Здравейте и от мен, нямаше ме в София-та. Първо мерси на miro_vampiro за помоща, като ходих при него. В крайна сметка нищо не зех, а и при него тогава го нямаше модела, който съм си избрал. Той ме прати на Техномаркет София Сити Център, където не ми обърнаха никво внимание, а като поисках да тествам LCD-то, продавача ме пита,".. ти на мен на интересен ли ми се правиш" , не направих скандал, макар че си заслужаваше. Пък и носих пари да купя, НО карай. така и така ше се местя ноември и за тогава ми трябва телевизор, просто цената ми хареса.
Мен ми харесаха и другите модели SAMSUNG LE-26R71B SAMSUNG LE-26R72B, но са по-скъпи, та ако им падне цената към края на октомври, ше се ходи при miro_vampiro и ще се тества, а сега от бачкането чакам един лаптоп, така че с тестове на място .
Един въпрос към miro_vampiro , разясни моля те (просто на предишните страници не видях) за 3 дни гаранция за изгорели пиксели, мисля че е важно за всички ни. И още за хората, който се надяват (като мен) повечето време да използват LCD-то като монитор дали са съвместими с видео картите. (При мен е ОК - NX66128DP2 поддържа HDTV)