Страница 24 от 223 ПърваПърва ... 1422232425263474 ... ПоследноПоследно
Резултати от 346 до 360 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Не си купувай LG RZ-42PC1RR.Ще бъдеш разочарован от слабите му аналогови тунери/шумене-снеговалеж/, и практическата липса на черно/зеленикаво - сиво/.Грее прекалено.Свържеш ли го с цифрова Тв,губиш всичките му екстри.Мой познат взе такъв и дълбоко съжалява.LCD моделите са значително по-добри,като за мен,42LB1R е с изключителен дизайн.
    Ако държиш на високо качество на картината,ще ти препоръчам TH-42PV60EH,какъвто избор направих аз.Брилятна картина на кабелна ТВ,DVD и РС.Изключителен детайл и дълбочина на образа.След двумесечно ползване имам чувството,че цветовете станаха още по-живи.Напълно студен екран.PANASONIC приятно ме изненада и пак бих избрал този модел,ако сега трябваше да купувам.
    Минусите-никакви екстри,освен C.A.T.S (СИСТЕМА ЗА АВТОМАТИЧНА НАСТРОИКА НА КОНТРАСТА),грозно дистанционно и неинтуитивно меню,слаба звукова система.
    При 37'' модели виж JVC LT-37R70SU,JVC LT-37R71BU и шарповете.
    Успех!

2.  

3. Тук е от
    Mar 2007

Цитат Първоначално публикувано от n8852
    Не си купувай LG RZ-42PC1RR.Ще бъдеш разочарован от слабите му аналогови тунери/шумене-снеговалеж/, и практическата липса на черно/зеленикаво - сиво/.Грее прекалено.Свържеш ли го с цифрова Тв,губиш всичките му екстри.Мой познат взе такъв и дълбоко съжалява.LCD моделите са значително по-добри,като за мен,42LB1R е с изключителен дизайн.
    Ако държиш на високо качество на картината,ще ти препоръчам TH-42PV60EH,какъвто избор направих аз.Брилятна картина на кабелна ТВ,DVD и РС.Изключителен детайл и дълбочина на образа.След двумесечно ползване имам чувството,че цветовете станаха още по-живи.Напълно студен екран.PANASONIC приятно ме изненада и пак бих избрал този модел,ако сега трябваше да купувам.
    Минусите-никакви екстри,освен C.A.T.S (СИСТЕМА ЗА АВТОМАТИЧНА НАСТРОИКА НА КОНТРАСТА),грозно дистанционно и неинтуитивно меню,слаба звукова система.
    При 37'' модели виж JVC LT-37R70SU,JVC LT-37R71BU и шарповете.
    Успех!
    ....те ме разби....това че като го вържа с цифрова тв го чувам за втори път... какво имаш в предвид точно??? кое губя и защо??? а това с шуменето и снежинките не идва ли от кабеларката на твоя човек??? щото едва ли тунера му е толкова зле....
    иначе мерси за мнението....вкара ме отново в размисъл.

4. Тук е от
    Mar 2007

пичове евала за темата.... изчетох я цялата и едвам гледам....и в главата ми стана още по объркано.....от 3 дни се оглеждам за нов ТВ....обиколих Метро, Техномаркет, Технополис.....по няколко пъти. ...търся нещо до 3000 лв...първо бях решил 100% да е плазма, сега съм 60/40....

първия ден харесах това : http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09024779 ....скъп е много за мен а и тук четох разни негативи за марката
    втори ден харесах това : http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09024042 ....тук и по другите форуми го хвалят много....
    днес харесах това : http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09022471 ....печелил е награда за плазма има харддиск и ПИП...това са глезотиики които ми допадат много но човек от тук ме разкандардиса и от него.......сега други познати разбирачи уж ми говорян че ЛСД-то не мажело....харесах си това : http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09025221 ....пак е с горните глезотиики като другото ЛГ.....
    ...това прословуто мазане.....примерно ако на 42'' маже на 37'' по ли няма да се вижда ??? ...щото мога да направя такъв компромис с големината.....
    ....гледам в Метро Сони Бравия 40'' е 2600 лв а на другите места е 3000 лв.....харесва ми но тук е оплют.....общо взето каквото харесам в магазина като цена и образ тук е оплюто......
    ....верно ли плазмите имали некви вентилатори за охлаждане които след време ставали шумни??? няма да ви казвам какво ми е в главата..... ходя с парите в джоба и незнам какво искам.....и тва го доживях.

п.п. проклетото ТВ ще го ползвам изцяло за гледане на телевизия,главно мачове....кабелна телевизия....и за гледане на филми през ДВД или комп.....но не смятам да го ползвам за монитор....................ПОМАГАЙТЕ ХОРААААААА.

п.п. понеже тук хвалите много Шарповете утре ще ходя и тях да разгледам......

5. Тук е от
    Oct 2006

Здравейте, в техномаркет са пуснали 32PFL7332 - убиец. 1080p, амбилайт 2 и т.н. и цената му е супер разумна - ~ 2000лв. Наиситна през март пазара се променя доста. Цените падат а моделите са трепач. Удпех на всички.

6. Member
    Тук е от
    Feb 2006

При включване на цифров тунер,всички команди управляваш с него-усилване ,смяна на каналите,настройки и т.н.Аналоговите ти тунери,твърдият диск и др. екстри,ще ти останат само за красота.ТВ ползваш само като монитор и нищо повече.LG RZ-42PC1RR просто е със слаб и нечуствителен тунер.Това няма отношение към качеството на ТВ сигнала.Помоли ги да ти го пуснат на кабелна тв и си поиграй със смяна на каналите и настройките.Обърни внимание на лицата и вертикалните линии.Моделите на LG са с 1 млрд. цвята и без цифров сигнал губят всякакъв реализъм.За повече информация си изтегли рекламната им брошура,защото моето е все пак субективно мнение : http://nordic.lge.com/sv/products/mo...8187_01_Plasma LCD Catalogue06-07.pdf&filename=Plasma LCD Catalogue06-07.pdf&

7. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Очаквай с подобни показатели 32' в много близкото бъдеще около 1000 лв! Който бърза да купува.

8.  

9. Тук е от
    Mar 2007

Цитат Първоначално публикувано от acho_pacho
    Здравейте, в техномаркет са пуснали 32PFL7332 - убиец. 1080p, амбилайт 2 и т.н. и цената му е супер разумна - ~ 2000лв. Наиситна през март пазара се променя доста. Цените падат а моделите са трепач. Удпех на всички.
    а такъв само че 37'' колко пари е???

10. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

@n8852,
    Единственото вярно нещо за LG RZ-42PC1RR в постовете е, че наистина грее доста. Но има ли плазма, която да не грее?
    Не си купувай LG RZ-42PC1RR.Ще бъдеш разочарован от слабите му аналогови тунери/шумене-снеговалеж/, и практическата липса на черно/зеленикаво - сиво/.
    Абсолютно невярно! Тунерите имат добра чувствителност и нямат голям собствен шум! Снеговалежа и другите ефекти идват от калпав сигнал на кабеларката. Ползвам моя както с аналогов сигнал на кабелната, така и със сигнал от SetTopBox за цифрова телевизия ( в мрежата на ЕСТНЕТ). Разликата е почти незабележима.
    При включване на цифров тунер,всички команди управляваш с него-усилване ,смяна на каналите,настройки и т.н.Аналоговите ти тунери,твърдият диск и др. екстри,ще ти останат само за красота.ТВ ползваш само като монитор и нищо повече.LG RZ-42PC1RR просто е със слаб и нечуствителен тунер.Това няма отношение към качеството на ТВ сигнала.
    Отново невярно твърдение! Единствено каналите се сменят от SetTopBoxа. Всичко друго като възможност се запазва - настройките на звука и картината, PIP функцията и т.н. Мога да си гледам нещо от кабелната и едновременно с това да върви запис от SetTopBoxа на друго нещо. Изобщо пълна свобода на избора! Единственото, на което още не съм намерил решение е директното сваляне на записаните материали от хард диска директно на компа.

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от acho_pacho
    Нещо си в грешка. Модела не поддържа 1080р и няма Амбилайт. 37" 7332 няма. Има от 7331.

12. Тук е от
    Oct 2006

Lazarus18, прав си за амбилайт. А за 1080п все още правя някакви опити, но комп ми няма дви, а през двд през хдми сигнала прескача и нищо не мога да разбера. Ако някой може да ми помегне ще съм задължен. DVD то е Самсунг HT-p70, поддържа 720п и 1080и през хдми, но нещо не се сработват май. Много не разбирам и се мъча като грешен дявол. Кабелната е перфектна. Нямам забележки никакви (КейбълТел). Просто съм възхитен. Опитвам се да се справя с настройките на цветовете все още. Моля Ви за помощ при ДВД-то. Има доста добри възможности за избор на формат на картина и почти не раздърпва образа. На ФТв манекенките не са бичета

13. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от THFC
    пичове евала за темата.... изчетох я цялата и едвам гледам....и в главата ми стана още по объркано.....от 3 дни се оглеждам за нов ТВ....обиколих Метро, Техномаркет, Технополис.....по няколко пъти. ...търся нещо до 3000 лв...първо бях решил 100% да е плазма, сега съм 60/40....

..........................
    п.п. понеже тук хвалите много Шарповете утре ще ходя и тях да разгледам......
    Ако искаш перфектна картина при гледане на ТВ взимай плазма и по точно
    от тези които си се спрял - панасоника.
    LCD колкото ти е по-голям екрана,толкова по скапана ще ти е картината.
    Аз съм с Panasonic TH 37PV60EH и не съжалявам за избора.
    Успех!

14.  

15. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Lupus,
    Няма да спорим!Нека човека да избере това,което му е на сърцето.
    Ето и едно мнение от друг сайт:
    Берите 42 "PV60RH и будет Вам счастье
    а если серьезно то сам стоял перед такой же проблемой , но вот уже как 3 недели она разрешилась и именно 42 "PV60RH.
    1. Плазма подключена к аналоговой антенне и показывает замечательно( на уровне Sony Trinitron 25" )
    правда антенна своя , кабели ,разводку , усилители все переделал, но результат того стоит
    2. Панель подключена к HTPC 3 различными способами
    - video ( tv-out) RCA
    - D-sub - D-sub
    - DVI - HDMI
    с тв - аут я быстро распрощался ( хотя вообщем то неплохо , особенно по сранению с SONY моим бывшим)
    а два остальных выхода использую попеременно.
    В основном HTPC работает через HDMI в 1280*720
    а если уж хочется маленько поиграть , или в Инете полазить тогда D-sub b 1024*768 (родное разрешение панели)
    В целом очень доволен.
    обобщая могу выделить плюсы и минусы ( только для себя конечно)
    ПЛЮСЫ
    хороший показ эфира
    отлично показывает хорошие DVD
    отсутствие следов от лого и т.д.
    в принципе вполне нормально работает с PC
    приятная цена
    МИНУСЫ
    можно уловить мерцание на некоторых фотографиях со светлой заливкой.
    не очень удобный пульт
    дизайн ? ( так себе...)
    Вообщем повторюсь еще раз в целом очень доволен
    Если есть вопросы спрашивайте.
    P.S. на мой взгляд если выбирать между 37 и 42 и есть место куда поставить 42 , то его и брать , сам чуть было не взял 37" , думал много будет , не будет много дюймов не бывает.
    Пак повтарям Panasonic TH PV60EH е с абсолютно студен екран и да има вентилатори,които са безшумни.За почитателите на кино изкуството е перфектен избор.Споделям мнението на casa.Самият аз съм почитател на Сони,но те не правят плазми?!

16. Тук е от
    Mar 2007

Здравейте,решил съм да си купя PANASONIC TH-37PV45EH.Заслужава ли си или ... ?мерси предварително

17. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здравейте
    shonkata категорично НЕ си заслужава PV45 на Панасоник, по добре някое беко, или не знам и аз
    Иначе PV60 серията да, имат и 37 инча

18. Тук е от
    Oct 2006

Може ли някой да ми препоръча настроики за ПФЛ7332 на Филипс и ако може да ми каже как да сверя часовника, че в менюто нещо не мога да го намеря. Молба за помощ и при ХДМИ сигнал - през двд през хдми сигнала прескача и нищо не мога да разбера. Ако някой може да ми помегне ще съм задължен. DVD то е Самсунг HT-p70, поддържа 720п и 1080и през хдми, но нещо не се сработват май.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 24 от 223 ПърваПърва ... 1422232425263474 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе