Страница 20 от 38 ПърваПърва ... 10181920212230 ... ПоследноПоследно
Резултати от 286 до 300 от общо 561

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2006

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006

Относно буквите при Самсунг: Подредени от най-нисък клас към най висок - T, S, R, M, N, F. Като клас F все още няма в БГ. Той ще е пълен HD.

2.  

3. Тук е от
    Nov 2006

Здравейте,
    Колебая се между следните модели 32" LCD-та.
    Някой има ли наблюдения върху тях?
    Как мислите, дали е по-изгодно да се купува около коледа или да изчакам след 01. Януари.

Samsung LE32 S71B
    Samsung LE32 M51
    Philips 32PF5331
    LG RZ-32LC25R
    Panasonic TX-32LE60P
    Sony 32U2000
    Sony 32S2000

4. Тук е от
    Oct 2006

Здравейте,
    И аз като колегата много се колебая дали да си взема нов LCD за коледа или да изчакам EU. Аз се спрях на 37 инча, но се колебая LG или Самсунг. Моля Ви да ми дадете съвет кога да си взема ТВ и ако може да ме посъветвате кой от избраните модели е най добър:
    LG 37LC2R
    LG 37LC3R
    Samsung LE-37S71B
    SAMSUNG LE-37R72B
    или някой друг по-добър.
    Благодаря Ви.

5. icog
    Guest

Цитат Първоначално публикувано от Albers

Относно буквите при Самсунг: Подредени от най-нисък клас към най висок - T, S, R, M, N, F. Като клас F все още няма в БГ. Той ще е пълен HD.

Albers, много благодаря за информацията. Да разбирам че http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09016022 е един доста добър избор?

А относно буквите в означенията на моделите на всяка фирма, защо не направите една отделна тема, където да се изкарат основните серии на производителите на ЛЦД (като по-актуални), подредени във възходящ ред, така че да може всеки да се ориентира по-лесно какъв точно клас телевизор му е по джоба?

Поздрави

6. Тук е от
    Nov 2006

icog, и аз към него (Samsung LE32 M51) се ориентирам, но ме притеснява само, че го дават на 50 Hz. И каква е разликата м/у DNIe и Upgraded DNIe? Кое е по-доброто?

7. icog
    Guest

Явно Upgraded DNIe ще е по-новото . Една от многото технологии за не-знам-какво-си, предполагам всяка фирма си е разработила нещо си за подобряване на картината и образа. Всички естествено са ги патентовали, кръстили различно етц. В крайна сметка потребителя едва ли ще направи разлика в качеството на крайния продукт от един и същ клас на различни фирми, но друго си е да забичиш една емблема "Upgraded DNIe" .

А въпросния самсунг го гледах вчера в техномаркет, бяха пуснали някаква Х-Бокс игра с рали - скорост, пушеци, ефекти - всичко изглеждаше повече от прекрасно. Очаквах замазвания и други извращения но не ги видях дори от метър и половина. Предполагам модела е по-старичък и в момента са го намалили за да се освободят и направят място на следващия. Който пък сигурно ще има "High Dencity Upgraded DNIe" .

Някой има ли нещо против въпросния SAMSUNG LE-32M51?

8.  

9. Тук е от
    Sep 2006

icog, martok!

Моделът на Самсунг който сте си харесали е добро решение, но вече е доста остарял. Аз лично бих ви посъветвал да дадете още 500 лв. (ако имате възможност) и да си вземете доста по новият модел R71 или R72 (реално няма разлика между двата). Те с много по добър дизайн и с много по добри характеристики (цветове, контраст и т.н.). Естествено 500 лв. са си 500 лв., но вие си решавате, дали си засужава.

Успех.

10. Тук е от
    Nov 2006

Гледам, че на по-старите модели е UPGRADED, а на по-новите само DNIe. Albers, благодаря за предложението. Ще отида да го видя. Лошото е, че като питаш продавача каква е разликата м/у 2-та модела (освен цената), той не може да ти отговори. По това което пише на сайта не виждам някаква съществена разлика.

Поздрави

Пардон. Виждам че контраста е 5000:1

При тази цена на Samsung LE-32R72B, какво мислиш за Sony 32S2000?

11. Тук е от
    Oct 2006

Albers, може ли да ми препоръчаш 37 инчов ЛЦД. Изчетох форума но аз самия не мога да реша ЛГ или Самсунг. И двете марки са добри, ходих на различни магазини в Бургас (Техномаркет, Технополис, Ритони и др.), но явно там не са настройвали за най-добър образ ТВ. Ще съм ти задължен ако можеш и да ми кажеш и дали е по-добре сега за Коледа да си направя този подарък или да изчакам нова година. Благодаря.

12. Тук е от
    Nov 2006

acho_pacho, въпроса не е към мен, но от някъде чух, че вътре в LG-то е BEKO (като климатиците В Техномаркет ми препоръчаха Samsung или Sony ако ще е LCD, а на LG и Philips плазмите им били по-добри.

Между другото, моя колега си купи 37" LCD LG миналата коледа и е доволен. А той е разбирач. Тъй, че ....... мнения всякакви.

13. Тук е от
    Oct 2006

мерси martok,
    не съм много учуден ако това се окаже вярно за ВЕКО, но по-скоро са сглобени в Турция в завод на БЕКО, а не са с части на БЕКО (те само сглобяват си мисля аз като неспециалист).

14.  

15. Тук е от
    Nov 2006

acho_pacho

Вероятно си прав. знам само за климатиците, че имат завод в Турция.

16. Тук е от
    Sep 2006

Моят съвет към всички е: отидете в някой магазин в който предлагат телевизорите между които се колебаета, кажете на някой от продавачите да ви пуснат някое DVD в стандартна резолюция и сравнявайте. Ако картината е задоволителна няма причина за притеснения. Ако после имате забележки към картината докато гледате телевизия, просто си сменете кабелния оператор и си пуснете цифрова/сателитна телевизия.

17. Тук е от
    Nov 2006

Albers

Напълно си прав (око да види, ръка да пипне), а цифровата TV си е просто задължителна.

LUDIA
    след като продаваш TV, какво мислиш по въпроса кога да се купува - преди или след EU.

18. Тук е от
    Nov 2006

Здравейте!!!
    Аз си купих сега, защото като гледам какво ни готвят след 01.01.2007 г. не ми се мисли!!!
    Гледната ми точка е от страна на човек занимаващ се с внос на всякакви стоки в страната, но преценявайте...!!!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 20 от 38 ПърваПърва ... 10181920212230 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 10:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 19:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 21:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 17:35
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 14:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе