Страница 190 от 223 ПърваПърва ... 140180188189190191192200 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,836 до 2,850 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2006

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Има неща, които определено не ми допадат и съм забелязал няколко кусура, които при Сони ги няма, но това са си мои виждания. Иначе не казвам че Шарп са лоша марка даже напротив. Не мога да кажа, че съжелявам за избора си.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

brigante, не се заблуждавай, това че се преодава в МЕТРО не означава, че е пълен боклук или там нкъв стар модел. За старите модели мдам продаваме ги, но на кави цени, а за ТВ няма как да продаваме нещо друго освен това което се внася в БГ от официалниет вносители. Освен това в Метро плюсът е на по-ниските цени сравнение с другите магазини. Все пак там се търси оборот не от бройка, ами от много бройки с ниска надценка. Относно това във всяко Метро можеш да си поръчаш всеки модел който е в момента на пазара на: SHARP, SONY и PHILIPS. Шарповете са от ИСУ и от никой друг, като при нас цените са много добри. Сони през Сони Бг си ги взимаме директно от складовете в Словакия, Филипсите са по същият начин - през Филипс Бг, от завода в Полша.
    Kwot, SHARP 32AD5E, като от другата седмица е на много хубава цена на промо в МЕТРО.
    От другата седмица, т.е. 12 декември влизат Коледните промоции в МЕТРО, та относно това да ви стоваря малко инфо: 32AD5E при сегашна цена 1342,80 става на 999/1198,80 лева; 42AD5Е от 2158,80 става на 1669/2002,80 лева; 32RD2E от 2314,80 лева става 1799/2158,80 лева, 26AD5E от 1138 лева става на 799/958,80 лева, но вече без ДВД плеъра(на кой му пука за ДВД плеъра) само сребристи засега обаче!!!
    Така че който иска добра машинка и на хубави цени да изчака 1 седмица.

4. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здравейте
    Kwot въпреки че харесвам филипс като марка, в този случай бих избрал самсунга, 32R81/82 , въпреки че голяма част от моделите им не си заслужават като цена/качество, този модел е доста по добър като изпълнение, картина и тн!
    Висок динамичен констраст, технология Movie Plus която и работи прилично, от компютър без проблем пускаш 1366х768
    Все пак телевизора си е от среден клас с цена от 1500 лв, сега на промоция на 1300 лв, и е добър избор.
    Все пак виж и други модели, виж какво предлага колегата Ludia и тн.

5. Тук е от
    Dec 2006

Забравих да напиша нещо в предишния си пост о по точно се отнася към LUDIA. За първи път чувам такова нещо относно червения цвят на Сони! Как така щя е тъмно лилаво като Сони от край време си наблягат на червения цвят мога да кажа, че леко розовее, ама тъмно лилаво това според мен е абсурд. Такова нещо никога не съм виждал при Сони. Отдавна наблюдавм телевизорите им.

6. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

stivig, добре де кажи къде са им кусурите, все пак тука е за обсъждане точно на такива неща. Освен това не си мисли, че като си вземеш СОНИ ще вържеш и ще цъфнеш. Те си имат други кусури, даже такива които нямат оправия. Днеска идва един колега(познавам го само от срещите по СОНИ продуктовите семинари) и води с него си познат и исат да му предложа нещо. Добре ама той се навил да си копува 40Д3000, като ми викат само при вас го има и на тази добра цена 2398,80. Виакам добре е ама не става, той пак неговото си знае. Викам 42RD2E е на 3100-200 лева мога да го доставя. Пуснах им да видят 32РД2Е до него 32Д3000, веднага почнаха едни направи на контрасти и т.н. и точно на моят скапан аналогов сигнал. Точно след 5 минути мислене и гледане и настройки по Сонито, без да се пипа нищо по Шарпа, си тръгнаха без да си купят нищо. Защото хем ХУБАВО, ХЕМ ЕВТИНО искат да е. Ами няма как. Та първо се хванаха, че на 42АД5Е му била гадна тревата на HD сигнал и му насичало. Понеже 42АД5 е до 40Д3000 и двете са настроени според моите си разбирания. Аз му викам добре де тревата ти е проблема ти виж хората и виж как се виждат на двата, тревата му била проблемна, бах мама му. Те на Соните нямат контури като хората, хората и все едно гледам разфокосиран кинескоп, той тръгнал да се пени. Ми оставих ги и след мислене и гледане решиха, че няма да е 40D3000.
    Но, винаги го има това голямо НО, в домашни условия каквото и да си взмеш, като няма с какво да го сравниш си е най-доброто.
    P.S. stivig, ще ти направя сними да видиш за какво иде реч.

7. Тук е от
    Dec 2006

Абе, човек гледал съм телевизор на Сони и Шарп и не само на тези две марки един до друг на ХД сигнал чак пък такива драстични разлики, които ти описваш няма, за мен това вече си е маниащина. На теб повечи ти харесва Шарпа на друг може повече да му харесва НЕО. Преди известно време съм писал нещата, които не ми харесват в Шарп няма да се повтарям. Само ще кажа, че когато си купих моя Шарп веднага след това ми се налага да го сменям с друг.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

stivig, не е маниащина, а професионално изкривяване. Ще видя къде си писал и ще прочета. Инак Никой не е застрахован от проблеми, ако ще да е 10 000 лева или 5 лева, за това са и гаранциите. Слагал съм снимки, но определо от тях не може да се види разликата в образа така както се вижда с око директно сложени един до друг ТВ-те. Но определно не само от мен ами и от клиенти дето хептен нищо не разбират, както съм ги наредл двата ТВ-а всеки си казва кое му харесва повече, и това в 95% е Шарпа, само 5 процента идват и си искат СОНИ и това, нещът да чуват за друго. За тях другото е китайска шир потреба и САМО СОНИ СА добри. Такива ги оставям да мрът неуки и им го продавам с голям кеф и много им хваля ТВ-а. Това си е. Аде лека вечер.

10. Member Аватара на TODD
    Тук е от
    Jul 2006
    Живее в
    Варна

Ето го и най-новия каталог на Сони http://assets.sony.tagworldwide.com/...re_bul_BUL.php Есен/Зима 2007-2008

LUDIA Ценя професионално то ти мнение но от това което чета в последно време според теб единствената марка която трябва да остане на пазара е Шарп и нищо друго. Далеч съм от мисълта че Шарп имат само перфектни тв-та. Мене ми е интересно ако някой те послуша да си земе Шарп и след това има някакъв проблем какво му казваш. Според мен е доста рисковано да се хвали една марка толкова много и то в БГ.

11. Тук е от
    Nov 2007

Благодаря на Ludia за предложените цени на идващите промоции в Метро! Искам да ви попитам какво бихте ме посъветвали -кое ТВ е по-доброто:
    LG RZ-32LC51- http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09029030 или
    Sharp 32AD5E - http://www.directtvs.co.uk/Sharp_LC_...TV/version.asp
    Ще съм ви благодарен да споделите мнения!!!

12. Тук е от
    Aug 2007

Разхождайки се из нета поподнах на страницата:
    http://www.lgphilips-lcd.com/homeCon...prd100_j_e.jsp
    и доколкото разбирам двете фирми (LG и PHILIPS) ползват едни и същи панели!? Има хубав каталог с панелите, които предлагат.
    Знаете ли как мога да разбера в кой модел телевизор кой панел съответо се вгражда!
    При това положение не е ли по-добре да се вземе топ модел от LG (не им познавам моделите), отколкото някой компромисен от прехвалените PHILIPS-и? Аз конкретно гледам за 37".

13. Member
    Тук е от
    Jan 2006

@Kwot обърни внимание в ТМ на TOSHIBA 32C3500PG, мисля че за твоите изисквания е добро предложение. Аз имам 32" TOSHIBA, макар и по-стар модел и съм много доволен, както от работата му с аналогов сигнал, така и от работата му като монитор.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

TODD, поне от към страна на СОНИ/Самсунг нищо хубаво досега ме съм получил в ниският и средният им клас, че да ми хареса. Съвсем спокойно си хваля и Филипс. Поне за момента имам тея 4 марки в наличност. Като даже имам по-голям асортимент на СОни отколкото на Шарп. Ами не мога да казвам на черното бяло и обратно. Относно проблемите, с клиенти които са си закупили Шарп, както всяка друга фирма всеки случай се разглежда поотделно. По принцип до 1-2 дена ако има проблем го сменям с друг, т.е. говорим за изгорели пиксели. После отива на сервиза. Но само със Шарп, всяка друга фирма иска да се минава обезателно през техните сервизи, няма значение дали е 1 ден или 1 час. ОСОБЕННО СОНИ. Самсунг също, не приемам ами ги пращам на сервиза, защото да се разправям с К&К не мога нито някой друг може. И друг път съм писал какви проблеми има с тая тъпа и хамава фирма.
    nitsodar, продавах LC41. Тв-а се води по-горен клас от 51, защото има 1080р. вход. Добри чветове, IPS матрица, но нискък контратс само 1000:1. В тъмните сцени става половината екран тъмен. Не съм продавал 51, но не мисля че имат някаква друга разлика.

16. Тук е от
    Apr 2007

LUDIA, това че PHILIPS 37PFL5322 няма опция за пускане и спиране на ПИКСЕЛ ПЛЮС означава ли че липсва или е пусната постоянно.

17. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Незнам, трябва да питам или да видя какво пише в ръководството.

18. Тук е от
    Apr 2007

LUDIA, ако провериш ще ти бъда много благодарен!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе