zlatko - Защо мълчиш че имате нов сайт...
http://www.onastra.bg/4110766/bg
http://opitaihd.com/
zlatko - Защо мълчиш че имате нов сайт...
http://www.onastra.bg/4110766/bg
http://opitaihd.com/
Ами то това са си някакви напъни на SES (Astra), не сме ги правили ние. Не си падам по медийните изяви. А и са преведени малко куцо, не са нещо за хвалене спорд мен![]()
От днес се излъчва нова версия 1.0.13 на SW за приемникът на SatelliteBG - Opticum X110p. Подобрена е работата с дистанционното.
От близо час по Travel Channel HD вече второ предаване пердаши на Унгарски, странното е, че насредата на предването се смени езика и така си остана, иначе съм на аудио поток български... Дали само при мен е така или има някакъв гаф?
edit: Вече всичко е ОК![]()
@zlatko,
Каква е причината за спирането на Disney Channel? Не мисля, че това е много умна постъпка от Ваша страна, освен ако не предстои пускането на HD версия... Ще може ли да се гледат вече мачовете от PL в HD? ... И предстои ли въобще някакво бъдещо развитие на пакета Ви или нещата спират до тук?
@SG1
Disney Channel е спрян, тъй като не бяха постигнати взаимно приемливи условия за подновяване на договора ни.
Странен ми е въпрос като "И предстои ли въобще някакво бъдещо развитие на пакета Ви или нещата спират до тук?"...
Развитие винаги има! Виждате го непрекъснато - БНТ1 HD например. Нищо не е спряло и е невъзможно да спре.
@zlatko
Както беше споменато в предишни постове, БНТ1 HD ще престане да съществува след края на Олимпиадата по-късно този месец, освен ако няма промяна, за която ние да не знаем...
А за останалото - явно е, че скоро нищо ново няма да ни огрее... най-много bTV Lady да се пръкне от някъде, на мястото на Disney Channel![]()
@SG1
Естествено, БНТ1 HD ще изчезне. Това означава ли, че е лошо че се появи и че това не е развитие?!
Едни канали ще престанат да съществуват, нови ще се появат. bTV Lady пък е едно "щастие"...ако може да го пропуснем.
PS. Има възможност от 2013 БНТ1 HD да стане пълноценен канал.
@zlatko
Определено БНТ1 HD си е крачка напред - това е първия канал, пуснат специално по повод на дадено събитие, и то спортно,за това спор няма. Но само с това ли ще си останем? Не се ли мисли за нещо от типа на ТВ+, Виваком Арена?
А ако може наистина, нека да пропуснем bTV Lady ...
@SG1
Дъвкано е стотици пъти: TV+ е TV+ и няма аналог или заместител на българския пазар. Тук няма какво да се мисли.
Колкото до Vivacom Arena - безинтересни филми с лошо(SD) качество.
Пак казвам - изразявам тук собственото си мнение. Това не е официално становище на фирмата.
Мда, подкрепям, Сателайта нямат конкуренция и не правят конкуренция на никой, просто са уникална фирма...Първоначално публикувано от zlatko
И да ти се похваля Златко, че вчера спечелих оборудване: приемник + антена + конв. + 2 месеца безплатни от играта на вашата фирма... не знам къде ще им излезе сметката, но съм доволен (още не са ми дошли подаръците но други съфорумци се похвалиха и са доволни). Готина маркетингова стратегия... :P
@didomh
Аз това съм го казвал много пъти, но хората не го разбират. Друг е въпросът до колко е успешна тази позиция и дали съществува такава пазарна ниша на нашия пазар. А и рекламите ни досега са нелепи и малобройни. Имам предвид ТВ.
Колкото до печалбата - честито!
И - няма никаква уловка. Ползваш два месеца безплатно, после си ставаш нормален абонат с безсрочен договор. Когато искаш да гледаш - плащаш, когато не искаш, не плащаш. Същата оферта мисля е 149лв.
Зарибяват , че те са раздали награди на всички абонати - не са много .Първоначално публикувано от didomh
Знаеш ли Булсат , въпреки че държат голям дял от пазара колко са ми се обаждали да им стана отново абонат като ми предлагат също два месеца пълен пакет ... Не че не бих използвал офертата ако ми трябваше но аз почвам да обяснявам че ползвам пакет от кабелен оператор и за това съм спрял да ползвам техните услуги . А те - еми дайте офертата на някой приятел , комшия - брей , ще се води на мое име а ще я дам на друг - а,стига бе .
А какво стана с Дисни чанел ?!
Защо го спряхте?
![]()
@zlatko
А какво стана с NOVA PL HD. Взеха ли лиценз да го излъчват сателитно?