Здравейте на всички!По предложението на bgm разгледах в нета за PANASONIC TX-32LX70P и ми допадна.Отидох в техномаркет Бс да го видя на живо,но ми казаха,че го нямат изложен.Имали само един и той бил запазен за клиент.Даже продавач консултанта каза,че очаква да получат за да си го купи,но не знае кога.Така,че ако някой знае дали може да се намери в Сф моля да отговори.След дълго лутане и чудене се спрях на нещо пък то да го няма.Всъщност ако има и други с впечатления за този модел нека го споделят-
Здравейте, искам да си купя LCD ТВ но леко казано съм объркан. Целта ми е да го ползвам главно с лаптопа ми (да си пускам филми от лаптопа и да играя на игри). Но доста от тв-тата непишат какви резолюции ползват в PC режим. Та бихте ли ми дали съвет за добър 40 инчов лсд за игри и филми от ПС.
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09027483Първоначално публикувано от glarusa77
Тука пише в кои магазини го има. Понеже, както си разбрал инфото не е много вярно, звъниш и питаш директно дали го имат.
Питай изрично дали имат повече от една бройка защото иначе ще ти пробутат мострата.
За защитя позициите на плазмета технология ще кажа, че е нормално да пишат така при положение, че не продават нито една плазма и не продават дори марка, която да произвежда такива.Първоначално публикувано от 4a4i
И за HD Ready се смята устройство, което поддържа поне 720р сигнал.
Кажи до колко пари. Ноутбука има ли DVI/HDMI изход?Първоначално публикувано от navuho
Здравейте и от мене питане за нова плазма или лсд (не съм решил още).
Разстоянието от стената до дивана е към 3 и малко метра..Какъв размер ще ми препоръчате и какво е добро за в момента? Четох, че много хвалите Шарп а какво ще кажете за Панасоник TH-42PV700P. Бюджета е към 2000 ама този мн ми хареса в Техномаркета. Ще го ползвам за всичко, вкл и гледане през лаптоп с резол 1280х800 без ДВИ изход.
от 3 дни съм със този панасоник самоче TH-42PV70PА и горе долу в твойто положение гледам от 3,5 м лично аз смятам че идва голям за тая стая, ако знаех че ще изглежда внушително в хола ми със сигурност щях да взема 37' нооо пък за сметка на това направо "влизаш" във филма докато гледаш.Първоначално публикувано от lokum17
4а4i Пробвах и с двата HDMI входа на телевизора. Там където вклюлвам видеото там включвам и звука .На моя телевизор това са входове са EXT5 и EXT6 , като на EXT5 има вход -AUDIO R/L а на EXT6 няма такъв.
lokum17, за 2000лв можеш да си вземеш такъв като моя. Както казах няколко поста по-нагоре - много съм доволен. Гледам го от 2 метра и съм яко във филма. Има си и добра резолюция и PC вход. Говорим за Panasonic 42PV70P модела.
@PVV не знам тогава може би има някакъв чалъм. Питай някой с такъв ТВ (примерно LUDIA).Първоначално публикувано от PVV
кум PVV
аз имам Sharp(друг модел), аз вадя звука от компа през който и да е входа на ТВто. Пробвай дали точно с това кабелче (за звука) да извадиш някъде другаде звук. (например на EXT 3, който би трябвало да е на чинчове)...
какъв кабел (с какви букси накрая) използваш ?
PVV Проблема ти е следния на ТВ-то имаш VGA и HDMI на видеокартата имаш VGA и DVI през които звук не излиза.Работата е там,че за HDMI входа на ТВ-то не е предвиден аудио вход защото през него минава и звук,при теб варианта е да използваш VGA входа който е с аудио или HDMI ,но тогава трябва да подаваш звука към външно озвучаване.
към madmaxx:
малко говориш на изуст, точно поради проблема които описваш, Sharp (аз съм с 32AD5E) имат отделен вход за звука, към HDMI входовете, към S-video входа... за това което наричаш "външно озвучаване".
намери, смъкни книжката и виж, ако все още не вярваш.
Между другото там съвсем нагледно е описано как точно да се върже и с какви кабели.
mano_chao Прав си грешката е моя и напълно ти вярвам.При това положение един jack 3,5 stereo->jack 3,5 stereo трябва свърши работа стига входа на шарпа да е стандартен 3.5.
Здравейте на всички. След четене в продължение на месеци, най-после се реших и се сдобих с LCD - Panasonic 32LX700P. Имам го вече около седмица и нямам никакви забележки. Много съм доволен. Въпроса ми е следния: в момента използвам телевизора и като монитор на компютъра. Използвам стандартен VGA кабел. Интересува ме дали качеството на предаване на филмите (говорим за HDTV качество) ще се подобри съществено ако използвам DVI-HDMI кабел? По някога на някой филми, когато фона е едноцветен се забелязва леко замазване. Не знам дали е от самия филм, или сигнала се компресира заради кабела. Мерси предварително.
Значи имам аудио кабел и през него си подавам звука ,когато използвам EXT 3 . Тогава всичко излиза добре , но когато използвам EXT5/6 тогава със съшия кабел звука не се прехвърля. Ще пратя снимка ако намеря батериите на апаратчето. На EXT 5 е предвиден аудио вход.