Дано да е вярно.Първоначално публикувано от soon
Дано да е вярно.Първоначално публикувано от soon
То може да пише много работи в сайта им, но имат само по една бройка в наличност МОСТРАТА. Говорил съм защото както писах по-горе и аз искам такъв за магазина. Ще питам на 10 октомври хората от SONY БГ и те ще кажат кое с кое върви и е/не е съвместимо.
Подкрепям bright!
Един съвет от мен: .......... Ако днес можеш да си направиш подарък, празник, развлечение или изобщо да си подобриш живота - ДЕЙСТВАЙ!
Утрето е само ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ!!!
Честито на РЕШИТЕЛНИТЕ!![]()
Tи си в занаята и може да имаш инфо... Биха ли продали МОСТРАТА без да уведомят клиента?Първоначално публикувано от LUDIA
ХЕХЕХЕХ ами разбира се, кой не би го направил, само и само да си направи оборота. Отиваш на място и ги питаш имат ли или нямат бройки. Ако нямат ще ти кажат защото седиш пред ТВ, няма къде да ходят. Другият Вариятн е да отидеш да си го поръчаш през нас в МЕТРО, не знам каква цена ще дадът е момента. Поне аз като получа мостра от някой доставчик му я връщам. въбще не се занимавам, а то се забелязва като един ТВ или някаква друга стока е била мостра. Но ти каза, че си от Бургас, за там колегите незнам как ще се оправят. Дригият вариянт, но най разкатаващ е през мен да мине стоката, но аз съм в Метро Варна. Не вярвам да ти се разхожда, то и транспорт трябва и гориво. Ако имат магазин в Бургас отиваш там и питаш това е. Отварят го пред теб и ти го тестват. Но да ти кажа и мострата да вземеш, няма нищо лошо, само да не са я одраскали някъде лошо. Даже е по-хубаво че е работил ТВ-а. Нои решението си е твое.
SonqBird
има го в БГ този 42XD1E, във Интермаркет Варна и е хубав тв
а разликата с 46XD1E ( който също е наличен ) е освен по горе написаното e и времето за реакция
42XD1E - 6
46XD1E - 4ms
Моделите HD , X20L на SHARP ще са в края на годината по магазините
а XL са вече тук но само с 46" засега
В какво се изразява това тестване?Първоначално публикувано от LUDIA
Аз смятам наистина да намина към Варна, че да хвърля едно око на Шарп. Само не разбрах дали ще има Sharp XL1E изложен в Метро или ще трябва да търся офис на Интерсервиз Узунов...
Въпроса ми е към LUDIA Имаш ли идея дали SHARP XL1E го в има в МЕТРО -софия,ако ли не кои да търся да го поръча-колко по ниска цена може да се получи
Не змам какъв е тоя зор за новите серии. Изчакайте малко да заредят по магазините. Да се тестват на място. Да се види дали са сполучливи като модели. С XD1E серията имаше доста сериозен проблем в началото. 20% от произведените модели имаха дефект, който налагаше смяна. Познай тука кой ще ви го смени с нов.
с темповете с които се развива тази техника целта е да се купи най доброто за моментар да е актуално повече време
Дайте съвет бе хора Philips - 32-PFL5322 ИЛИ SHARP - LC32AD5E ....... кои от тези двата да избера искам вашето мнение да ми кажете кои е по добрия :?
надиавам се да ми отговорите за да знам кво да правиа БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!![]()
SHARP LC-32WD1E ,в момента и на промоция за 1459 лв. Нов модел,с много добри характеристики!
Bym, човече недай заблуждава хората. цялата серия XD1E е на 6 ms. време за реакция, като на 46 и 52" модели има ACTION MODE който включва т.н. оverdrive на картината о така получват 4 ms., на картината трепти гадно и не се трае.
SongBird, ами на всеки клиент който пожелае, провервам освен ТВ как работи и за изгорели пиксели, не вярвам някъде другаде да го правят или ако го правят, го правят след много уговорки.
sesese, вчера говорих с моят закупчик и той засега каза, че няма да ми го доставят за да имам наличност, само продажба по каталог, т.е. ще се продава, но само след предварително заплащане, за цената не се разбрахме, но или ще е подобно на тази вИнтерсервиза или с малко по-надолу, но това при сериозно питане за закопуване ще се обсъжда.
bateicho, и двата ги имам на работа и двата са добри ТВ-и, но Philips-а е малко-бавничък, на момнти с бързо движещ се обек се получават двойни и тройни образи, но пук е почти 150 лева надолу от Sharp. Като недостатък мога да зитъкна малкото входове на ТВ-a - няма VGA.
n8852, разлика е никаква между двата AD5 и WD1 само във външният вид.
LUDIA,
Може да се каже ,че има някои разлики,друг е въпроса дали са съществени.
1.Първо SHARP LC-32WD1E разполга с новата система на подобрение на изображението на производителя на truD Mikronas - http://eetimes.eu/showArticle.jhtml?articleID=197800809 - De-judder!
2.Широкоекранни режими за сигнал от РС Normal/Full/ тук е + Cinema
3.Подобрение на динамическият контраст (D.C.E.) 3000:1
и т.н.
Аз бих си взел по-новият модел.