Страница 31 от 38 ПърваПърва ... 212930313233 ... ПоследноПоследно
Резултати от 451 до 465 от общо 561

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2006

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006

Кво бихте казали за това NEO TF-3201 LCD в Техномаркет???

2.  

3. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здравейте
    demode днес мисля че с danchoto тествахме точно 4201 на НЕО, който е на промоция, 2199лв, така, да си призная честно и аз останах доста доволен, ъгъла му е добър, цветовете също, пък да не казвам голяма дума но има и мноого близък до черния цвят, все пак заповядай да го видиш, работи доста добре, все пак ако желаеш донеси клипове с бързи сцени, днес го тествахме около 30 мин с всевъзможни HD клипове, и какво ли още не. Не забелязахме и замазване при бързи сцени, така че и това е добре. Иначе изкарва без проблем 1360х768 от компютър през HDMI входа, така че и с това няма проблеми.
    Иначе NEO TF-4208 LCD който е 2499 лв не е по добър от този модел, даже е по лош, няма черен или близък до него цвят, ъгъла на виждане е доста малък, като предимство са му само 2 та тунера и по хубавото меню, и дотам, резолюцията му е същата.
    Така че както казах, заповядай да го видиш, пък може и да ти хареса, от теб си зависи, иначе нормално е да си предубеден към евтините марки, но все пак и те използват панели на световните пройзводители !
    toshew мисля че в момента най добър избор е sharp 32 инча при LUDIA, или при мене 32S71B

4. Тук е от
    Dec 2006

Здравейте на всички,
    насочил съм се към покупка на 37 инч LCD,от изчетеното във форума и поради финансовото ограничение от 2000лв се ориентирах към марката NEO.
    Бих искал да помоля Miro Vampiro за още едно кратко сравнение на трите модела на NEO 3701 LCD, 3705 LDC2 и 3708 LCD2 като ъгъл на виждане, черно и време на реакция.
    От Пловдив съм, в Техномаркета не пожелаха да ми ги пуснат трите един до друг за да направа някаква преценка, затова моля Miro Vampiro за това сравнение и препоръка.

5. Тук е от
    May 2006

Ами и аз се чудя какъв тв лсд да си взема и чакам последния влак с коледните оферти на технополиса и техномаркета иначе дайте съвет кой модел е по-добър според вас :
    SONY KDL-32S2000 - 2239лв. заради цифровия DVB-T тунер
    LG RZ-32LC25R -1999лв. заради якия контраст 5000:1 наситена картина
    PHILIPS 37PF3321 - 2379лв. заради по-големия екран и прилична картина
    SAMSUNG LE-32R72B - 2399лв. контраст 5000:1 и други екстри

6. Novice
    Тук е от
    Dec 2006

Може би не съм най-компетентен в този форум ,но от споменатите модели бих отличил само SONY KDL-32S2000 - 2239лв. не само заради цифровия DVB-T тунер, но и заради подобрения процесор BRAVIA ENGINE , на второ място нареждам SAMSUNG LE-32R72B - 2399лв. контраст 5000:1 , но.........бих се позамислил и поизчел малко повече от форума тъй като реално и двете LCD са със матрица на SAMSUNG и са сглобени някъде неясно къде и от кой. В темата един човек - LUDIA съветва да се обърне внимание на друга марка SHARP поради по добрите параметри и прекрасния образ достъпни на същата цена но с качество Made in Japan . Влез в този линк и разгледай моделите:
    http://www.sharp-cee.com
    Обърни внимание на моделите от серията SHARP AQUOS : 32GD9E - и 32GD8E-2199лв. - Analog+DVB-T TUNER ;32GА9E-2499лв. и 32GА8E - Analog TUNER ,които ги има в METRO и Интерсервиз Узунови - http://www.intermarket.bg/
    P.S. Много е важно да се вземе TV с DVB Tuner ако се приема цифров сигнал от кабелна мрежа или без такъв ако гледаш през сателит

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от ivo6907
    Може би не съм най-компетентен в този форум ,но от споменатите модели бих отличил само SONY KDL-32S2000 - 2239лв. не само заради цифровия DVB-T тунер, но и заради подобрения процесор BRAVIA ENGINE , на второ място нареждам SAMSUNG LE-32R72B - 2399лв. контраст 5000:1 , но.........бих се позамислил и поизчел малко повече от форума тъй като реално и двете LCD са със матрица на SAMSUNG и са сглобени някъде неясно къде и от кой. В темата един човек - LUDIA съветва да се обърне внимание на друга марка SHARP поради по добрите параметри и прекрасния образ достъпни на същата цена но с качество Made in Japan . Влез в този линк и разгледай моделите:
    http://www.sharp-cee.com
    Обърни внимание на моделите от серията SHARP AQUOS : 32GD9E - и 32GD8E-2199лв. - Analog+DVB-T TUNER ;32GА9E-2499лв. и 32GА8E - Analog TUNER ,които ги има в METRO и Интерсервиз Узунови - http://www.intermarket.bg/
    P.S. Много е важно да се вземе TV с DVB Tuner ако се приема цифров сигнал от кабелна мрежа или без такъв ако гледаш през сателит
    Тезо модели, които му казваш са с DVB-T тунер, който стана ясно не му върши работа да приема цифров сигнал директно от кабелната. Пак ще му трябва отделен приемник.
    Отделно не знам какво всички само за тези Шарп говорите. Вярно е, че телевизорите са хубави и държат добри цени, но вносителя им е много смотам според мен. Почти нищо не поддържат. В сайта им има общо 9 модела от 20" до 65". Метро имат някакви модели, но доскоро бяха предимно някакви стари, явно залежали модели. Не съм сигурен дали тези модели GD8E i GD9E ги имат вече там.

8.  

9. Тук е от
    Dec 2006

Приятели, наближава момента на покупката а аз все повече се колебая, харесъл съм това LG 26LC2R за 1400лв но колкото повече време минава ми се струва че 26 инча си е малко. От 32-ките на тънка цена е само НЕО и просто съм шокиран за модела NEO TF 3208 LCD2 за 1429лв и на всичкото отгоре има два тунера, да не повярваш. Незнам но като чили това NEO е най добрата оферта в момента и то най вече заради двата тунера. Утре ще отида да го видя дано ми хареса. Кажете нещо моля ви !

10. Member
    Тук е от
    Oct 2002

Здравейте, днес се обзаведох с плазма Panasonic 37PV60. След няколкочасова битка, жена ми най-после се добра до дистанционното( успях да удържа фронта дълго само защото трябваше да направя аз всички настройки) и ме изгони от хола та дойдох на компа да драсна някой ред за впечатления.
    С две думи съм супер доволен. Първо да благодаря на Miro Vampiro, че ми отдели вчера време да разгледам на спокойствие ТВ-то. Абсолютно удивен съм от това как предава кабеларка(Евроком). Очаквах гадна картина и се бях настроил още в понеделник да ходя до булсатком или ITV. Оказа се, че картината е повече от добра и на светлинни години от телевизионния сигнал кото пускат за тест в магазините. Рано или късно все пак ще си пусна цифрова телевизия, но засега положението е повече от задоволително(пак казвам, че не го очаквах и съм приятно изненадан). Свалих си от нета няколко HD филмчета на IMAX 720р и 1080i и направо се размазах!!! Нямах време да купувам кабели и преходници за DVI и HDMI и за това свързах рс-то чрез тв-аут и скарт(през RGB), което както се сещате не е добър избор и въпреки това качеството беше абсолютно брилянтно. За картината какво да кажа - черното е черно, а бялото- бяло! Има дълбочина, има рязкост, никако замазване и пикселизиране. Гледам го от 2,7м и мисля че 42" не бих понесъл от такова разстояние. Да обобщя - имам чувството че досега никога не съм гледал телевизия!

11. Тук е от
    Sep 2006

Честито medunski! и аз днес си купих, но LCD-то на Sharp! Решил съм по нататък да взема и 37" плазма, но като излезе с твърд диск.

12. Novice
    Тук е от
    Dec 2006

Lazarus18 Aко се бе сетил да провериш промоцията на Интерсервиз и да погледнеш в Метро надали щеше толкова некомпетентно да се изкажеш. Колкото до това "Вносителя им е много смотан...." да те попитам опитал ли си се да направиш рекламация на стока от Техномаркет или Технополис ? Отговора го знам - не си. Аз три пъти съм се разправял с Техномаркет сервиз и ти казвам че по големи простаци няма , а стоките са им NONAME. Колкото до SHARP аз приемам за критерий MADE IN JAPAN и желанието на фирмата за сериозно развитие в LCD матриците а не ефтините трикове на LG- вграден диск от който да си скъсаш гъза не може да извадиш информация или 2 тунера но аналогови. Все едно да рекламират грамофон в ерата на SACD.

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Някъде в поста ми да четеш, че Техно***** не са смотани?
    Преди няколко седмици в Метро тези модели ги нямаше. В магазина на Интерсервиз Узунов също.
    Според мен са смотани защото хората се избиват да купуват тия LG-та защото се скъсват да ги рекламират, а че Шарп изобщо имат свестни ЛСД модели може да разбереш само от този форум и то благодарение на ЛУДИА, за който лично се надявам да има някаква финансова изгода от това.

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

Lazarus18,човека работи за заплата и от добра воля споделя нерекламираните добри апаратури с такива като нас.Това ,че SHARP го има в МЕТРО не значи че го няма в ДЕНСИ.Обаче малко са такива като него.оценявайте усилията на хората.И на MIRO също!!!!!!!

16. Тук е от
    Dec 2006

Здравейте и от мен, нова фенка на широкия екран. Накратко, (след всичко изчетено тук, обиколено и разгледано в цяла София) се спрях на плазма НЕО, PDP-42S2H с цена 2,199 лв. в Техномаркет. Леко се колебая за 37" ТФТ-то им, което стои наблизо. Горе-долу в съотношение 100:80

ОБАЧЕ ... Минах онзи ден през "Денси- Практикер" - Люлин и видях нов, пуснат на промоция Филипс- 37", ТFТ с НD, на цена около 2300-и-нещо лв, почти 2400. Бил само 6 ms реакция! Ама дали е реално- незнам. Защо не е 5,000 лв. като е толкова хубав?

Вече бях тръгнала с парите, ама спрях за нови консултации. Тотално зациклих! Тези над 2000 лв. по принцип ми идват в повече, затова, за още 200 отгоре бих взела Филипса-ТФТ но само ако си СУПЕР заслужава!!!
    Моля Ви за съвет, най-вече Миро! Ще се гледат основно филми от РС-то (Арена) и нормална кабелна (СКК- нямам забележки за кач-вото), поне за сега без цифрови.

(не приемам отговор от типа "Филипса си е Филипс")

разбрах, че Миро работи в Техномаркет?

17. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Честито medunski!!! Със здраве да си го ползваш!

18. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здравейте
    деси съжелявам че толкова късно отговарям но, филипса не го знам, би ли ми казала модела му ?
    Иначе при всички положения ако е 6 милисекунди и е с добър панел PVA, S-PVA си заслужава, но все пак трябва се види как работи
    НЕО, PDP-42S2H не е лош вариант, е ти преценяваш все пак, поне е с панел на LG с 1024х768 резолюция, е да, няма черен цвят и тн, но горе долу става за парите си
    ПП, ще гледам пак да пиша че съм адски изморен

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 31 от 38 ПърваПърва ... 212930313233 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе