Страница 126 от 223 ПърваПърва ... 76116124125126127128136176 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,876 до 1,890 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2004

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Само да допълня темата,в София се излъчва цифрова телевизия.Сонито с цифров приемник лови към 6 тв програми и радио хоризонт с най обикновена стайна антена.За стандартите 16:9, 4:3 за цифровото излъчване мисля че си е 16:9,поне новините. Но нека някой по запознат с тази материя да си даде мнението.

2.  

3. PVV
    PVV е офлайн

Тук е от
    Jul 2006

Тарсих доста в менюто , но не намерих от къде да сменя презредова и прогресивна развивка на Шарпа. При лош сигнал и при мен се появяват вълнички ,но при добър картината е перфектна. Не знам дали мога да донастроя нещо още по телевизора.Явно всичко е въпрос на добър сигнал , и която програма е с по-добро качество се вижда перфектно. Просто при старите телевизори тези разлики в качеството на отделните програми не се забелязваха.

4. Тук е от
    May 2007

Колеги две неща искам да ви кажа:
    1.Sony анонсираха новите модели,който ще се продават от октомври и у нас:
    http://www.sony.bg/view/ShowProductC...ory=TVP+LCD+TV
    2.утре ще ходя да си купя PANASONIC TH-42PV70P понеже ми писна да сравнявам TFT-тата на Sony & Sharp.Бях отделил 4х.,но в един момент ми просветна,че за половината пари мога да взема съизмерим като качество(в някой параметри и по-добър) телевизор,а след 5г.ще го сменя с нов.

5. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2007

Цитат Първоначално публикувано от borko7
    .....2.утре ще ходя да си купя PANASONIC TH-42PV70P понеже ми писна да сравнявам TFT-тата на Sony & Sharp.Бях отделил 4х.,но в един момент ми просветна,че за половината пари мога да взема съизмерим като качество(в някой параметри и по-добър) телевизор,а след 5г.ще го сменя с нов.
    И аз достигнах до този извод и миналият понеделник си купих въпросната плазма от промоцията в "Техномаркет".Какво да кажа-Доволен съм много,гледам го на Булсата,но не съм с оригиналният им приемник,а само ползвам картата.На някои канали излъчват горките с ВеХаЕс качество,но какво да се прави,за да сложиш на 4 транспордера толкова канали,не можеш да предложиш много добро качество.Иначе на каналите с по-голям битрейд,като БТВ и още наколко,плазмата кърти мивки.Гледам го от около 2,5м. и пиксели не се забелязват.Доволен съм и от това,че Панасоника въпреки някои очаквания,не загрява/нали модела е без вентилатори/.Черното си е черно и бялото е бяло.При "Цар футбол" по Диемите,също се държи добре,преди него имах 29 инчова тръба и специално за Диемския футбол е осезаемо по-добро гледането/може би защото тръбата беше куче марка/.Пробвах го на Немските Премиере и на Испанския пакет Д+,там няма забележки.Като цяло подкрепям общият извод направен във велеколепната ви тема и форум,че каквото и ТВ да си купи човек,на първо място е качеството на приеманият сигнал.А за да достигнат прилично качество нашите САТ оператори,ще трябва да вложат още някой лев за нови транспордери и обурудване.
    Успехи на всички във форума!

6. Тук е от
    Aug 2007

Здравейте....искам да ви попитам за мнение , относно два модела на sony: kdl-40w2000 и kdl-40d300. Колебая се между тези два модела. В магазина в който ги гледах вчера,ми демонстрираха картина от dvd филм.40w200 с full hd имаше по добра картина от 40d300 с по-ниската резолюция, въпреки 100-те херца и т.н. на по-евтиния модел.За мое съжаление не можаха да ми демонстрират образ от кабелна тв. Имам намерение да слагам sat tv и въпроса ми е кой от двата модела да избера. Все пак разликата в цената е около 600лв.

7. bgm
    bgm е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2006

Сега да даваш тези пари за KDL-40W2000 при условие, че наследника му вече идва към рафтовете няма смисъл.
    Като изкарат KDL-40W3000 цената на 2000 трябва да падне осезателно.

8.  

9. Тук е от
    Aug 2007

Така е , съгласен съм с теб, но все пак кой е по добрия модел?..Ще има ли разлика в качеството на картината между двата модела, при условие , че ще гледам телевизия през сателитен приемник?

10. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Ако приемника ти е HD, тогава си заслужава W-серията иначе няма смисъл да даваш 400-500 отгоре за телевизор който ще го ползваш като монитор. Освен това D-серията все пак са 100Hz.

11. Тук е от
    Mar 2007

Здравейте, Samsung не е на почит в форума, но все пак искам да питам дали някой е имал допир до новите модели R88BD и R89BD, в prad.de ги пишат че са от юли месец, R89BD дори го няма там, намерих го като описание в датски сайт. Дайте мнение дали показват добре и т.н., който е работил с тях. А Toshiba дали ще се внася скоро, че има вече 2-3 модела след 3000P, а тука никой не си мърда пръста да докара нещо, а те са все пак с IPS матрици .....

Живея далече от всички видове Техно... и т.н., та затова задавам тези въпроси, стига да имам път към по цивилизована област в България ще ида да ги видя

Поздрави

12. Тук е от
    Aug 2007

Цитат Първоначално публикувано от 4a4i
    Ако приемника ти е HD, тогава си заслужава W-серията иначе няма смисъл да даваш 400-500 отгоре за телевизор който ще го ползваш като монитор. Освен това D-серията все пак са 100Hz.

Ами приемника няма да е HD, но все при наличието на два пъти повече пиксели , не се ли отразява по-добре на картината,която ще се вижда?

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от webcounter
    Здравейте....искам да ви попитам за мнение , относно два модела на sony: kdl-40w2000 и kdl-40d300. Колебая се между тези два модела. В магазина в който ги гледах вчера,ми демонстрираха картина от dvd филм.40w200 с full hd имаше по добра картина от 40d300 с по-ниската резолюция, въпреки 100-те херца и т.н. на по-евтиния модел.За мое съжаление не можаха да ми демонстрират образ от кабелна тв. Имам намерение да слагам sat tv и въпроса ми е кой от двата модела да избера. Все пак разликата в цената е около 600лв.
    W2000 се справя доста зле с обикновена кабелна /дори и на цифрова/. За другото Сони нямам задълбочени наблюдения. Изобщо всички FullHD телевизори се справят по-зле с кофти сигнал. Прецени дали наистина ти трябва FullHD.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Малко по-назад в темата се питаше относно политиката на Шарп с изгорелите пиксли. Ами поне аз не знам тяхното мнение и в гаранционните карти нищо не пише. По принцип сменям ТВ с повече от 2 пиксела и това се е случвало 4-5 пъти и то в рамките на 1-2 дена от закопуването.
    Sais, щом си от Варна мини през Метро и ще си поговорим, ще ти обесня как стоят някой работи и ти ще можеш да ме питаш работи каквито си искаш. Има доста за обяснение, а не мога да го напиша това, което пиша от 2 години в тоя форум. Ела на място и ще ти обърна внимание колкото мога и ще ти покажа каквото те интересува.
    webcounter, имам на работа 40W2000 и 32D3000, но не съм ги слагал един до друг. Не съм имал и време да се заигравам с тях. Моето мнение за 32D го написах, а от колега от друга верига, на които имам вяра и ги разбира доста повече от мен ми каза че е същото и при 40", само 46" бил трепач. Само да спомена, че тея 40" матрици дето ги ползват от СОни и Самсунг, спират да ги правят, защото са нерентабилни и ще минават на 37 и 42", както всичко други компании в света.
    mortix, вярно е това за тошибите, че малко бавно се внасят, но това си е проблем на K&K доставчика за БГ. Щом те не ги внасят значи или няма изгода или имат прекалено много модели и в момнета нямат място. Докато не се направи специализира магазин само за ТВ и Видео, както е навънка и се предлагат мега огромно количество марки и модели няма да има доволни, Но пък в Бг не знам дали скоро ще има такъв магазин.

16. Тук е от
    Apr 2007

за Toshiba -
    в Техномаркет (София, Цариградско шосе) консултанта ми каза.
    "Toshiba и Sharp не ги продаваме, само има няколко телевизора, за да се покаже че има и такива телевизори"
    Аз също мислех, че те ги внасят. Незнам кое е вярно.

17. Тук е от
    Aug 2007

Предлагат ми много евтин LCD телвизор 30" цената е 700лв. чисто нов .Тук може да видите модела ида ме посъветвате дали си заслужава.
    http://www.factotus.it/page/dett/arti/254575/nv/FT/jq_ltv_3002_lcd_30_+_lettore_divx_omaggio!!.html#giudizi

18. Тук е от
    Mar 2007

TOSHIBA 32A3000PG - ето това е от новите модели в Техномаркет, само че от по-високия клас нищо ново....
    А кой ще ми отговори за Samsung'ите в по-горния пост ?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе