Страница 139 от 223 ПърваПърва ... 89129137138139140141149189 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,071 до 2,085 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Хей,

Някой знае ли дали този телевизор го има в БГ?*
    Sharp LC42XD1EA 42 inch Full HD LCD TV
    А, иначе, бива ли този телевизор?

Освен това, докато четох тук там попаднах на твърдението, че е най-добре да се купуват телевизори на first tier производители. Някой да има повече инфо за това разделение и по-точно има ли източник на инфо кои точно серии/модели са tier one и кои са събконтрактвани?

[edit]*Няколко сърча и няколко обаждания по-късно първият въпрос отпада. Остава само да кажете дали е хубав. Някой да го е виждал?

2.  

3. Тук е от
    Mar 2007

Цитат Първоначално публикувано от Gentu
    -ето това вземи:Panasonic TH42PY70P - цена с ДДС: 2,999.00 лв.

http://www.kkelectronics.com/product...ct_id=09029901
    Страхотна Full HD plasma-аз ако имах парите не бих се замислил за друг телевизор!

4. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

SongBird - Един съвет!
    Така или иначе си чакал до сега изчакай още около 2 месеца и си вземи този нов връх при телевизорите:
    http://www.sharp.de/php/td.php?par=18_540_no_1435
    или 42'-ката като вариант на ето тази серия:
    http://www.sharp.de/php/td.php?par=18_523_no_1437

В България ще се появят до декември.

5. Тук е от
    Sep 2007

Нуждая се от помощ. Взех си домашно кино Panasonic PT550 и когато си включа dvd-то с HDMI кабел към плазмата (Panasonic PA60) - няма никой в къщи. С другите кабели е ОК. Дали някой ще може да ми обясни какво НЕправя както требе?
    И за да не отварям нова тема и да задръствам форума, искам да попитам още нещо. Съжелявам, че ще е малко в страни от темата, но да се надяваме че до 2-3 поста ще получа отговор. Опитвам се значи да си включа PlayStation 2-ката с оптичен кабел към оптичния вход на същото това домашно кино и пак няма никой в къщи. Ни вопъл ни стон. Иначе киното е супер но нещо не се разбира с PlayStation-a. Извинявам се още веднъж за лекото кривване в страни с 2рия ми въпрос, но наистина не разбирам защо става така. И книжки четох и всичко правех уж както требе...

6. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Цитат Първоначално публикувано от soon
    SongBird - Един съвет!
    Така или иначе си чакал до сега изчакай още около 2 месеца и си вземи този нов връх при телевизорите:
    http://www.sharp.de/php/td.php?par=18_540_no_1435
    или 42'-ката като вариант на ето тази серия:
    http://www.sharp.de/php/td.php?par=18_523_no_1437

В България ще се появят до декември.
    При такъв вносител тези нови модели едва ли ще ги видим масово по рано от пролета на 2008 може да внесат единични бройки по рано.

7. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

kanchev, разликата е голяма в моделите. Около 900 лева! Човек трябва сам да си прецени относно това което ще купи. За мен разликата е голяма, но аз все пак ги гледам на рабта на хубав сигнал, но сравнявам само 32" модели, защото имам наличен само 37АD5E, а RD2 с доставка.
    sesese, Ще видя днеска какво става с доставката на ТВ-а от Германия(46XL1E), че интерсервиза нямат наличности само с доставка. Относно X3000 не мога да кажа дали ще го получа, защото аз още не съм продал X2000. Аз писах, че ще сравнявам тея двата.
    Redeemer, в момента SONY BG или имат някакви проблеми или и аз незнам, нямат никаква стока, на склад нито в големият склад в СЛОВАКИЯ. Имам клиент за 52X2000, но нямат налични и на склад. По принцип трябваше средата на септември до началото на октомври да дойдат новите модели. Хмм те нали май се разделят със Самсунг или аз май неправилно съм чул, та ако складовете им са еднакви е възможно да се местят някъде другаде. Но това са само догатки.
    anru, моделите за европа са едни и същи, както и тези за РУСИЯ, като се различават по последните си букви: E- EUROPE и RU- RUSSIA, За Хамерика моделите са същите като външен вид, но с тотално други имена и само по външният вид можеш да ги познаеш, кой кой е!
    SongBird, имах на работа към 6-7 месеца 46XD1E и съм много впечатлен от ТВ-а. Много си ги заслужава. Единствената разлика между него и 42" модел, когата г пуснаха на пазара, беше че 42" и 37" модели нямаха 4 вълновата подсветка, но в тазгодишният каталог са ги сложили с нея, т.е. явно цялата серия сега е унифицирана.
    soon, има да чакаме, поне докато отварят във Варна МОЛ-а на Узунов, после как ще е с новите модели незнам, но както писах по нагоре в отговора си 46XL1E само с 1 седмична доставка от Германия, нямат наличности. Аз се опитвам да изкрънкам една бройка за моят магазин да продавам, но ще видим.
    Myzrael, значи от менюто на ТВ си дваш външен вход HDMI, от ДВД-то трябва да захапе автоматично като му сложиш HDMI кабела. Съветвам те да си вкл. и на двете у-ва VEIRA Link-a за да можеш с едното дистанционно да се будят и гасят двете у-ва и по-лесно да си говорят. До колкото се сещам 550 няма оптичен вход, а ИЗХОД, но трябва да го видя. Мдам току що видях има вход оптичен, значи от различните функции избираш външният вход оптикал и така ще ти излезе звука през него.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

