@SG1
От Eurosport поставиха невъзможни условия за ESP2 HD Bundesliga. Вероятността е никаква на дадения етап. НВО за сега не е в плановете ни. Но всичко се променя за едни ден понякога.
@SG1
От Eurosport поставиха невъзможни условия за ESP2 HD Bundesliga. Вероятността е никаква на дадения етап. НВО за сега не е в плановете ни. Но всичко се променя за едни ден понякога.
@zlatkoПървоначално публикувано от zlatko
Жалко за ESP2 наистина, но той беше май единствения вариант, от който можеше да се възползва Сат Бг, без да товари допълнително транспондерите си, освен ако плановете ви не предвиждат активиране на нов...
@SG1
Към дадения момент не виждам никакъв смисъл да се плаща за допълнителен транспондер. Ако нещо липсва в пакета, то не е поради липса на капацитет(виж. ESP2 HD Bundesliga).
Или поне не на тази позиция, защото чета, че на Тор имате активирани два транспондера - може ли да разясниш каква е целта на това?Първоначално публикувано от zlatko
@SG1
Няма какво да коментирам - няма такова нещо.
Лично аз не съм проверявал, но щом казваш -окПървоначално публикувано от zlatko
.
Златко ще тръгне ли при вас Btv HD ,ако имаш инфо и от кога се очаква да тръгне канала?
Златко, имам дъщеря на 9 години и по цял ден зяпа Disney Channel. И точно щях да минавам към Вас и взехте че го спряхте.
В тази целева група какви други предавания може/предвиждате да предлагате, че много ми харесва Вашия пакет, ама без това Дисни ... Има се предвид не анимационните (Cartoon/Boomerang), а игрални за деца ( Selena Gomez/Hanna Montana и т.н.)?
@Milen84
Най-естествено е да тръгне при нас. bTV предлагат каналите в цял пакет обаче, и ще е нужно да им обясним, че нямаме нужда от SD версиите. HD ще са bTV, bTV Action и Ring. Стартът е за след месец, но ако успеят да подготвят може и по-рано.
@rakim
Не мисля, че има нещо еквивалентно на Disney Channel. За момента не го предлагаме.
Жалко, защото е тъпо да няма дори и идея за алтернативаПървоначално публикувано от zlatko
Интересно как кабелните оператори са се разбрали за излъчването, а Вие не.
Не, каналите са там, просто нямат нищо общо с нас. Все едно някой прави turnaround. Ще видя какво мога да разбера за това и ще пиша.Първоначално публикувано от SG1
@rakim
За момента положението е такова. Всичко може доста да се променив близко бъдеще. Лошото е, че на пазара няма алтернатива на SatelliteBG що се отнася до HD съдържание(изключвам МСат, които са пирати), а пък ние нямаме всички интересни канали. Т.е. човек винаги трябва да прави компромис - качество или всички канали.
Е, само Дисни и HD ми трябват, ама ще почакам да го пуснете.Първоначално публикувано от zlatko
@zlatkoПървоначално публикувано от zlatko
Според чехите, каналите са криптирани с Conax, Irdeto (CAID 0624) и CryptoWorks (CAID 0D96). Освен това, до колкото разбрах, те предполагат, че това са тестове, свързани с увеличаване капацитета на UPC Direct. Това според parabola.cz
Интересното е, че явно и Вие не сте информирани за тези тестове и ще очакваме допълнително информация.
Относно алтернатива на Disney Channel - частично Nickelodeon HD би могъл да го замести, стига да има възможност за легално излъчване в България.
@SG1
Не си разбрал добре - предполагат, че са технически тестове на Telenor, такива каквито са правили преди UPC да наемат транспондер.
А е нормално да са криптирани с тези 3 системи, тъй като някой просто взема целия ни транспортен поток и го излъчва на 0.8W.
T.e. някои тества на Thor, но защо точно с нашите канали е неизвестно, както и от къде излъчва.
@zlatko
Аз казах, че това е "до колкото разбрах" :rolleyes:... А за транспортния поток ти го бясни достатъчно ясно преди това. Сега остава да се разбере кой тества.
ПП: Щях да те питам за bTV HD, но гледам, че колегите вече са го направили и ти си отговорил.