... И предстои ли въобще някакво бъдещо развитие на пакета Ви или нещата спират до тук?

7. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@SG1
    Disney Channel е спрян, тъй като не бяха постигнати взаимно приемливи условия за подновяване на договора ни.
    Странен ми е въпрос като "И предстои ли въобще някакво бъдещо развитие на пакета Ви или нещата спират до тук?"...
    Развитие винаги има! Виждате го непрекъснато - БНТ1 HD например. Нищо не е спряло и е невъзможно да спре.

8.  

9. SG1
    SG1 е офлайн

Тук е от
    May 2012

@zlatko

Както беше споменато в предишни постове, БНТ1 HD ще престане да съществува след края на Олимпиадата по-късно този месец, освен ако няма промяна, за която ние да не знаем...

А за останалото - явно е, че скоро нищо ново няма да ни огрее... най-много bTV Lady да се пръкне от някъде, на мястото на Disney Channel

10. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@SG1
    Естествено, БНТ1 HD ще изчезне. Това означава ли, че е лошо че се появи и че това не е развитие?!
    Едни канали ще престанат да съществуват, нови ще се появат. bTV Lady пък е едно "щастие"...ако може да го пропуснем.

PS. Има възможност от 2013 БНТ1 HD да стане пълноценен канал.

11. SG1
    SG1 е офлайн

Тук е от
    May 2012

@zlatko

Определено БНТ1 HD си е крачка напред - това е първия канал, пуснат специално по повод на дадено събитие, и то спортно, за това спор няма. Но само с това ли ще си останем? Не се ли мисли за нещо от типа на ТВ+, Виваком Арена?

А ако може наистина, нека да пропуснем bTV Lady ...

12. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@SG1
    Дъвкано е стотици пъти: TV+ е TV+ и няма аналог или заместител на българския пазар. Тук няма какво да се мисли.
    Колкото до Vivacom Arena - безинтересни филми с лошо(SD) качество.

Пак казвам - изразявам тук собственото си мнение. Това не е официално становище на фирмата.

13. Junior Member
    Тук е от
    May 2012

Цитат Първоначално публикувано от zlatko
    @SG1
    Дъвкано е стотици пъти: TV+ е TV+ и няма аналог или заместител на българския пазар. Тук няма какво да се мисли.
    Колкото до Vivacom Arena - безинтересни филми с лошо(SD) качество.

Пак казвам - изразявам тук собственото си мнение. Това не е официално становище на фирмата.
    Мда, подкрепям, Сателайта нямат конкуренция и не правят конкуренция на никой, просто са уникална фирма...

И да ти се похваля Златко, че вчера спечелих оборудване: приемник + антена + конв. + 2 месеца безплатни от играта на вашата фирма... не знам къде ще им излезе сметката, но съм доволен (още не са ми дошли подаръците но други съфорумци се похвалиха и са доволни). Готина маркетингова стратегия... :P

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@didomh
    Аз това съм го казвал много пъти, но хората не го разбират. Друг е въпросът до колко е успешна тази позиция и дали съществува такава пазарна ниша на нашия пазар. А и рекламите ни досега са нелепи и малобройни. Имам предвид ТВ.
    Колкото до печалбата - честито!
    И - няма никаква уловка. Ползваш два месеца безплатно, после си ставаш нормален абонат с безсрочен договор. Когато искаш да гледаш - плащаш, когато не искаш, не плащаш. Същата оферта мисля е 149лв.

16. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Цитат Първоначално публикувано от didomh
    И да ти се похваля Златко, че вчера спечелих оборудване: приемник + антена + конв. + 2 месеца безплатни от играта на вашата фирма... не знам къде ще им излезе сметката, но съм доволен (още не са ми дошли подаръците но други съфорумци се похвалиха и са доволни). Готина маркетингова стратегия... :P
    Зарибяват , че те са раздали награди на всички абонати - не са много .
    Знаеш ли Булсат , въпреки че държат голям дял от пазара колко са ми се обаждали да им стана отново абонат като ми предлагат също два месеца пълен пакет ... Не че не бих използвал офертата ако ми трябваше но аз почвам да обяснявам че ползвам пакет от кабелен оператор и за това съм спрял да ползвам техните услуги . А те - еми дайте офертата на някой приятел , комшия - брей , ще се води на мое име а ще я дам на друг - а,стига бе .

17. Тук е от
    Apr 2010

А какво стана с Дисни чанел ?!
    Защо го спряхте?

18. SG1
    SG1 е офлайн

Тук е от
    May 2012

@zlatko
    А какво стана с NOVA PL HD. Взеха ли лиценз да го излъчват сателитно?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 12 от 38 ПърваПърва ... 2101112131422 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Сателитна телевизия DVB-S2/ FAQ - обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 272
    Последно: 02-09-22, 20:02
  2. Въпрос за сателитна телевизия.
    От Djeff във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 2
    Последно: 15-01-14, 17:36
  3. VIVACOM пуска сателитна телевизия директно до клиента
    От granity във форум Коментирай новина
    Отговори: 12
    Последно: 13-09-10, 13:26
  4. Цифрова сателитна телевизия
    От Cvetanov във форум Технологии
    Отговори: 26
    Последно: 11-06-10, 09:03
  5. САТЕЛИТНА телевизия - да или не?
    От Кrassy във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 67
    Последно: 17-11-09, 13:07

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе