КрИс, според мен, марката първоначално трябва да се наложи на пазара. Лошото е че, не вярвам някоя голяма верига да почне да я предлага веднага или въобще. Те си имат достатъчно подобни. Освен това поне според моята информация след не по-вечко от месец се чака падане на цените, не че то вече не е постоянно де, но да кажем по 1300-1400 лева за 32" марков ТВ. Те вече са по 1700 лева максимум, така че .......
Относно марката ЕЛИТ и техните продукти и в частност ДВД плеърите, можем да спорим от сега та до утре заран и да те залея с куп факти и да видиш на какво дередже са. Аман от боклуци. Искараха 2-3 качествени модели с близки цени до тези на марковите плеъри и вече голямата работа. Ти виждал ли си им новите отрочета, особенно субтитрите ужаСТ ако нямаш бинокъл с поне 6х увеличение, няма да ги видиш. И е така от 5 месеца. И никакъв свестен ъпдейт, или ако изкарат не го слагат на новите бройки. Ами колко се връщат, също не си го видял. Ами ако почна да говоря за техните ТВ, или дребна бяла техника МАНИ, МАНИ ще се хванеш за главата. Поне в БГ евтиното си е наистина евтин боклук и си рискуваш и парите и нервите(ско после тръгнеш да го поправяш), но имат почва у нас такива марк, основно заради :"Искам хем хубаво, хем евтино" от всеки 2 клиент. Незнам забелязал ли сино разликата между едно LG 162 и Elite 377X new е над 50 лева. И знаеш ли, никога няма да си взема точно тоя ЕЛИТ.
Отново да се върна, на темата. Надявам се да можеш да го тестваш и да кажеш дали ти е харесал, но проблема е, че ако нямаш до него поне ище един ТВ подобен клас, не можеш да го сравниш като хората и да си изградиш правилно мнение. Същата работа като снощи, един клиент дойде и ми обясни, че на негови роднини сина работил в Техномеркета и го помолил за съвет какъв ТВ да си вземе LCD или PLASMA. Та отговора бил веднага PLASMA ПАНАСОНИК, че LCD-то не ставала за нищо. Това по-думите на човека, та се заех да го ограмотя малко и да му кажа кои са + и - на двете технологии. Та аналогията е, че без да си видял нещо как работи, поне лично аз не бих почнал да хваля(или да предлагам/продавам/показвам на хората), каквото и цена да са му сложили.
Довечера, ако не ме домързи ще сложа малко снимки да покажа, че не сивият екран, а черният екран дава по-хубав и качествен образ.