Страница 150 от 223 ПърваПърва ... 100140148149150151152160200 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,236 до 2,250 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Техномаркет са започнали да внасят SHARP LC-42XD1E http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09032914 дали няма да станат те официален вносител на SHARP .Как е възможо при официалния вносител този модел да е 500лв по скъп http://www.sharpbg.com/index.php?productID=213

2.  

3. Тук е от
    Oct 2007

Мерси...

4. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

ste1, амо може, защото К&К сами си ги внасят телевизорите. Но от къде и как това вече е малко мъглява работа, освен това само някои модели са по-евтини, други са по-скъпи и най-лошото е че са с 2г. гаранция. Но инак ценовата политика на ИСУ и на мен не ми е е понятна. Ето например преди 3 седмици, гледам в Технополис имат 37АD5E на цена 1800 лева, при нас беше на 2158, а при тях имаше някакво яко сваляне от 2299 на 2099. И без да се обадят и така, а ние им продаваме ТВ-те ебахти. Педераска история. И при нас го намалихме, но ако не смъкнат цената, няма да го продаваме повече.

5. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Става въпрос за нелегален внос от Холандия и гаранцията е от техните си сервизи-няма нищо общо със SHARP.Това разбрах за сега.Вкарали са 2 тира.

6. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Цитат Първоначално публикувано от n8852
    Става въпрос за нелегален внос от Холандия и гаранцията е от техните си сервизи-няма нищо общо със SHARP.Това разбрах за сега.Вкарали са 2 тира.
    Какво означава това? Не са "нормални" Шарп-ове? Нещо им има ли? Banding? Какво значи нелегален внос? Откъде знаеш? Сервизите на Техномаркета могат ли да поправят таквиа работи? Силно се съмнявам...

7. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Плазмените телевизори пред забрана в Австралия

14/10/2007 | TechNews.bg
    --------------------------------------------------------------------------------

Нова рейтингова система може да засегне и LCD-тата
    Бизнесът с плазмени и течнокристални (LCD) телевизори може да пострада много сериозно в Австралия. Властите подготвят нова рейтингова система за електропотреблението на домашната електроника, която ще засегне болезнено продажбите на тези два типа устройства, предупреди ABC News.
    Ако бъде въведена, шестобалната рейтингова система ще доведе практически до изчезване от пазара в страната на повечето плазмени и LCD телевизори. Търсенето на такива модели е нараснало през последните години, но те консумират значително повече електроенергия, отколкото обикновените телевизори с електронно-лъчева тръба (CRT).
    Потребителите на продукти с висока консумация на електроенергия, съгласно рейтинговата система, ще плащат завишени данъци. Представители на индустрията коментират, че системата за рейтинги е полезно нововъведение, но и че е необходимо да се даде повече време на производителите да пригодят стоките си към нейните изисквания.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здравейте
    искам да попитам знаещите какво мислят за 100 те херца технология при LCD телевизорите!
    Аз определено не я харесвам , просто движенията особено при бързи сцени са прекалено забързани(при Сони и Самсунг), така ли се държи и Sharp и други модели 100 херцови LCD та ? Просто все не остава време да направя още тестове в магазина, но след като и някой клиенти забелязват прекалено забързване на сцени от някой филм примерно, или по замазана картина на D3000 Срещу S3000 Sony Серии, явно аз не съм в грешка или ?

10. Member
    Тук е от
    May 2007

Ами мисля,че нямаше да анонсират 180Hz,ako 100-херцовата беше върхът?!

http://digital.bg/jvc-с-ново-достиже...-nnno3892.html

На изложението CEATEC в Япония компанията JVC демонстрира първият течнокристален панел с честота на обновление от 180Hz, т.е. с 3 пъти по-високо, отколкото при обикновените панели. В новия 32-инчов диспллей инжинерите на JVC са използвали специален алгоритъм, позволяващ да се отстранят размазаните изображения при показването на бързодвижещи се предмети на екрана. За тази цел се използва принципът на интерполация на телевизионните сигнали, сформирани на честота 60Hz. Четимостта на изображенията значително се увеличава, дори при ниска резолюция на дисплея.
    Новият екран към момента е само прототипна разработка и предлага резолюция от 1024х768 пиксела. Що се отнася до времето за реакция на матрицата от JVC се надяват съвсем скоро да намалят и този показател на по-малко от минималните за сега 5 милисекунди.
    JVC не разкриват своите планове кога смятат да пуснат в серийно производство новите екрани.

11. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2004

Цитат Първоначално публикувано от LUDIA
    Ето например преди 3 седмици, гледам в Технополис имат 37АD5E на цена 1800 лева, при нас беше на 2158, а при тях имаше някакво яко сваляне от 2299 на 2099. И без да се обадят и така, а ние им продаваме ТВ-те ебахти. Педераска история. И при нас го намалихме, но ако не смъкнат цената, няма да го продаваме повече.
    Вчера гледах абсолютно същата оферта (на промоция) в официалния им магазин в София - Интермаркет на бул.Стамболийски. Като там модела SA1 беше само със 100лв по-надолу. Нали си заслужава да взема AD5. Или да гледам някой друг модел?

ПС забравих - гледам цифрова сателитна ТВ (не е HD), както и ефирната и връзка с комп.. Всичко минава през рисивър Денон без HDMI, но с компонентни входове/изходи

12. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от miro_vampiro
    Здравейте
    искам да попитам знаещите какво мислят за 100 те херца технология при LCD телевизорите!
    Аз определено не я харесвам , просто движенията особено при бързи сцени са прекалено забързани(при Сони и Самсунг), така ли се държи и Sharp и други модели 100 херцови LCD та ? Просто все не остава време да направя още тестове в магазина, но след като и някой клиенти забелязват прекалено забързване на сцени от някой филм примерно, или по замазана картина на D3000 Срещу S3000 Sony Серии, явно аз не съм в грешка или ?
    Според мене опцията 100Hz върши доста добра работа при всичко останало освен при филми ,наистина там се забелязва забързване на картината и човек има усещането ,че гледа документален филм.Сравнявал съм модели как се държат на спорт,конзоли,концерти и т.н. разликата опредено се забелязва,много плавни движени никаква загуба на кадри никакво замазване напротив при другите модели без тази опция имаше загуба на детайл и особено на игри е голям плюс.Като цяло е предимство,но трябва да има възможност да се спира за гледане на филми.Не на всички модели процесорът се справя с мн, бързите сцени и по контурите се получава замазване.100Hz не са активни през VGA входа.
    P.S. Пробваните модели са samsung40М71,LG 32LB2

13. Member
    Тук е от
    Feb 2004

аз пак да питам за съвет (изчел съм всичко) защото останах само с 14" 13 год тв (пушка) и трябва да се купува асап
    засега се колябая м/у:
    сони 40д3000
    пана 42пв70 (37 ако намеря)
    шарп 37рд2/хд1 - ама много скъпи за 37
    или ...
    гледам от 3 м кабел евроком (после ще минавам на цифра) и филми от пц-то
    10х

14.  

15. Member
    Тук е от
    Feb 2006

SongBird,
    Техномаркет нямат права за внос на SHARP за България.Нямат и за LG,но вкарват контейнери с LG,без дори да знаят какво има в тях.Влизат и изпразват някой склад със залежала стока или друга причина и продават в Бг.Най-често,тези продукти не са предназначени за Бг пазара.За да не загубят лоялността на клиентите си ,LG България засега поема гаранционният сервиз.Официален вносител на LG за България е Технополис.Така,че внимавайте с пиратската фирма Техномаркет!!!

16. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Цитат Първоначално публикувано от n8852
    SongBird,
    Техномаркет нямат права за внос на SHARP за България.Нямат и за LG,но вкарват контейнери с LG,без дори да знаят какво има в тях.Влизат и изпразват някой склад със залежала стока или друга причина и продават в Бг.Най-често,тези продукти не са предназначени за Бг пазара.За да не загубят лоялността на клиентите си ,LG България засега поема гаранционният сервиз.Официален вносител на LG за България е Технополис.Така,че внимавайте с пиратската фирма Техномаркет!!!
    Само едно уточнение: официалният вносител се нарича "Видеолукс" ООД, а "Технополис" е просто търговската им марка.

17. Member
    Тук е от
    Dec 2001

n8852, мерси за инфото

18. Тук е от
    Oct 2007

Благодарение на полезните дискусии във форума си закупих Sharp LC-37SA1E и останах доволен.
    Днес ,обаче го бях свързал с лаптопа си ( гледах някакъв филм,поставих го на стоп кадър и изключих Sharpа )и когато го включих се задейства някаква защита и сега ТВ-то се постоянно се изключва след около секунда две .Не помогна и прекъсването на ел. заханване.
    Понякога се появява и едва забележима тъмна ивица на около 20 см. от горния ръб на картината.Това нормално ли е?
    Можете ли да ми помогнете да разреша проблемите , понеже не ми се хабят средства и нерви по сервизи?
    Благодаря предварително.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе