Страница 76 от 223 ПърваПърва ... 2666747576777886126 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,126 до 1,140 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2005

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Цитат Първоначално публикувано от g_baret
    Не мога да го накарам да "изпълни" екрана с картина от компютъра. Нормалната му разделитена способност е 1024x768. Пробвах да го пусна на 1360x768, но пак ми го показва като 4:3 и пак си оставя черните ленти отстрани.
    на моя LC-32SA1E също като пусна лаптоп-а на 1024х768 го прави с черти отстрани като 4:3, но като му дам View-to да е Panorama (а не Full, ако не се лъжа) го разпъва на 16:9 и десктопа изглежда доста културно - не съм си играл да видя как са субтитри и филми, но мисля че няма да има проблем с някво разпъване или растеризиране

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Съжалявам, че трябва отново да повторя УДАРЕНИЕ за точно този модел на ШАРП към всички които търсят най-доброто за момента в джунглата на LCD технологиите.
    Моля за още малко търпение! Очаква се много скоро и в България!!!
    http://www.sharp.ru/catalog/?r=4&g=25&id=634

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Някой питал ли и точно кога се очакват тази серия и дали ще има и по-големите модели - 37/42 инча?

5. Тук е от
    Jun 2007

Здравейте на всички,много сте ми полезни с написаните мнения и препоръки.Благодаря ви...аз също мисля да си купувам телевизор Sharp,изасега се ориентирам към 32-инчовите LCD.Обаче моля да коментирате това,което и аз четох тук :
    http://www.hicomm.bg/readnews.php?nid=89
    там става дума за телевизори Sharp LC32P70E, тоест за серията Р70 с 26,32 и 37 инча модели - Aquos.Статията е от 27.03.2006 година и там пише,че тази серия постъпва в продажба през април 2006,но не видях никъде тези модели в продажба или пък поне вие да ги коментирате.Защо е така,как ги оценявате,струват ли си,или ще ме посъветвате за друг 32 инча.Много ще ви бъда благодарен,виждам,че давате добри и смислени съвети на интересуващите се.Мисля да го ползвам като основен ТВ в хола ми,да го свържа с DVD рекордер и за гледане на ДВД-та.

6. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

klapan серията P70E става, но при положение, че в по горния ми пост виждаш за какво става дума спрямо нея е безсмислено да я внасят за продажба. Изчакай и ще се радваш на забаването си в покупката до сега!

7. Тук е от
    Jun 2007

soon,не ми и остава друго,но все пак къде е тая Р70 серия,четеш за нея хубави работи,пък не я виждаш никъде,и започваш да се питаш....та ако знаете нещо,кажете за нея.А и с тази от твоя пост по-горе да не стане като с Р70,гледаш картинки,дивиш се на възможности,ама годинките си минаааават....а търговците се потриват и не внасят....

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Явно тази серия е вече стара. Вече има излезнали няколко по-нови серии модели.
    Това че си прочел в някакво българско списание нещо добро за някаква техника не бива да се приема веднага. Все пак те зависят от рекламодателите, поръчали им тази статия. Ако искаш обективно мнение чети по интернет има ревюта от профисионалисти /независими понякога / и по форуми като този. И най-вече обикаляй и гледай с очите си.

10. Тук е от
    Apr 2007

какво търсите модели от преди година и половина ? Идете в Интермаркет и вижте какво се предлага - серии SA, SD, GA, XA, RA, RD(чакат я). и освен тях една две изостанали бройки - стари и скъпи.
    отворете и site на Sharp на Източна европа(http://www.sharp-cee.com/index.php?id=27) и там има всички модели също.

11. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

klapan - споко човече! С новата серия RD2 няма да стане като с другата! Тази серия мина БЕЗ НИТО една забележка на 3 световни изложения. Това е максимума постиган до сега в технологията. Нямам пристрастие коя щеше да е фирмата ... просто ШАРП са го постигнали! .... идва, чакай! ... и успех на всеки в късмета му!!!

P.S. Ето и цената в Германия: http://www.sharp.de/php/p.php?par=18_no_no_1364
    и още малко цена за ориентация: http://www.zettavolt.co.uk/HDTV/LC32RD2E.html

....виждате, че към днешна дата цените могат да бъдат с космически разлики (но така е в Европа - за едните скъпо за другите евтино, относително разбира се)
    или: 2543 лв. срещу 1869 лв. съответно за различните места.
    Друг е въпроса на каква цена ще се появи тази серия у нас? По всички информации се очертава, че си заслужа цената. Нека да се появи пък ще коментираме.

12. Тук е от
    Jun 2003

Цитат Първоначално публикувано от soon
    klapan - споко човече! С новата серия RD2 няма да стане като с другата! Тази серия мина БЕЗ НИТО една забележка на 3 световни изложения. Това е максимума постиган до сега в технологията. Нямам пристрастие коя щеше да е фирмата ... просто ШАРП са го постигнали! .... идва, чакай! ... и успех на всеки в късмета му!!!

P.S. Ето и цената в Германия: http://www.sharp.de/php/p.php?par=18_no_no_1364
    и още малко цена за ориентация: http://www.zettavolt.co.uk/HDTV/LC32RD2E.html

....виждате, че към днешна дата цените могат да бъдат с космически разлики (но така е в Европа - за едните скъпо за другите евтино, относително разбира се)
    или: 2543 лв. срещу 1869 лв. съответно за различните места.
    Друг е въпроса на каква цена ще се появи тази серия у нас? По всички информации се очертава, че си заслужа цената. Нека да се появи пък ще коментираме.
    Цената в немско хич не ми харесва за разлика от тази в Англия ,ако дойде до 2 бона в България това е моят телевизор

13. bgm
    bgm е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2006

Предполагам, че цената ще е около 2300-2500 лв.
    С предишните модели беше като цената в Германия без 10-15%.
    За съжаление не пускат 37" fullHD от тази серия.
    Phillips ще имат такъв, ще почакаме да го видим и него.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Ако Sharp LC-32RD2 е на цена над 2000 лв. просто няма да е конкурентен. Защото основните му конкуренти са с цени между 1750 (Panasonic) и 2400 (Sony).
    Между другото в спецификацията е написано, че Sharp е с 8 bit цвят срещу 10 bit на Sony KDL-32D3000. За съжаление за 100Hz модел на Philips все още нямам никаква информация информация.

16. Тук е от
    May 2007

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Някой питал ли и точно кога се очакват тази серия и дали ще има и по-големите модели - 37/42 инча?
    Питах,но за юли се очаква САМО 32" в Интермаркета по направените заявки !??!Като цена ще е твърдо над 2400!

17. Тук е от
    Jun 2007

Днес си взех шарш, след като в ТМ сравних картината му с тази на останалите.....в Метро тук нараво не знам как ще продадат нещо...адски много съсипват картината. В ТМ бе златна просто. Момчетата го вързаха към сигнала на другите ТВ-та, които бях загледал и направо Шарпа ги смаза....

Благодарско на Лудия, че ме насочи в правилния път(че иначе щях да съм с некой Самсунг тука). Машината е супер доволана

18. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Да не забравяме, че манипулацията в БГ все още е на мода у нас. Някои не искат ИСТИНАТА да бъде ИСТИНАТА!!!... предвид импровизацията около подвключванията в магазините откъмто сигнал.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 10:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 19:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 21:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 22:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 14:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе