Страница 14 от 223 ПърваПърва ... 412131415162464 ... ПоследноПоследно
Резултати от 196 до 210 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Ето линк към спецификациите на 32" модел
    http://europe.hannspree.net/filectrl...specs_v1.0.pdf
    а това за 37"
    http://europe.hannspree.net/filectrl...specs_v1.0.pdf
    btw спецификациите варират в различните сайтове.
    Определено един lowcost модел на атрактивна цена. Според мен все по-често ще виждаме такива предложения.
    Ако някой има желание може да разгледа и user guid-a
    http://europe.hannspree.net/filectrl...G_UG_EU_EN.pdf

PS Аж лично не бих си купил ТВ с такава марка, но за мен марката ИМА ЗНАЧЕНИЕ.

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Dec 2003
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Цитат Първоначално публикувано от Eddie
    Странно, че на официалният сайт нямат 32" ТВ - и на глобалния, и на европейският.

Имат два 26", ама единият е 18ms, а другият - 16ms
    -има си го модела и си е 8ms.
    А за сведение само , това е копие 1:1 на тоз модел ViewSonic’s N3251w:
    http://www.viewsonic.com/pdf/us_eng/..._June_2006.pdf

4. Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от КрИс
    Хора.. какви са тези цени за 32" LCD-та които предлагате. Хайде, остави НЕО, но днес например ми пратиха оферта за HannsG HANNspree Xv 32-ка - 1093лв е цената за крайни клиенти. Дилърската е.. ощше по-ниска.
    И да не е върха на сладоледа е една от най-продаваните евтини германски марки. Просто сърцето ме заболява като видя някой компетентно да предлага 2 пъти по-скъпи телевизори със същите качества...

къде си ги гледал, кой ги продава в БГ ?

5. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Питай по компютърните фирми...
    И аз мога да ти ги продам.
    Иначе вносител е Техвижън - не работят с крайни клиенти.

6. Тук е от
    Oct 2006

КрИс, не се обиждай, но кой ги сервизира? отново ли са компютърните фирми?

7. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

?? За какво да се обиждам? Освен за безмисления въпрос... няма за какво друго.
    След като се внася от Техвижън, явно и от тях се сервизира, какво неясно има???

8.  

9. Тук е от
    Oct 2006

Я съм от село и тук в Бургас, тези "ТехВижън" не сме ги чували. Освен това проблема със сервизната дейност не е само на тези неизвестни марки, а включително и за такива като Шарп, а според мен е важно като си купи някои нещо да има кой да ти го сервизира, когато се скофти, защото техниката винаги рано или късно се скофтва и все опираш до тях (севриза). Ето защо смятам, че хората трябва да знаят преди да си купят нещо - евтино или скъпо може ли някой в техният градец (малък) да им помегне като се скофти техниката.

10. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от acho_pacho
    Я съм от село и тук в Бургас, тези "ТехВижън" не сме ги чували. Освен това проблема със сервизната дейност не е само на тези неизвестни марки, а включително и за такива като Шарп, а според мен е важно като си купи някои нещо да има кой да ти го сервизира, когато се скофти, защото техниката винаги рано или късно се скофтва и все опираш до тях (севриза). Ето защо смятам, че хората трябва да знаят преди да си купят нещо - евтино или скъпо може ли някой в техният градец (малък) да им помегне като се скофти техниката.
    Това откъде си не би следвало да те касае особено - за теб сервиза ще е там, откъдето си купил стоката, а проблемът с транспортирането м/у фирмата, от която си я купил и вносителя не е твой проблем.

mstanislavov, мнението ти е изтрито... Даваш определения за продукт, който никога не си виждал - дали е боклук или не тепърва ще се установява. Освен определението ти "тайвански боклук" /както казах, дали е боклук ще каже някой, който го е пробвал, а че не е тайвански би следвало да е ясно/ друго смислено.. няма. Не че и то е особено смислено де .

ПС - Техвижън е голяма фирма с дълга история, която е официален вносител на много марки монитори. Не са ми познати честно казано, но не съм чувал лоши отзиви както за обслужване, така и за гаранции. Със сигурност би следвало, продукти закупени от тях да са с пъти по-добра гаранционна поддръжка от ширпотреба битова електроника - Самсунг, Нео итн.

11. Тук е от
    Jan 2007

ти, крис, като гледам явно си син на някой партиен секретар - те едно време така цензурираха каквото не им хареса. Ма сме свободна държава и всеки може да каже какво мисли. Още повече, че съм проверил и на произход на продукта пише Тайван, колкото и да не ти се ще. Пак ми изтрий мнението, ако искаш. И Панасоник е японска фирма, но повечвто и продукти не се произвеждат в Япония. Такъв е и случая с твойта марка. Мислех, че си разбрал, че имаме интернет и можем да проверим кое откъде е

12. Member
    Тук е от
    May 2003

пак започва темата да се разводнява или може би само на мен ми се струва така ....
    предлагам да се почисти тотално от излишния спам или този (т.е. за тази никому неизвестна марка) да се отдели в отделна тема ....

само бих допълнил какво значи ширпотреба ? - цитираш марки които са няколкократно по-скъпи от тази никому неизвестна HannsG HANNspree и то няколкократно по-скъпи не само в БГ !.... е от това ти си прави извода защо и по какви причини предлагаш нещо от сорта "по един лев" - и ако не друго целта на темата е да споделяме мнения за избора на LCD TV... а не само да хвърляме неясни предложения, без каквито и да е впечатления от тях .. били те и дори положителни ...

13. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Момчета, нещо май за ралични неща говорим Аз не предлагам нищо, просто споделих за оферта, която получих по мейл и ми хареса.
    Все пак да коментирам няколко неща:
    mstanislavov, не си ме разбрал правилно, много ми се ще да е тайвански, просто е значително по-вероятно да е китайски. Въпреки, че голяма качествена разлика м/у матрици на Самсунг, AUO, BOE и Chi-Mei няма, а и да има не е ясно в чия полза са... Така че, не ми е ясно каква Япония намесваш в "моята" марка???
    Прав си, че всеки може да каже какво мисли, така е, просто, не се обиждай, но ти не мислиш... казваш това е боклук, не покрива обявените технически параметри. Та... ако това е мислене, то трябва да се базира на нещо. На какво - на собствени наблюдения? На оценки на твои познати? На нещо прочетено в мрежата? Или... ти така си решил защото не звучи добре името и точка по въпроса?
    georgebg, понятието ширпотреба е употребено по отношение на битова електроника ширпотреба и сервизирането й, без да е обвързано с конкретна марка. Ширпотреба - в смисъл - двд-та, телевизори, уредби, касетофони - стоки с в пъти по-лош сервиз от този, който предлагат вносителите на компютърни компоненти /лично мнение/
    Това на първо четене. На второ - с неколкократно по-скъпите марки.. - ами нали затова иде реч - че този Hannspree е чуствително по-евтин от другите предлагани марки??? Ако не беше, нямаше да е интересен и да е тема на обсъждане!
    По отношение на никому неизвестните марки... подигравка е тема, в която марката NEO е основната обсъждана някой да се изцепи, че HannsG е неизвестна марка. Разшири мирогледа... неизвестна в България, защото започна да се внася от съвсем скоро, но доста популярна нискобюджетна марка в Европа. Поне в Германия, не знам дали важи за цяла Европа.
    Не разбирам цялата дандания - какво значи "хвърляме неясни предложения"??? Не е ли интересна информация да се сподели за най-евтиното устройствяо, предлагано в БГ към момента? Разбира се, че няма как някой да има преки впечатления след като първия внос на такова нещо в БГ е 07.02.07, тоест днес. Постепенно ще стане популярно, ще се съберат и меродавни мнения.
    Весело е. Спомням си навремето същата огромна неприязън към "китайските" боклучави DivX плеъри на Елит. Които в последствие взеха че се оказаха не чак такива боклуци.
    Осъзнайте се малко... ние сме бедна държава и това нискобюджетните марки са най-подходящи за нас, съответно и предизвикват най-голям интерес. Затова е важно да се обсъжда кое е най-доброто измежду така наречените боклуци. А дали носи марка NEO, Sang, Pro Star или някоя друга от многото, които неминуемо ще нахлуят в скоро време - това няма значение... Умишлено не слагам HannsG сред изброените в предишното изречение, защото ми се струва, че са с крачка напред спрямо там изброените.

14.  

15. Member
    Тук е от
    May 2003

ok, но при положение че днес е първия внос мислиш ли че има т.нар от теб сервизна мрежа ... "скоро и във вашия град" и ...дали изобщо вносителите си имат понятие от сервизиране на 32" TV....
    имай впредвид че за провинцията 32 кг. ТВ си е сериозно изпитание за всеки дилър и от там се определя и "ентусиазма" му и "доброто отношение към клиента" при всеки опит за гаранционен ремонт ....
    иначе донякъде си прав .. след като си купих 42" LCD, сега другото ми ТВ взех да го недовиждам и с радост бих взел нещо бюджетно 32" след няколко месеца .. дано дотогава има и преки впечатления от нискобюджетния клас ... дори очаквм от теб подобни .....

16. Тук е от
    Oct 2006

ето на това му казвам конструктивен разговор вече. Сега КрИс най- добре да предостави една мостара за тестове и накрая за който и да е участник във форума ще е ясно що за продукт е този (може и да е супер, но можи да е боклук). Въпрос на тестове. Така се ражда истината - в спора. Очакваме техничекото виждане на специалистите.

17. Member
    Тук е от
    Feb 2007

Момчета, успокойте страстите ... пийте по едно уиски/коняк/ракия/... наздраве!

Като чета за "нискобюджетните решения" ми идва един доста "щекотлив" въпрос в момента:
    Някой от вас пробвал ли е да си поръча ли да му докарат ТВ нейде от ЕС?
    Преди се плащаше мито и не беше чак толкоз изгодно, но в момента повечето техника е на доста по-изгодни цени в "Европата".
    Като се поразпитах ми казаха, че излизало до 40% по-скъпо, но никой не обясни защо.
    Като поразрових в нета, намерих единствено едни "бгмами" от небеизвестния форум, които си пазарували по интернет дестски колички от гръцки онлайн магазини за по 700-800 евро!?! (е... тия "космически кораби"), но важното е, че става ...

Някакви идеи?

18. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от acho_pacho
    Сега КрИс най- добре да предостави една мостра за тестове
    Мм, Крис няма нищо общо с Техвижън и ще види мостра за тестове през крив макарон ако не даде за тази мостра 1000лв. А ако даде 1000лв за мострата, а не за нови гуми на колата жена му може да го остави на сух режим...

За онлайн поръчка от европейски магазин... не съм оптимист. За можене, може, но нито мисля, че ще излезе по-евтино, нито ща има някакво приемливо решение със сервизирането на подобна техника.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 14 от 223 ПърваПърва ... 412131415162464 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе