Страница 127 от 223 ПърваПърва ... 77117125126127128129137177 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,891 до 1,905 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Здравейте
    от по високия клас на Toshiba дойде онзи ден и TOSHIBA 32WL68PG която е със 100 херца, все още обаче нямам време да и обърна внимание
    За качествения сигнал, във всеки град е различно, какво да се прави.
    Иначе знам че sky sports излъчват в HD сигнал http://sky.com/hd/ , все пак преди време и естнет правиха опити с HD сигнал по кабелната им телевизия, но какво стана там така и не разбрах
    Иначе по цял свят минават на 16:9 , така че е ясно какво да се вземе сега

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Цитат Първоначално публикувано от ivanigs
    Предлагат ми много евтин LCD телвизор 30" цената е 700лв. чисто нов .Тук може да видите модела ида ме посъветвате дали си заслужава.
    http://www.factotus.it/page/dett/arti/254575/nv/FT/jq_ltv_3002_lcd_30_+_lettore_divx_omaggio!!.html#giudizi
    Дай друг линк, че тоя нещо не се отваря.

4. Тук е от
    Aug 2007

http://www.dvd.it/page/dett/arti/254575/nv/FT/jq_ltv_3002_lcd_30_+_lettore_divx_omaggio!!.html

5. Тук е от
    Aug 2007

и двата се отварят но трябва да копираш линка

6. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Като гледам по ТТ данни миного ми прилича на панел на НЕО и Daewoo (30" модели). Нищо чудно да са едни и същи.

7. Тук е от
    Aug 2007

Проблема който има е че при бързо движещи се обекти е че замазва карината . Не мога да преценя заслужава ли си парите

8.  

9. Тук е от
    Aug 2007

Но като гледам другите LCD телвизори (по евтините) и при тях е същото.

За втори път за един ден пускаш две мнения от по едно изречение, едно след друго!!! Имаш си бутон редактиране на вече пуснатото мнение ПОЛЗВАЙ ГО!!!

10. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Явно матрицата е бавна. Дай още 300 лв. и си вземи "марков" ТВ за да не съжаляваш. Освен това и аз миналия месец гледах едни такива 30" ТВ (може и да са същите) на които разтягането беше ужасно. Направо беше грозна гледка. Така че евтиното не винаги е най-добрия вариант.

11. Тук е от
    Aug 2007

Благодаря за съвета

12. mmb
    mmb е офлайн

Тук е от
    Jul 2007

Дайте някаква идея за LCD или плазма 27" до 1000лв.
    За момента съм се спрял на Samsung 27S71B за 899лв от Техномаркет (има и още няколко модела на Samsung на същата цена). На този се спрях заради 1-2 препоръки а не защото реално ми е харесал. Не мога да направя сравнение с останалите в тоя Техномаркет, на 27S71B върви някакъв отвратителен сигнал на съседния друг с много по-добро качество. Не можело да пуснат същия сигнал а аз как да избирам подяволите. На повечето телевизори в тоя магазин е пълно мазало, сякаш гледам VHS касета на 20 години, на някои от тях картината е на черти, нарочно ли го правят или просто са идиоти. Каква е идеята, хората да не могат да изберат и да разчитат на консултантите ли, добър сигнал се пуска на тези от които искат да се отърват???? не мога да схвана. Трябва да набележа поне 2-3 модела, които си заслужават и да ги юркам за пробване а ако случайно се съгласят да ги наредим един до друг. Иначе просто не мога да си представя да обикалям като идиот и да гадая кой може да е добър. Така че моля ви дайте идеи за нещо добро в този клас.

13. Member
    Тук е от
    Dec 2006

ivanigs, не си струва.
    - 30"
    - 170 ъгъл на виждане
    - 1280 x 768
    - няма HDMI вход
    Срещу 150 лв. повече взех наскоро за вуйчо ми едно прилично Neo 32", беше препоръчвано тука в темата.

14.  

15. Тук е от
    Jul 2007

mmb:
    Според мен на Sharp 26SA1E е по добрия избор. 6 мс, 1200:1 реален контраст. и цената му е сега е 869 лв. Има го още със сигурност в Интермаркета, но малко бройки са останали, защото е на промоция и е до изчерпване, защото вече не се произвежда. Разгледай го в нета и ги сравни, но според мен контраста на Samsung-а не е реален а динамичен. Ако греша, моля няко й да ме поправи.

16. Тук е от
    Mar 2006

Хора, взехме го тоз красавец SHARP LC-32RD2E... Взехме го от Метро, защото в Интерсервиз Узунови цената се оказа с 300лв отгоре!
    До няколко дни се надявам и цифровата да прекарат, защото с местната кабелна да гледаш телевизия е отврат.
    За съжаление не съм от хората дето бърникат много по настройките, но като лаик в тази област за сега всичко ми допада.
    Менюто е семпло, простичко и съвсем достъпно. Няма ръководство на БГ, но с английския се спряваме перфектно.
    Има няколко опции за гледане на картината в различните режими - Normal 4:3; Zoom; Full; Cinema 16:9 и 14:9. Останалите настройки могат да се видят от Manual-ите в сайта на Шарп.
    Хареса ми, че всичко е добре организирано и не ми трябваше много време, за да се ориентирам в менюто.
    На двд предава изключително, още не сме си играли да го подкараме и от компютър, даже не знам дали ще стигнем до там... просто не сме от маниаците , но ще видим де.
    По дизайна - лъскав корпус, лъскава поставка, но въртяща се до определни градуси (това ми допадна особено) - този "лъскавеж" събира доста прах, но цаката му е следната - с микрофибърна кърпа, напръскана с Пронто Антистатик - забърсват се пластмасите и ефекта е 3 дни с минимално количество прах. Другото, което не ми допадна е, че говорителя е сложен в една "ниша" тип канал точно отдолу - и чистенето му не ми е от любимите (но това да му е проблема )
    Та, ето ви една гледна точка на това произведение на Шарп.
    За сега у дома всички са много доволни и благодаря на този форум! Дълго стана, моля за извинение!

17. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

ЧЕСТИТО gsm13 !!!
    Изключително се радвам, че още едно българско семейство влезна в 21 век!
    И както ОБИЧАМ да казвам: Всеки заслужава най-доброто!

18. Тук е от
    Jun 2006

Писах мойте впечатления вече за модела gsm13, радвам се че и на теб ти харесва.
    Ако се вледаш по-добре отдолу това, което виждаш за говорители са пищялките. Под тях са реално говорителите насочени надолу.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе