Дам, аз и затова търся съвет към кое LCD да се насоча, просто търся добро решение за гледане на спорт - основно футбол!Първоначално публикувано от FatBoy
![]()
Дам, аз и затова търся съвет към кое LCD да се насоча, просто търся добро решение за гледане на спорт - основно футбол!Първоначално публикувано от FatBoy
![]()
Според мен си уцелил модела SHARP LC-32WT1 е добър модел, 6мс. и системата за подобрение на изображението De-judder при спорт ще ти бършат добра работа.В МЕТРО PHILIPS 32PFL5522 са го пуснали на добра цена 1349лв, ако не бъркам цената, също добър модел.Първоначално публикувано от HyBRiD-X
Кажи как се преставя този модел на самсунг с каква матрица , не мислех да го взимам но в момента е прекалено добра промоция в Техномаркет за 1999лв в комплект с DVD рекордер на SAMSUNG DVD-R155 http://www.technomarket.bg/promo2.phpПървоначално публикувано от jbratanov
http://www.mojehdtv.info/aktualnosci...zma_od_lg.htmlПървоначално публикувано от FatBoy
Чесно казано след 1 час пред него в непрекъснати настройки не ме впечатлиПървоначално публикувано от ste1
отидох с нагласата да го купувам но се отказах
Промоцията на LE-37M86 в ТМ е доста приятна и въпреки че не харесвам Samsung днес се запътих да го купувам. Но не го купих, останах разочарован от картината и с настройките си играх. Дали греша в преценката си че е слаб модел. Все пак беше на кофти сигнал и точно над него светеше лампа.
Lazarius се беше изказал малко по-нагоре, че това е един от читавите модели на Sam.
Четейки мненията във форума оставам с впечатление, че в момента на пазара няма телевизор, който да си заслужава!!!
здр какво ще кажете за SONNY 28 ИНЧА или PHYLIPS дайте вашето мнение много съм затрУднен БЛАГОДАРЯ ВИ!
здравейте сигурно вече е малко банално, но съм заделил 1500лв. и искам да си купя 32" LCD телевизор. ходих по магазините и вече съм се побъркал, за сега се спрях на Sharp LC32RA1E http://www.intermarket.bg/product_de...roduct_id=8128 искам да разбера дали е добър или да ми предложите нещо друго? Благодаря предварително
Днес си го взех 37M86 ,за цената си от 1700лв няма по добро , не е идеален но за тази цена недостатъците му мога да ги преглътна ,докато му истече гаранцията след 2 години ще има много по добра технология ,не си заслужава в момента да се дава много за LCD.Първоначално публикувано от kanchev
Модела който да си заслужава е 40М86 ,37 е доста по различен модел,не е с S PVA(SONY/Samsung) матрица, a най често AUO или CMO китайски,които са по слаби,по нисък контраст и 8 bit панел.Иначе офертата наистина е доста добра за тези пари FULL HD си е подарък.Първоначално публикувано от kanchev
ste1Честито ново ТВ, влез в сервизното меню и виж каква е матрицата.
Panasonic Viera TX42PV700P или Pioneer Kuro PDP4280XA, PDP4280XD
Ако можете да помогнете за правилния избор
за САмсунг 37M86 ли става въпрос , ако да къде тая цена ??
В Техномаркет пакетна цена с dvd рекордер за 1999лв.Първоначално публикувано от hiryrga
и как е ??? видя ли матрицата ?? кажи и на кабеларка ли го гледаш ?? - честито и от мен