Страница 7 от 38 ПърваПърва ... 5678917 ... ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 559
Like Tree55Одобрявам

Сателайт БГ - сателитна телевизия / FAQ

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

Re:Сателайт БГ - сателитна телевизия / съвети, обсъждане, мнения

@Milen84
    След края на сезона в Бундеслигата ще видим какво ще се случи. Иначе качеството е доста добро, каналът определно си зслужава.

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Сателайт БГ - сателитна телевизия / съвети, обсъждане, мнения

Направил съм ви таблица с параметрите в първи пост/днес я довърших/.

zlatko
    Видяхме, че рекламата излъчена преди време по телевизиите - не струва... Нещо ми се губи идеята, посланието...
    Тоест рекламният ви отдел нямат въображение. Може би ще им трябва консултация с когнитивен психолог...стига да знаят с какво се занимава.
    Имам идея да пуснете конкурс - Най-добър сценарий за реклама, със съответната награда.
    Е надявам се, че няма да е като томболите на Булсатком при които печелиш ама трябва да си платиш ....

4. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

Re:Сателайт БГ - сателитна телевизия / FAQ на пър

@hristoslav2
    Рекламата е ужасна! Направо останах без думи като я видях. Няма нищо общо с идеята на цялото начинание - високо качество, висока цена, съвсем различен таргет от масовия потребител от "Сусурлево", изключителност и в някаква степен елитарност. За разлика от нея билбордовете са много добри, като изключим че не можеш да видиш телефона
    Ако операторът беше мой - щях да направя във всеки по-голям град по един show room, с лъскава витрина, няколко 65-ци, приятна обстановка, засукани мацки и т.н. Всеки който мине да се загледа, да иска да влезе и да види, да хареса. Рекламите щяха да са адресирани към хора част участниците тук - качество, големи екрани и т.н. Но нямам дялово участие в SatelliteBG...за сега
    А иначе си мисля да организирам по един тестов комплект за някои от пишещите тук..да преценят сами :P
    Няма да коментирам тук "рекламен" и "отдел", че няма да излезне никак лицеприятно писание!
    Идеи има много, но си има причини поради които няма как да се усеществят на този етап.

5. Тук е от
    May 2008

Re:Сателайт БГ - сателитна телевизия / FAQ на първа страница

Вярно че се опитвате да правите нещо качествено за Б-я ,но ако е вярно че Булсата взимат и ШЛ ,не виждам как може да им отговорите !

6. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2008
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от zlatko
    show room, с лъскава витрина, няколко 65-ци, приятна обстановка, засукани мацки и т.н. Всеки който мине да се загледа, да иска да влезе и да види, да хареса.
    И ще въртиш демо каналите на Астра, защото вашите на 65" няма как да се харесат от човек с нормално зрение...

7. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@Milen84
    Ние не сме конкуренти на Bulsatcom, нито те на нас. Bulsatcom(и Vivacom) са основно за хората търсещи евтино и не държащи особенно на качеството. Да, определено спортът привлича абонати, но за нас на този етап не оправдава инвестицията. А и TV+ вероятно скоро ще бъде общодостъпна.
    @XoXo
    Аз нищо няма да въртя - въртиш и сучеш ти, опитвайки да кажеш на бялото черно. Гледам непрекъснато HD програмите ни на 50+ екрани - качеството е отлично. Напълно на нивото на всеки европейски оператор. И повярвай ми - имам с какво да сравнявам.

8.  

9. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от zlatko
    @Milen84
    Ние не сме конкуренти на Bulsatcom, нито те на нас. Bulsatcom(и Vivacom) са основно за хората търсещи евтино и не държащи особенно на качеството.
    Ахам. И един мармот отзад...
    Разбирам, че в подобна ситуация е добре да се изтъква, че има различни ниши и се цели в различни групи, но... надявам се да не си го мислиш наистина и да отдадем изказването на рекламните лозунги
    Това е реторика, не се нуждае от отговор.

Ситуацията с прости думи през моя мироглед - разликата в качеството, като отчетем, че е недоказана, и да я има е значително по-малка, отколкото разликата в програмната схема...

10. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@КрИс
    Не, аз пиша само каквото мисля. Не се интересувам от фирмени интереси. Разликата в качеството е очевадна: Bulsatcom - 7 HD канала, Vivacom - 2 HD канала, SatelliteBG - 27 HD канала. Т.е. 4 пъти!!! повече канали с качествена картина. Мисля, че това няма нужда от коментар.
    А разликата в програмната схема за човек, който не гледа много спорт е полза на SatelliteBG.
    Както и да е - това е дъвкано многократно. Всеки има различни нужди и критерии. Всеки има право на мнение.

11. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2008
    Живее в
    София

@zlatko

Има разлика между качество и количество канали! С писанията си тук можеш да заблудиш някой бъдещ клиент...

12. Member
    Тук е от
    Aug 2005

Няма какво да заблуждава.Без да съм пристрастен към никой от трите сат. оператора мога да заявя ,че Сателит БГ е с най добро качество и при СД и при ХД каналите.Говорим за директно гледане от сателит .
    Спор в това няма.

13. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@XoXo
    Не четеш какво съм написал. HD каналите на SatelliteBG са с много добро качество. Гледам ги както казах на големи екрани и ги сравнявам директно с източниците им.
    Бройките, които написах бях в отговор на мнението на @КрИс, че разликата в качество е недоказана - няма място за сравнение в качество на картината на пакет с 30 HD канала, и пакет с 5. На големия си телевизор на българско SD винаги ще гледаш боза. Но в единия случай ще имаш И 30 канала, с които да усмислиш покупката на телевизор 50+. SatelliteBG предлага най-доброто качество на DTH пазара ни, безапелационно.

PS.Нямам намерение да заблуждавам никого. Слабо се интересувам дали някой ще стане абонат или не. Не ми пука. Никой не може да ме накара да говоря нещо, което не мисля.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Абе аз като се замисля май съм от таргет групата на SatelliteBG понеже съм с достатъчно голям ТВ за да забелязвам дефектите и от чисто любопитство гледах извесно време програмата на SatelliteBG. Че качеството е много добро, спор няма, особено ако сравни с мацаниците на Булсат, обаче набора от програми нещо хич не ми допадна.Персонално мен нито един от сателитните оператори не ми хареса (за Виваком даже не искам и да си помислям) така че сега минах на цифрова кабелна и съм доволен както от качеството на програмите, така и от пакета който предлагат. Имах възможността да сравнявам качеството и кабеларката е почити на нивото на SatelliteBG. Като се добави доста по изгодната цена мисля че антената ми ще остане само за "окраса" докато не я демонтирам. Идеята ми беше че качеството не ми беше досттъчно, съдържанието се оказа по-важно за мен. За информация не съм фен на спорта и не гледам спорт изобщо. Проблема е че филмовите и музикалните канали не са достатъчни. Добър е пакета от научнопопулярните програми но това не е достатъчно да ме задържи като абонат.

16. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@elcos
    Напълно приемам мнението ти. Единствено ми е странно, че повечето хора мислят обратното относно съдържанието(изключвам спорта!): че има много музикални, а научно-популярните страдали много от липсата на Discovery
    Колкото до филмовите - липсва само НВО. Но наистина по-добър филмов HD канал от него няма!

17. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

HBO HD е можеби и най-гледания и търсен HD канал :rolleyes:

18. Тук е от
    Feb 2006

Цитат Първоначално публикувано от elcos
    Персонално мен нито един от сателитните оператори не ми хареса (за Виваком даже не искам и да си помислям) ....
    малко офф: от два-три месеца виваком вдигнаха много качеството. Хвалят се, че са с най-добрата наземна техника.....дървените операторски приемници обаче ги провалят.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 38 ПърваПърва ... 5678917 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Сателитна телевизия DVB-S2/ FAQ - обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 272
    Последно: 02-09-22, 20:02
  2. Въпрос за сателитна телевизия.
    От Djeff във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 2
    Последно: 15-01-14, 17:36
  3. VIVACOM пуска сателитна телевизия директно до клиента
    От granity във форум Коментирай новина
    Отговори: 12
    Последно: 13-09-10, 13:26
  4. Цифрова сателитна телевизия
    От Cvetanov във форум Технологии
    Отговори: 26
    Последно: 11-06-10, 09:03
  5. САТЕЛИТНА телевизия - да или не?
    От Кrassy във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 67
    Последно: 17-11-09, 13:07

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе