Здравейте,
Най-накрая се престраших и си взех Samsung LE32S71B. Дълго се колебах м/у Sony 32S2000 и Samsung LE32R72B. Накарах ги да сложат самсунзите един до друг и не видях никаква разлика в образа която да си струва 400 лв.. Внимавайте при избора, защото първия самсунг който ми отвориха имаше мъртъв пиксел.

доста съм изчел в UK форуми за тех преди да взема. После съм съгласен че съпорт и гаранция на Метро спрямо всички други техномармалади е доста по-добър.
  Как да те намеря? 

, четох една преди няколко месеца и паднах да се хиля. То такива глупости не бях виждал доста време, все едно 14-15 годишни пубери си мереха .........е, но реално никакви реални отзиви. Ох не мога ще падна да се хиля, СОНИ на 12 мс. хахахахаха затова мажело, малииииии паднаааааах. Сони са на 8 мс., но GTG, и реална 16 мс. Сони съм ги виждал с ужасно мазане(2-3 допълнителни образа), но със сигнал аналогов и не от ДВД СОНИ ;-). При хубав сигнал съвсем леко може да се види и то трябва да знае човек какво да гледа. И тем подобни исказвания. Без повече коментар.