Какво стана Златко с БНТ HD стана ли ясно вече ше го излъчвате ли ?
Какво стана Златко с БНТ HD стана ли ясно вече ше го излъчвате ли ?
@SG1, @Milen84
Когато има категоричен отговор веднага ще разберете. Аз лично съм оптимист![]()
PS. Ще гледам мачовете по ARD/ZDF HD, тъй като не издържам коментаторите ни.
@zlatko
Въпросът е принципен. Все още има време, да се надяваме, че ще има благоприятна за нас развръзка.
ПП: Да очакваме ли нещо ново скоро? Доста голямо затишие настана...
Абе верно голяма тишина .Първоначално публикувано от SG1
![]()
@SG1
Не може непрекъснато да се случва нещо ново. Но много неща се развиват "зад кулисите", без това да е явно видимо. Нямам предвид само нови програми. При тях нещата са ясни - има краен набор от програми, и нови заслужаващи внимание се появяват рядко. В България само MTG и CME се надпреварват да пускат канали ала "bTV Lady"
@zlatko
Определено нямах в предвид пълнежите на MTG и CME. По-скоро ми се щеше да видя нещо спортно, но за съжаление както не веднъж е ставало дума - за сега реалността е такава!
Само се надявам от есента да се появи NOVA Premier Lig, която частично би компенсирала по мое мнение недостига от качествени спортни канали. А, и Eurosport 2 също би било добро попълнение.
ПП: Да не би да се подготвя изненада на 11817?
SG1
И двата канала вероятно ще бъдат добавени в пакета ни.
А за изненадата - едва ли наистина ще е изненада, мисля че всички се сещат кой е каналът, но нека се финализира договора и ще бъде обявено.
БНТ1 HD ще се излъчва от SatelliteBG от утре. Каналът ще стартира по обяд. Ще се излъчва и по време на Олимпийските игри в Лондон.
@zlatko
Очаквана новина, браво! Означава ли, че ще има пауза в излъчването на канала между Европейското и Олимпиадата?
Едно голямо браво макар ,че не гледам мачове но ще е поредното ХД в пакета.
@SG1
Предполагам, че не. Но това зависи само от БНТ. Каквото идва по оптиката до нас, това и излъчваме.
От утре BNT HD ще се бъде на позиция 1 за приемници Opticum X110p със софтуер на SatelliteBG. В момента е на последна позиция и може да бъде избран с натискане на бутон "канал надолу" на дистанционното когато гледате на BNT1 SD.
вече върви дискусионното студио на HD за разлика от булсатком който ще излъчва непосредствено преди мача.
Златко, преди време имаше проблем с звука на двата филмови канала, след това се оправиха, но от няколко дена забелязвам, че пак има същия проблем, например в момента дават някакво филмче по Filmbox HD и звука се разминава с (-530ms) , мислех, че проблема е в МСАТ, които неправилно излъчват каналите, но и по спъника резултата е същия
Надявам се да съм помогнал.
@didomh
Понякога се получава разсинхринизиране на видео/аудио. Погледнах FilmBOX HD - може би наистина има около 0.5сек. разминаване. Ще бъде коригирано.
EDIT: Вече е ОК.
Мерси за бързата реакция....
Аз забелязах, че е сякаш само на някои филми, не на всички, този филм може да се разминава, но следващия не, странна работа. Иначе в момента всичко е ок![]()