ste1 - директно попитах вносителя и това бе отговора за ситуацията.

10. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Някой има ли представа ,дали ще работят заедно през HDMI,напр. BRAVIA® Theatre Sync от ДВД SONY и VIERA LINK на Тв Panasonic?

11. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Не, няма да работят, това са фирмени технологии разработвани само за определните марки и никой няма да сложи нещо което е на негов конкурент в своите уреди!

12. Member
    Тук е от
    Feb 2006

А можеш ли да провериш,защото в User Manual съответните фирми обикновенно пишат само ,че не е гарантирано да работи с устройства на други фирми.Питам, защото искам да си взема рекордер на SONY.

13. Member Аватара на TODD
    Тук е от
    Jul 2006
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от LUDIA
    Не, няма да работят, това са фирмени технологии разработвани само за определните марки и никой няма да сложи нещо което е на негов конкурент в своите уреди!
    Не си прав ще работят можеби не всичко но ще работят. Моя ТВ Сони със фирмената технология Смартлинк без проблем си работи с Двд-видео то ми Панасоник с тяхната фирмена технология Кулинк и двете технологии са за скарт терминала. То даже си го пише в самата инструкция на устройствата че Смартлинка и Кулинка са съвместими с другите технологии на другите марки. Аз единствената кирия която съм видял от тази технология е че като си настрлойваш Тв-то видеото сваля от телевизора програмите и ги номерира по същия начин. Можеби през HDMI ще са възможни повече неща.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2001

SongBird, имах на работа към 6-7 месеца 46XD1E и съм много впечатлен от ТВ-а. Много си ги заслужава. Единствената разлика между него и 42" модел, когата г пуснаха на пазара, беше че 42" и 37" модели нямаха 4 вълновата подсветка, но в тазгодишният каталог са ги сложили с нея, т.е. явно цялата серия сега е унифицирана.
    По-горе предложиха телевизор от X20E серията. Чувам и за D64U серия. Въпроса ми е и трите ли ползват еднакви панели(8мо поколение)?
    Глупаво ли ще е да си поръчам по интернет? Щото в Бургас няма къде да го видя на живо.

Когато излизат новите модели на поносими цени ли са или са ужасно скъпи?

Не че нещо ами 46XD1E ми се струва стар, пък не намирам инфо за другите в БГ.

Лошо ли е, че съм толкова нерешителен? (това реторично )

И още един въпрос: HDCP позволява свързването на HDCP compliant у-ва или ограничава некодирани HD източници? Да не се окаже накрая, че HDMI-тата ми не приемат HD потока от компа.

16. Тук е от
    Jun 2004

Помощ за "нерешителните" - вземайте телевизора, който Ви хареса веднага, не отлагайте след 2, 3 и т.н. месеци. Тогава пак някой ще даде съвет, че след още 2, 3 месеца ще излезе още по-, по-, най- чудо! Това не е съпруг (-а) , че да е за цял живот, а нещо за развлечение. Живей сега, че утре може и да те няма (опазил Господ)!

17. Тук е от
    Jul 2007

sesese, Ще видя днеска какво става с доставката на ТВ-а от Германия(46XL1E), че интерсервиза нямат наличности само с доставка.
    Не знам дали го нямат, но в Шумен в техния им магазин го имат изложен и ония ден ходих да го видя. Останах очарован чесно казано, нищо, че се въртяха само снимки от компютър с 1920х1080р. Не знам защо не са пуснали някакъв клип, може компа им е слабичък. Предполагам за цената Ви е интересно - на 4 599лв.

18. Member
    Тук е от
    Dec 2001

soon, има да чакаме, поне докато отварят във Варна МОЛ-а на Узунов, после как ще е с новите модели незнам, но както писах по нагоре в отговора си 46XL1E само с 1 седмична доставка от Германия, нямат наличности. Аз се опитвам да изкрънкам една бройка за моят магазин да продавам, но ще видим.
    Tука пише, че имат 46XL1E в наличнос:
    http://sharpbg.com/index.php?productID=205

С безплатна доставка работят.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе