Страница 157 от 223 ПърваПърва ... 107147155156157158159167207 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,341 до 2,355 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2007

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

lazarus,
    Вече няколко пъти казвам тук, че от 2,50-3 метра разлика между HD Ready и Full HD панели няма.
    Предпочитам такова мнение да чуя, отколкото наслагване на сухи факти от product sheet-a.
    Значи готов съм да дам и 3000 лв. за Sharp-a, но не знам дали има смисъл. Не съм запален геймър или киноманиак. Ще гледам предимно мачове, Дискавъри и новините И от време на време някое ДВД. Въпросът е като взема нещо да не ми замазва образ и тн. За това вързах въпроса със цифровия приемник на Евроком, през който ще вържа LCD-то.

2.  

3. Тук е от
    Oct 2007

Здравейте,
    бихте ли ми дали съвет какъв 32" LCD тв да си взема. Преди всичко искам да го използвам за гледане на филми от PC-то. Видеокартата ми е nVidia 7600GT с DVI. Не ми се дават повече от 1300 лв. Почетох тази обширна тема и общо взето съм се спрял на самсунг http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09027244 , знам че не ги долюбвате много, все пак някой ако има такъв или е виждал как се държи ще съм благодарен за отзив. Фен съм и на филипс, всичките ми lcd дисплеи са били такива и съм общо взето доволен. Благодаря!

4. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здравейте
    U211 някой хора като мен се изхвърлят че R7 Серията е по зле от S81 серията, второ тези хора работят това по цял ден в продължение на две години и имат маалка представа кой модел как работи! Специално R серията на самсунг за цената си е повече от добра, работи по добре от аналогични по година/цена модели на LG и тн.
    И S81 и R7 серията съм ги сложил един до друг и разлика има и то огромна в ползва на S81 модела, който естествено че работи по добре, все пак R7 серията е на повече от година и нещо.
    Но да не забравяме и цената на R7 серията която е прилична
    ozonbg добре си се ориентирал, модела който си избрал е хубав и си заслужава,няма да сбъркаш с него, пп, и аз не съм от най големите фенове на самсунг, но което си работи добре, не може да кажеш нещо лошо за него!

5. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Цитат Първоначално публикувано от miro_vampiro
    Здравейте
    U211 някой хора като мен се изхвърлят че R7 Серията е по зле от S81 серията, второ тези хора работят това по цял ден в продължение на две години и имат маалка представа кой модел как работи! Специално R серията на самсунг за цената си е повече от добра, работи по добре от аналогични по година/цена модели на LG и тн.
    И S81 и R7 серията съм ги сложил един до друг и разлика има и то огромна в ползва на S81 модела, който естествено че работи по добре, все пак R7 серията е на повече от година и нещо.
    Но да не забравяме и цената на R7 серията която е прилична
    ozonbg добре си се ориентирал, модела който си избрал е хубав и си заслужава,няма да сбъркаш с него, пп, и аз не съм от най големите фенове на самсунг, но което си работи добре, не може да кажеш нещо лошо за него!
    Имaш ли престава как се преставя M86 серията на SAMSUNG.

6. Тук е от
    Oct 2007

Здравейте, както се вижда съм нов във форума , а единствено темата ми хареса и допадна, дано не се превърне като за климатиците, та я сега да ви кажа как купих и какво изживях докато взема ЛСД-то, но да кажа критериите си :
    1. да си включвам компа.
    2. прилична резолюция.
    3. сега тук ще се очудите, да е с цифров тунер, скъпи приятели които разбира ще се досети.

точно цифровия тунер е играта, резолюция 7000:1 или 8000:1 ала бала, моята LE40R70 е с 5000:1 и си ме кефи, цената абсолютно приемлива менюта и функции колкото щеш, даже повечето не ги и разбирам , а и не ми трябват.
    опитаха се да ме лъзнат с някакви си промоции, че даже са имали цифров тунер, но на въпроса ми като минем на цифров сигнал дай боже взеха да се ококорват продавачите, но както и да е.
    пп. S81-серите имат ли цифров тунер

7. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здравейте
    ste1 модела на самсунг М86 още не съм му обърнал много внимание, трябва да го погледна повечко, все пак, от тука си го казвам, минус са 100 те херца, обаче пък имa movie plus което за филми работи доста добре.
    U211, няма да споря с тебе, просто и аз имам мнение за дадени модели, просто това ми е работата, както сам казваш за цената телевизора е повече от добър, така че му се радвай.Пък нали знаеш, у вас телевизора винаги е най добрия, защото няма с какво да се сравнява у вас S81 няма цифров тунер.

8.  

9. Тук е от
    Oct 2007

S81 100 херцов ли е?

10. Тук е от
    Oct 2007

Добра, добре, нека спора да е с доводи , и най-вече полезен общо взето като една добра дискусия от която всички ще имаме полза, и ето въпроса ми: какъв кабел ще ми препоръчате за свързване на ЛСД-то към компа ?

11. Тук е от
    Oct 2007

Здравейте.
    Изправен съм пред сериозно колебание относно LCD телевизор (26" или 23", не е от голямо значение, макар да предпочитам по-големия размер)...
    1. Samsung LE26R73BD
    2. Sharp LC 26D1E
    3. Philips 26PFL3312

или пък...

Samsung LE23S81B...

Общо взето, това са вариантите за избор. Освен това, ограничавам се (по ред причини, които е някак неудобно да споделя тук) до предлагани САМО в Техномаркет-ите в София модели.

Моля за вашето компетентно мнение и съвет. В рамките на седмицата трябва да съм направил избора си...
    Благодаря!

12. Тук е от
    Oct 2007

Ходих до техномаркета огледах специално този модел, за който пуснах линк по-горе, изглежда доста добре, голям гъл на виждане, отличен контраст. Има два варианта за свързване с ПС, чрез DVI на видеокартата и HDMI на тв-то и чрез D-Sub конекторите на видеокартата и тв-то. Не знам дали има видеокарти с HDMI, но ако има това е третия начин за свързване по последна технология.

13. Тук е от
    Jan 2005

Здравейте, преди 1 седмица ми се развали 32" инчовия самсунг ЦРТ. На 5 години....изгорял кинескоп Като го отворихме се оказа, че кинескопа е на ЛГ

Та, сега трябва да излизам на покупка. Нямам друг телевизор вкъщи така, че не мога да чакам повече от месец. Въпроса е, че сега мога да отделя максимум, ама наистина максимум 1000лв. От ниските класове Нео, Деу и т.н. никъде не виждам ваши впечетления, предполагам защото не ги купувате. Явно затова си има причина

Към каква марка да се насоча за тези пари? По-скоро към кой модел? Естествено нямам никакви завишени очаквания, трябва ми нещо decent за някакви decent money Ако има някаква възможност да е ХД реди. Магазините в моя град са Technomarket, Technopolis, Densi.

Благодаря предварително!

14.  

15. Тук е от
    Mar 2007

момчета ако може един бърз отговор на един тъп може би въпрос но искам да съм сигурен.
    та ако си вземе телевизор човек с dvb-t цифров тунер за ефирна телевизия както е шарп 26sd1e ще може ли да хваща някакъв канал от обикновенната кабеларка или трябва да си е с аналоговия тунер за да работи кабеларката? еми това е?

16. Тук е от
    Jun 2007

Цитат Първоначално публикувано от lio76
    момчета ако може един бърз отговор на един тъп може би въпрос но искам да съм сигурен.
    та ако си вземе телевизор човек с dvb-t цифров тунер за ефирна телевизия както е шарп 26sd1e ще може ли да хваща някакъв канал от обикновенната кабеларка или трябва да си е с аналоговия тунер за да работи кабеларката? еми това е?
    Аз си взех тв с такъв тунер...ето ти и мнението ми.Значи кабеларката дава два варианта - аналогов и цифров пакет канали.За аналоговия пакет е ясно - приемаш си програмите...Ако питаш за цифровия пакет - не,няма да приемеш канали от цифровия пакет въпреки тунера - ти пишеш за dvb-t или terestrial - той си е за излъчвани ефирни програми. А ако има тв-то dvb-c тунер - тогава може и да стане,но и така не мисля - ти събаряш кабеларката така...затова ти и дават конвертора,на чийто изход имаш аналогов сигнал и той се приема от тв-то ти.

17. Тук е от
    Mar 2007

не нямам предвид цифровите кабелни програми за там знам че трябва dvb-c имам предвид обикновенните програми който се приемат и от обикновен телевизор црт, доколкото разбирам от теб вървят на този тип тунер без проблем

18. Тук е от
    Jun 2007

E,ако питаш за аналоговия пакет - то друг не остана - всичко се приема без проблеми с аналоговия тунер...е там вече гледай добре какъв тв-р купуваш...защото има значение...Отваряй си очичките добре и сравнявай ...желая ти успешна покупка !Ама ти пишеш за 26 инча - малко е,бе човек....не си струва - я се ослушай за 32 инчови,да не се ядосваш после ! Много му е малък екрана,бе....то 26 инча е точно като 21 инчовите кинескопни тв-ри по височина,и с 20 см само са по-широки...Пак помисли...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе