за 100 път ще кажа, след 2 дни 42" плазма от 2,80 м на аналогов кабел ми изглежда много малка и не трепти, за ХД от ПЦ въобще не говоря
за 100 път ще кажа, след 2 дни 42" плазма от 2,80 м на аналогов кабел ми изглежда много малка и не трепти, за ХД от ПЦ въобще не говоря
Трябва да се вържа в 1000лв. Иначе бих си купил още един 32AD5EBK на 1200лв на промоция от Метро.Първоначално публикувано от wind-zone.com
Подкрепям становището на lazzarus 18 и само ще допълня-човек не се жени за един телевизор.С покупката,трябва да си доставите удоволствие.Имате вече удобен диван и хай-фи система,боднете си и черешката на тортата-колкото по-голяма и хубава,толкова по-добре.
lazarus18,мерси за отговора!наистина няколко пати питах за едно и също,ама май само ти ми отговори и после имаше и малко разногласия за модела.... Е,наистина сега съм сигурен какво ще взема!Мерси и приятен ден на всички!![]()
[quote=moni74 ]
Трябва да се вържа в 1000лв.
И аз съм на същото дередже, даже още по-зле. Кой от 26см да избера?
А що за птица са Hanns.G Xv32 LCD Телевизор 32" (978.00лв.) @ http://store-bg.net/product_info.php/products_id/2202?
Ами Hyundai LCD 3216 HD за 799 лв.? @ http://densi.bg/index.php?menu=3&div...uct_id=1114643
?
ех що не щете да повярвате че всички ги правят на една и съща джонка![]()
Ами защото българинът е научен така - по-евтиничко да мине - ако може даже 42 инча да вземе LCD от магазин за 1 лев...Всички пишат - абе таван имам от 1000 лв примерно...ама кажете как да взема с тез пари нещо по-така...като за 2500...Еми не става - то нещото за 2500 си струва 2500...Като не можете да си позволите покупка,за която да си платите,почакайте още малко,спестете още и купете наистина нещо свястно,а не питайте за марки,дето не сме ги и чували...Първоначално публикувано от aad
Имаш поне 5 отговора на въпроса ти,а в целият форум поне 20 вместо да питаш 4 дена едно и също да беше прочел темата,а има в нета толкова много инфоПървоначално публикувано от nitsodar
Знам,че 1200лв не са малко пари и ТВ не се купува всеки ден,но имай ни малко доверие или по добре имай доверие на очите си.
Нищо лично и успех.
P.S. PHILIPS 32PFL5322 е със LPL матрица(S IPS)
madmaxx,навярно си прав!Мерси и на теб за редчеатата с мнение!Оценям го и няма нищо лично
Продължавайте да помагате на такива като мен,които не разбират много.
чао!
Приятел, за лично ползване си купих Sharp 32" AD5EBK, а за служебно 42" SAE1 и съм много доволен. дори и от тайванския. Това лято го тествах от 24 май до 5 октомври нонстоп. Единствено по 20-30 минути на ден се изключваше, за да забършат праха.Първоначално публикувано от klapan
Сега ми е нужен един 32" за ресторантска зала. Но имам определен бюджет 1000лв. Аз въобще не търся нов модел с много екстри, които няма са ползвам. Трябва ми ЗДРАВ модел, на който ще се гледа само кабеларка.
Значи искаме - не искаме, имаме - нямаме за истински и качествен (примерно 42') телевизор за в този момент трябват: около 3500 лв.
Да се похваля - от събота си имам един 42" LCD:
Philips 42PFL7962D/12
Изборът беше направен донякъде и благодарение на този форум
Сега проблемът:
На аналоговата сигнала се вижда чувствително по-добре, отколкото на цифровата. То разбира се е субективно де, но цифровата седи доста по-замазана и с по-нереални цветове. Приемника е Kaon, връзката е SCART-SCART. Самият кабел (10-15 лв.) е доста дебел и се огъва с мъка. ТВ-то има два SCART-а. Единият е "Аудио L/R, Вход/изход за CVBS, RGB" и съм го включил там. Другият е "Аудио L/R, Вход/изход за CVBS, Вход S-video" Към Кейбълтел съм.
Някой с идея?
Това е положението Минке, както се казва. И аз пред същата дилема. Просто проблема е във тъпите декодери на КейбълТел. Аз съм със Делталайн и съм адски недоволен. Виж във форума на Кейбълтел в Цифрова телевизия съм писал за един HD приемник за цифрова кабелна, който ъпскелва сигнала до 720р и нещата са съвсем други.Първоначално публикувано от nikolav
Сега някои канали ги гледам на аналогова, а други на цифрова. Опитай се докато си на цифров режим да изключиш или намалиш всички опции за замазване на образа и гледай с по-висок контраст. Поне нямаш снежинки при цифровата.