Страница 147 от 223 ПърваПърва ... 97137145146147148149157197 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,191 до 2,205 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

2.  

3. Тук е от
    Sep 2007

Здравейте на всички!По предложението на bgm разгледах в нета за PANASONIC TX-32LX70P и ми допадна.Отидох в техномаркет Бс да го видя на живо,но ми казаха,че го нямат изложен.Имали само един и той бил запазен за клиент.Даже продавач консултанта каза,че очаква да получат за да си го купи,но не знае кога.Така,че ако някой знае дали може да се намери в Сф моля да отговори.След дълго лутане и чудене се спрях на нещо пък то да го няма .Всъщност ако има и други с впечатления за този модел нека го споделят-

4. Тук е от
    Oct 2007

Здравейте, искам да си купя LCD ТВ но леко казано съм объркан. Целта ми е да го ползвам главно с лаптопа ми (да си пускам филми от лаптопа и да играя на игри). Но доста от тв-тата непишат какви резолюции ползват в PC режим. Та бихте ли ми дали съвет за добър 40 инчов лсд за игри и филми от ПС.

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от glarusa77
    Здравейте на всички!По предложението на bgm разгледах в нета за PANASONIC TX-32LX70P и ми допадна.Отидох в техномаркет Бс да го видя на живо,но ми казаха,че го нямат изложен.Имали само един и той бил запазен за клиент.Даже продавач консултанта каза,че очаква да получат за да си го купи,но не знае кога.Така,че ако някой знае дали може да се намери в Сф моля да отговори.След дълго лутане и чудене се спрях на нещо пък то да го няма .Всъщност ако има и други с впечатления за този модел нека го споделят-
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09027483
    Тука пише в кои магазини го има. Понеже, както си разбрал инфото не е много вярно, звъниш и питаш директно дали го имат.
    Питай изрично дали имат повече от една бройка защото иначе ще ти пробутат мострата.

Цитат Първоначално публикувано от 4a4i
    За защитя позициите на плазмета технология ще кажа, че е нормално да пишат така при положение, че не продават нито една плазма и не продават дори марка, която да произвежда такива.
    И за HD Ready се смята устройство, което поддържа поне 720р сигнал.

Цитат Първоначално публикувано от navuho
    Здравейте, искам да си купя LCD ТВ но леко казано съм объркан. Целта ми е да го ползвам главно с лаптопа ми (да си пускам филми от лаптопа и да играя на игри). Но доста от тв-тата непишат какви резолюции ползват в PC режим. Та бихте ли ми дали съвет за добър 40 инчов лсд за игри и филми от ПС.
    Кажи до колко пари. Ноутбука има ли DVI/HDMI изход?

6. Тук е от
    Oct 2007

Здравейте и от мене питане за нова плазма или лсд (не съм решил още).
    Разстоянието от стената до дивана е към 3 и малко метра..Какъв размер ще ми препоръчате и какво е добро за в момента? Четох, че много хвалите Шарп а какво ще кажете за Панасоник TH-42PV700P. Бюджета е към 2000 ама този мн ми хареса в Техномаркета. Ще го ползвам за всичко, вкл и гледане през лаптоп с резол 1280х800 без ДВИ изход.

7. Тук е от
    Oct 2007

Цитат Първоначално публикувано от lokum17
    Здравейте и от мене питане за нова плазма или лсд (не съм решил още).
    Разстоянието от стената до дивана е към 3 и малко метра..Какъв размер ще ми препоръчате и какво е добро за в момента? Четох, че много хвалите Шарп а какво ще кажете за Панасоник TH-42PV700P. Бюджета е към 2000 ама този мн ми хареса в Техномаркета. Ще го ползвам за всичко, вкл и гледане през лаптоп с резол 1280х800 без ДВИ изход.
    от 3 дни съм със този панасоник самоче TH-42PV70PА и горе долу в твойто положение гледам от 3,5 м лично аз смятам че идва голям за тая стая, ако знаех че ще изглежда внушително в хола ми със сигурност щях да взема 37' нооо пък за сметка на това направо "влизаш" във филма докато гледаш.

8.  

9. PVV
    PVV е офлайн

Тук е от
    Jul 2006

4а4i Пробвах и с двата HDMI входа на телевизора. Там където вклюлвам видеото там включвам и звука .На моя телевизор това са входове са EXT5 и EXT6 , като на EXT5 има вход -AUDIO R/L а на EXT6 няма такъв.

10. Тук е от
    Sep 2007

lokum17, за 2000лв можеш да си вземеш такъв като моя. Както казах няколко поста по-нагоре - много съм доволен. Гледам го от 2 метра и съм яко във филма. Има си и добра резолюция и PC вход. Говорим за Panasonic 42PV70P модела.

11. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Цитат Първоначално публикувано от PVV
    4а4i Пробвах и с двата HDMI входа на телевизора. Там където вклюлвам видеото там включвам и звука .На моя телевизор това са входове са EXT5 и EXT6 , като на EXT5 има вход -AUDIO R/L а на EXT6 няма такъв.
    @PVV не знам тогава може би има някакъв чалъм. Питай някой с такъв ТВ (примерно LUDIA).

12. Тук е от
    Apr 2007

кум PVV

аз имам Sharp(друг модел), аз вадя звука от компа през който и да е входа на ТВто. Пробвай дали точно с това кабелче (за звука) да извадиш някъде другаде звук. (например на EXT 3, който би трябвало да е на чинчове)...
    какъв кабел (с какви букси накрая) използваш ?

13. Member
    Тук е от
    Jan 2007

PVV Проблема ти е следния на ТВ-то имаш VGA и HDMI на видеокартата имаш VGA и DVI през които звук не излиза.Работата е там,че за HDMI входа на ТВ-то не е предвиден аудио вход защото през него минава и звук,при теб варианта е да използваш VGA входа който е с аудио или HDMI ,но тогава трябва да подаваш звука към външно озвучаване.

14.  

15. Тук е от
    Apr 2007

към madmaxx:
    малко говориш на изуст, точно поради проблема които описваш, Sharp (аз съм с 32AD5E) имат отделен вход за звука, към HDMI входовете, към S-video входа... за това което наричаш "външно озвучаване".
    намери, смъкни книжката и виж, ако все още не вярваш.
    Между другото там съвсем нагледно е описано как точно да се върже и с какви кабели.

16. Member
    Тук е от
    Jan 2007

mano_chao Прав си грешката е моя и напълно ти вярвам.При това положение един jack 3,5 stereo->jack 3,5 stereo трябва свърши работа стига входа на шарпа да е стандартен 3.5.

17. Тук е от
    Oct 2007

Здравейте на всички. След четене в продължение на месеци, най-после се реших и се сдобих с LCD - Panasonic 32LX700P. Имам го вече около седмица и нямам никакви забележки. Много съм доволен. Въпроса ми е следния: в момента използвам телевизора и като монитор на компютъра. Използвам стандартен VGA кабел. Интересува ме дали качеството на предаване на филмите (говорим за HDTV качество) ще се подобри съществено ако използвам DVI-HDMI кабел? По някога на някой филми, когато фона е едноцветен се забелязва леко замазване. Не знам дали е от самия филм, или сигнала се компресира заради кабела. Мерси предварително.

18. PVV
    PVV е офлайн

Тук е от
    Jul 2006

Значи имам аудио кабел и през него си подавам звука ,когато използвам EXT 3 . Тогава всичко излиза добре , но когато използвам EXT5/6 тогава със съшия кабел звука не се прехвърля. Ще пратя снимка ако намеря батериите на апаратчето. На EXT 5 е предвиден аудио вход.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе