@zlatkoПървоначално публикувано от vlcto
За БНТ3 не знам, но за БНТ Спорт нещо чувал ли си? На едно място четох, че щял да стартира от следващия месец, но лично аз не вярвам на тази информация...
@zlatkoПървоначално публикувано от vlcto
За БНТ3 не знам, но за БНТ Спорт нещо чувал ли си? На едно място четох, че щял да стартира от следващия месец, но лично аз не вярвам на тази информация...
http://www.btv.bg/videos/sport/shamp...dia_Group.htmlПървоначално публикувано от Milen84
Ето още по-конкретна програма за това кой мач къде ще се излъчва, като не се споменава и дума за ХД
http://www.btv.bg/sport/shampionska-...dia_Group.html
@Momchil
И аз четох тази новина, но за сега не съм чувал нищо конкретно от bTV как ще бъде реализирано.
Тая новина я въртяха по БТВ известно време, но може и да се е разсъхнала работата, типично по български.
@zlatko
Забелязвам, че само при Docu Box се получава едно насичане или по скоро трепкане на картината. Това би ли могло да бъде отстранено, защото е доста дразнещо? До сега си мисех, че проблемът е само при мен, но го забелязах и при други...
@SG1
Проблемът само при някои предавания. Във видео сървъра е. Трябва да бъде отстранен.
@zlatko,
Благодаря! Надявам се проблема да бъде отстранен бързо.![]()
@zlatko,
Някакво развитие по въпроса с бтв-тата в ХД има ли? Ще се излъчват ли при Вас в ХД мачовете или това ще се прави в мрежите на други кабелни и сателитни оператори? Дали са им стигнли паричките за сателитни права или и те както Нова са я окъсали здраво?
@SG1
Веднага щом знам нещо интересно ще пиша. Аз също се интересувам достатчно много от спорт![]()
@zlatko
Значи да слагаме водата в хладилника...
ПП: Водицата си я изпихме добре охладена, но в случая Вие нямате вина. Мекеретата от небългарските телевизии за пореден път излъгаха зрителите си... Няма и да е за последен, за съжаление! То и затова хората, които ги гледат стават все по-малко, колкото и да се напъват да го скрият, фактът си е факт!
@zlatko
Гледам, че продължавате да увеличавате броя на симулкриптираните канали за Skylink. Да очакваме ли скоро нещо реципрочно и от тяхна страна - Eurosport 2 HD например?
ПП: До кога така с DocuBOX, няма ли да си го оправят, след като проблема не е при вас?
Къде го видя това, да не би да има нов канал, че такова нещо не съм виждал аз?Първоначално публикувано от SG1
@SG1
Проблемът не е в реципрочността, със SkyLink сме в отлични отношения. Причината да няма ESP2 HD Bundesliga, е че не можем да се договорим за правата.
За DocuBOX - нямам отговор. Търсят от къде е проблема.
А какви са шансовете да постигнете договореност? Бундеслигата започва в събота мисля...Първоначално публикувано от zlatko
Преди време говорихме за HBO - чакаше се смяна на екип и т.н. - някакво развитие и там има ли?