Хехе. Тъкмо влизам за да напиша, че и ние вчера си взехме същия. Ще напиша малко по-подробно. Значи тръгвам за Техномаркет и Технополис Плевен с едни лисче в ръка на което пише:Първоначално публикувано от kabel
Philips 42PF9966
Panasonic 42PV600
Тези модели ги има само в техномаркет, а philips-a само в Пловдив и София. Еми като не го зареждат няма да го купя. Така остана само панасоника. Отивам право към него и опа, нещо не ми харесва картината. Има някакви хоризонтални опресняващи се линии. Сменяхме канали, кабелна и картината беше една зърнеста такава, което може би е нормално за плазма, но не го виждах на lg-to, което минах преди това в Технополис. Дори аз не успях да се убедя, че той е по-добрия избор, да не говорим за баща ми. И така виждате, че кисненето по форумите не Ви помага толкова много, колкото да ви ориентира дали искате плазма или lcd. След като не Ви хареса картината на телевозора, който са Ви препоръчали, много ясно че няма да го купите. Тогава започвате пак наново да избирате и да гледате
Доколкото разбрах моя модел е произведен в Кореа и сглобен в Полша. Минусите му са че няма меню на български и като промените формата на картината, лентите отстрани не са черни а сиви, което мен ме дразни. Плюсовете са PIP на всякакви сигнали + втория тунер(това панасоника го няма!) и квадрата може да се уголемява колкото си искате(не е със запаметени настройки) и да се премести където искате. С един бутон разменяте програмите от двата тунера. Може отделно да сменяте програмите на целия екран или в квадратчето. Пълната свобода на която вчера се забавлявах Има една камара с входове и изходи отзад. Видях поне 3 начина да го свържа с компютъра. Освен това модела е от юли тази година. Продавача каза че същата сутрин бил с 200лв по-скъп. Дори и да не е така сме спестили 1000лв от панасоника. И не на последно място има 80ГБ твърд диск с много настройки на записа. Много удобния бутон за връщане на предишния гледан канал съм го виждал само на GoldStar/LG и тук го има. А да има още един минус - Настройката за ръчно гласене на каналите не е активна и не може да се ползва. Начинът е такъв - пуска се автоматична, а после те се местят по-ваше желание. Добре че може да му указваш след кой канал да започва иначе лошо, да ти трие твоите всеки път. Смятам че беше свежа идея за ревю на нещо неспоменаване до сега.