Страница 9 от 38 ПърваПърва ... 789101119 ... ПоследноПоследно
Резултати от 121 до 135 от общо 559
Like Tree55Одобрявам

Сателайт БГ - сателитна телевизия / FAQ

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

Re:Сателайт БГ - сателитна телевизия / FAQ на пър

@hristoslav2
    Не съм забелязал. С тях съм се разбрал да правят субтиттрите с един шаблон. Трябва да са само бели.
    Може да е свързано с транскодирането на МСат?
    Относно заглавията на филмите - за EPG ги превеждам аз, тъй като ги пращат на английски. Общо взето гледам да погледна и самият филм, преди да реша как точно да преведа.
    Ако говориш за преводите на заглавията когато тече заставката - правило ги е някакво "професионално" студио и са под всякаква критика! Когато забележа ги подавам за корекция, но нещата стават бавно.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jul 2004

Цитат Първоначално публикувано от kaloman
    Сигурно е офтопик, но да си кажа!
    veni, според теб колко притежатели на Голф и колко такива на Бентли има, а? Не, че сравнението е точно, но поне навежда на размисли, нали?

P.S. Не съм "фен" на никой от двата оператора, ползвам кабеларка.
    Колега аз питам Златко който работи в тази фирма и много добре знае колко абонати имат!
    Виш ако работя при вносителя на Голф бихти отговорил и аз

А Златко само си хвали фирмата ама го е срам да каже че едва ли имат повече от 3-4000 абоната.

Ето нещо меродавно отностно пазарния дял на по-големите играчи :

Булсатком - 35%
    Близу - 18,5%
    Виваком - 5,1%
    Скат - 3,1%
    Опти Спринт - 2,6%
    М Сат - 1,9%

СатлайтаБГ са даже извън класирането!

4. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

Re:Сателайт БГ - сателитна телевизия / FAQ на първа страница

@veni
    Броят на абонатите няма много общо с качеството на услугата. SatelliteBG стартира преди по-малко от година, а и услугата е "бутикова", не е насочена към масовият потребител. От нищо не ме срам, просто не мисля, че трябва да изнасям тази информация.
    А и нищо не хваля, просто споделям фактите. И давам мнение от позицията си на обичащ на качеството човек и участник във този форум, къдео повечето хора трсят същото.

PS. Замисли се над написаното от kaloman. И си задай въпроса - повечето абонати на Bulsatcom с какво допринасят за качството на услугата?

5. Member
    Тук е от
    Jul 2004

Цитат Първоначално публикувано от zlatko
    @veni
    Броят на абонатите няма много общо с качеството на услугата. SatelliteBG стартира преди по-малко от година, а и услугата е "бутикова", не е насочена към масовият потребител. От нищо не ме срам, просто не мисля, че трябва да изнасям тази информация.
    А и нищо не хваля, просто споделям фактите. И давам мнение от позицията си на обичащ на качеството човек и участник във този форум, къдео повечето хора трсят същото.

PS. Замисли се над написаното от kaloman. И си задай въпроса - повечето абонати на Bulsatcom с какво допринасят за качството на услугата?
    Някъде да съм писъл че качеството на улугата при БулсатЯ е добра?
    НО
    Могат да си позволят купуване на спортни събития и шампионати.

Колкото и да Ви е бутиков пакета хората не са балами и на тази цена с тези канали сте обречени.
    Има бутикови много смартфони и модели ТВ и коли който се "харчят" много повече от вашия пакет канали.

П.С.Абонат съм ви от 6-7 г. от както бяхте Итв после Тотал та сега и Сатлайт и съм убеден че не вървите в правилната посока!

6. Тук е от
    May 2008

zlatko

Ще пуснете ли БНТ HD за Евро 2012-Мерси!

7. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@Milen84
    Официалната позиция на БНТ e, че само Blizoo ще могат да излъчват този канал. Както бяха и за световното. За сега...
    @veni
    Аз искам да ползвам качествена услуга. Искам да гледам канали с високо качество. Какво ме интересува, е това го предлага оператор с малко абонати? Той да му мисли дали му излиза сметката. Когато си купувам Мазерати, не ме интересува, че Tata продава 100 пъти повече коли.

8.  

9. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

То пък голяма загуба -нали има Das Erste HD и ZDF HD -там ще си вървят свободно всички мачове /а и Олимпиадата/ и без малоумните коментари на "този иначе толкова симпатичен " коментатор /Петела/.

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

zlatko
    Благодаря за отговорите. Има някаква логика за цвета на субтитрите, М-сат са го кодирали и се гледа само от платилите допълнителният пакет. Имам няколко забележки
    - Docu box - при някои филми българските субтитри са наложени върху английски такива, което затруднява тяхното четене/българските/, изключете английските
    - логотата на Docu box и Action Film, са ярко бели без прозрачност за разлика от това на Film box / дайте им прозрачност
    - детските анимационни филми по Film box имат само субтитри, но не и дублаж - все пак са предназначени за деца...

Забележка - по филмовият бокс канал, даваха филми на религиозна тематика.....които нямат нищо общо с историята. Явно Hallmark продължават с пропагандата. За тези които не знаят, Hallmark са продуценти на 80% от излезлите филми на религиозна тематика/християнство и юдаизъм/ останалите 20% са продуцирани от Ватикана.

Какво означава според теб бутиков ? Често използваш този израз в описанието на Сателайт БГ. Питам защото моите разбирания са доста различни...т.е. най-добрите програми.
    - махаш 100% българските телевизии - не струват
    - добавяш програми като
    - HBO HD, Sky Film HD, Canal + Film
    - Sky Sport HD, BBC Sport HD, HD Спорт (ru), Спорт 1 HD (ru) - не че си падам по спортовете но в българското ТВ пространство определено липсват /или са слабо застъпени/ аристократичните спортове - яхтинг, конни надбягвания, тенис, поло, бокс, голф, снукър, формула1...много ми се иска да гледам на живо Volvo ocean race http://www.volvooceanrace.com/en/home.html
    - VH1 Rocks в България липсва музикален рок канал
    - повече качествени образователни канали

Догонете поне SKY
    http://www.sky.de/web/cms/de/index.jsp

11. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@hristoslav2
    Няма за какво да ми благодариш, нали това е целта да форумите - да сме си полезни
    За налагането на субтритите - материалът е с вградени английски субтитри изначално и няма как да се коригира.
    За логата - мисля, че предложението ти има смисъл, ще бъдат по-ненатрапчиви ако са леко прозрачни или сивкави. Вчера точно имах среща със SPI, ако бях видял поста ти - щях да говоря на място.
    Детските филми - докато каналите не наберат аудитория няма да бъдат дублирани.

"Бутиков" - продукт предназначен/насочен към ограничена/малка група хора/потребители. Не става въпрос са скъпо или евтино, хубаво или лошо.
    И за да сме наясно с контента - всички изброени от теб канали(освен НВО) НЯМАТ права за България. Могат да бъдат излъчвани само от пирати като МСат.

PS. Логото на ActionBOX HD е коригирано. Сега е като на FilmBOX HD

12. Member
    Тук е от
    Jul 2004

С този "бутиков" и с тази "малка група хора" не може да си покриете само таксите около транспондерите на наетия сателит камоли да се заделят пари за качествени канали!
    "Добре" замислено и "пералнята" работи безотказно!

13. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

До кога всичкото ни ще е винаги калпаво? Голямото направил - малкото недогледал. Коментара е принципен и не засяга конкретиката в случая, но до кога ...?

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от zlatko
    PS. Логото на ActionBOX HD е коригирано. Сега е като на FilmBOX HD
    Бързо действаш можеше и по голям процент прозрачност.
    Сега ако може и да го намалиш като размер ще стане идеално - пример логото на Travel HD /големина и местоположение/

16. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@hristoslav2
    Вече е с увеличена прозрачност, както и това на FightBOX HD. Ще гледам да оправят и DocuBOX&FashionBOX HD, но там е Американското подразделение.

17. Тук е от
    May 2008

zlatko
    Какво става с дублирането на Auto Motor und Sport HD май напълно го няма вече?

18. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@Milen84
    Не, всичко е ОК. Има го и процентът се увеличава. От AMS твърдят, че са преминали 30% локализация.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 9 от 38 ПърваПърва ... 789101119 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Сателитна телевизия DVB-S2/ FAQ - обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 272
    Последно: 02-09-22, 20:02
  2. Въпрос за сателитна телевизия.
    От Djeff във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 2
    Последно: 15-01-14, 17:36
  3. VIVACOM пуска сателитна телевизия директно до клиента
    От granity във форум Коментирай новина
    Отговори: 12
    Последно: 13-09-10, 13:26
  4. Цифрова сателитна телевизия
    От Cvetanov във форум Технологии
    Отговори: 26
    Последно: 11-06-10, 09:03
  5. САТЕЛИТНА телевизия - да или не?
    От Кrassy във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 67
    Последно: 17-11-09, 13:07

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе