boxy, ТВ ще отчете че имаш вкаран модул, но няма да пусне нищо различно каналите, които си можел да гледаш до момента, защото нямаш декодиращата карта.
boxy, ТВ ще отчете че имаш вкаран модул, но няма да пусне нищо различно каналите, които си можел да гледаш до момента, защото нямаш декодиращата карта.
В такъв случай значи е едно и също дали ще ги свържа с hdmi или компоненет. А всъщност hd приемника има ли изходи за компонент и ако има не мога ли направо да си свържа hd приемника с тв-то с обикновен компоненетен кабел.
- - - Обновено - - -
Сега докато се рових в нета попаднах на това
http://www.hdtvsupply.com/hdmi-to-co...#axzz2HCEMt2h5
и се чудя дали е вярно...
Този пост е редактиран от hristoslav2; 07-01-13 в 18:57.
Може и да са прави-лично не съм ползвал такъв кабел.Просто попаднах на неги и се опитвам да ти намеря решение.Все пак аз бих си поръчал да пробвам.NETA HD няма компонентен изход.
Искам да попитам някой който е от Варна дали М-Сат излъчват (постоянно, не когато им е кеф) FILM+ и FILM+HD, защото само заради тези канали( или по скоро Ф1) не сменям засега Булсатком?
Когато има ф1 или квалификации , се включват в астра и филм+,с бг коментар.
Да,film+ го няма.Включват се на film act,hd film,астра$rai-на тия е хд-с голям фулхд тв картината е невероятна.Дават я и по ар1,но не е хд.
- - - Обновено - - -
Вчера ходих до офиса им във Варна/може би ще се прекарва кабелна на друг адрес/-та като промоция клатят хората с 3 вноски напред,за да е уж безплатно пекарването.Бахти промоцията.......Използват ситуацията с бск.
Не използват ситуацията-ами ти не си искал да разбереш как стоят нещата.Много от абонатите се местят постоянно от оператор на оператор.В случая като възстановят БТВ пакета на БСК те автоматично си се връщат там или обратното-минават на друг оператор,без да остават абонати на втория или третия си поред оператор.Тези 3 такси са вид застраховка-поне малка.Ето че се оказва че и ти се идин от тези абонати.Примерно-защо не си минал на МСАТ или Виваком,Близу... преди доста време а сега имаш претенции към условията на поредния ти друг оператор.
Това не е поредният ми оператор и не си ти този ,който ще ми казва какво да правя.Защото миналата година това ,което сега се представя за промоция,беше безплатно.Тия три вноски накуп са си жив рекет в тази ситуация.
Аз примерно от ...... около 1993 г, съм на Мустанг, после се прекръстиха Мсат.
Спомням си началото им - имаха 7-8 канала + един видеоканал. Като сменяха филмите на видеото 30-тина секунди нямаше сигнал. След около година включиха екстра - 8 битов компютър, който показваше програмата на видео-канала за деня, под известната тогава операционна система - DOS. Тогава каналите станаха към 12-13, да не кажа и 20.
И така вече.... колко идва, 20 години аз вкъщи ползвам Мсат, само дето преди бях малолетен и нямаше как да е на мое име)
А, тука имало фенове-както и да го погледнеш си е жив рекет
Е как тогава продължаваш да си абонат след като те рекетират ??
nikolayvarna, нашето семейство сме абонати на Мустанг от някъде 1995-та. Доста добри филми съм изгледал като дете през 90-те по едноименния канал. Като цяло съм много доволен от стабилността на услугата откакто станаха подземна кабелна, от качеството на картината, а програмнаха схема идва като бонус на всичкото това. Според мен я заслужаваме, хаха