Първоначално публикувано от 4a4i
От къде мога да си купя такъв модул? Някъде видях това но не знам дали става: http://www.mca-sat-tv.com/Humax_PR_HD-1000.htm? Препоръчай къде или какъв модел!
Първоначално публикувано от 4a4i
От къде мога да си купя такъв модул? Някъде видях това но не знам дали става: http://www.mca-sat-tv.com/Humax_PR_HD-1000.htm? Препоръчай къде или какъв модел!
Проспал съм я нещо...Първоначално публикувано от amigo75
А първо нея загледах. Мнения?
Инак не ми харесва, защото - лъскава е (лак ли е, квото е там) и ми е над бюджета със стотак.
С интерес следя всичко,което се пише във форума!Искам само да попитам-Samsung LE 32R81Bx- http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09027058 dobur model li e?Четох много за Самсунг ,но маи мнението на повечето от вас не е добро за този производител?Този модел с лоша матрица ли е?
Пхилипс 32ПФЛ5322- http://www.get.bg/catalog/product_in...ducts_id=22072 има ли PC вход?Благодаря предварително за отговора!
Mord,
аз търся телевизор за същите цели като теб - ПЦ монитор и в близко бъдеще цифрова кабелна, ама да вземат да пуснат и някой ХДТВ канал дано.
Усещам, че си се насочил към Филипса - аз като ги гледам тия Филипси повечето влизат само в режим 1024х768 през ПЦ, това е гадничко според мен. Представям си, че ще разпъва картината, все пак 1024х768 е 4:3 резолюция.
Скоро тествах лаптопа в един приятел със Самсунг 26" и като влезне 1366х768 се вижда идеално. Аз лично май съм се насочил към Сони 26S3000 или Sharp LC-26AD5, но още съм далеч от решение. Първо трябва да разуча по-сериозно, не обичам да купувам нещо за над 50 лева ако не съм изял всичката информация по въпроса просто.
Знам, че не ми се дават много над 1200 лева и не искам да е 32" (въпреки, че има по-голям избор за малко повече пари). Мисля, че 32" е твърде много за основна употреба като монитор и ще ме е яд.
Но явно търсим едно и също, така че дай да обменяме идеи.
Това е приемник. На теб ти трябва само модул: http://www.mca-sat-tv.com/Cams.htmПървоначално публикувано от docR
Последния на страницата, струва 78 лв.
ПП. Все пак се консултирай с техниците от твоята кабелна дали кодировката е Conax. Но и ако е друга не е проблем. Модули има всякакви. Това е хубавото на телевизорите с вграден DVB-C, че имат C.I. слот и според кодировката на кабелния оператор му слагаш съответния модул.
Здравейте. След като имам 42" Sharp SAE1, 32" Sharp AD5EBK, сега ми трябва още един, но бюджетен - до 1000лв. За предпочитане пак 32". Мисля, че Шарп нямаха в тази ценова категория. Нямам нужда от екстри - само на кабеларка ще се гледа. Лудия, а и останалите, какво бихте ми препоръчали?
Здравейте!
Гледам цената на SHARP LC-42X20E (3299 лв.) и се шашкам - ми той е само 100лв повече от SHARP LC-37RD2E...
Та нали 42X20E е FullHD, по-ново поколение матрица, slim line design, повече екстри, по-голям екран. Само 100 херца няма, спрямо 37RD2E. А, да - RDто има truD HD, а X20 има De-judder (SD и HD), което май значи че X20 обработва по-добре картината от кабеларката или ??? .. Пропускам ли някаква съществена разлика?
Как мислите вие, не е ли 42X20E по-добрата покупка в момента от 37RD2E или 100те херца са от значение???
Единствено нещо което ме притеснява е,че SHARP купуват 42" матрици и от други производители(CMO),надявам се при новата серия да не е така.
Здравейте!Все още очаквам някой да ми каже кое ТВ-че е по-добре да се вземе- LG RZ 32LC51 или Philips 32PFL5322? Philips-а има PIP,7500:1 контраст,ама матрицата му не е IPS и не ми хареса изобщо картината,която прави.В сравнение LG-то прави по-добра картина,въпреки че контратстът му е 5000:1.И на двата матрицата е с реакция 6 мс.Е,моля ви посъветвайте ме ,ще съм ви много благодарен!!!
![]()
Здравейте!
Благодаря ви за отзивите!
Напълно съм съгласен с предложението на MIRU VAMPIRU !
Вчера взех един панел за 3 дена /плазма, но не искам да цитирам марката за да не звучи като реклама / 52 инча и се оказва , че на разстояние 3-3,5 метра образа леко трепти и след 1_2 час работа на HDTV дразни очите ! Това е факт и нека да не гадаеме защо! Търся 42" или максимум 46" решение.
n8852 и lazzarus 18- вие очевидно за мен сте едни от знаещите и затова имам следните въпроси и към вас:
1. Колко битови са обработките на картината на
Sharp 46HD1E
Sony 46X3500
Philips 47PFL9732
и Samsung LE-52F96BD
2. Вярна ли е това, чу последния има динамичен контраст 500 000:1 ?
3. Вярно ли е, че Филипса има време за реакция 3 ms ?
3. Зашо цитирате Pioneer като върхов модел ? - заради това , че плазма-панел с динамичен контраст 20 000 : 1 и 16 битова обработка на картината ИЛИ ЗАЩОТО Е МНОГО ПО-СКЪП И ЦИТИРАН В http://www.hdtvtest.co.uk/ ???????????
Питам Ви защото ви вярвам, но аз вярвам и на очите си / а на ущите да не говорим, защо звукът който излиза от панелите е трагичен /- Аз гледах картина в Лондон на Pioneer, Сони , Филипс и Сони !
Може би има разлики , но за мен те вече не се оправдават финансово!
Особенно при наличието на несигурен и непостояннен източник на HDTV-сигнал за момента !!
"....I'm not sure if I have exhausted my vocabulary of superlatives in this review, but I'll sum it up in one sentence: the Pioneer PDP4280XDBuy this for £1405.05 at Dixons....' Така започва закльчението на теста Vincent Teoh , НО това за мен е мно-о-о-го лично мнение!
При моя тест на 4-те модела при еднакви условия имаше минимални усещания за разлики!
Въпреки това ще избера един панел и ще се радвам да ми помогнете да намеря отговор на въпорсите !
Поздрави и наздраве !
![]()
Намерих това чудо - Daewoo DLP-32C3 - в ТМ 999лв. Кофти, че е 8мс. А има ли евтини стойки за стена? Че за 42" дадох 200лв. Малкия за вкъщи не е на стената. Но тоя щ трябва да го закача.Първоначално публикувано от moni74
Вземи си LG RZ 32LC51 . При мен е 1195лв.
Не искам вече да броя кой по ред е този ти пост с еднакво съдържание.Първоначално публикувано от nitsodar
Поне 10 пъти ти казваха мнения по твоя въпрос.
Не знам по-добре ли ще се почустваш ако няколко човека ти кажат вземи ТОЗИ модел?
Щом си ги гледал и двата и единия ти харесва повече - взимай го. Само ти ще си го гледаш у вас и е най-важно на теб да ти хареса.
Само се убеди, че при сравнението си ги гледал на правино настроена картина и при еднакви условия.
agk Мисля, че споменах че при тези модели е почти все едно кое ще вземеш. Те ВСИЧКИ са добри. Не виждам защо трябва да задълбаваш в подробности като битове, милисекунди и тн. Аз а и едва ли някой потребител би направил видима разлика между 10 и 12 битова обработка. За мен всичко е маркетинг. Щом ти хареса образа значи е достатъчно добър. За тези пари поне си сигурен, че купуваш модел с всичко актуално за момента и няма да остаряло още щом излезнеш от магазина.
Та по ред на въпросите ти:
1. Не знам, но и честно казано не ми се търси защото не вярвам някой наистина да прави разлика.
2. Да, Самсунга се води с такъв контраст заради способността му чрез LED подсветката си да елеминира осветяването до 0 и по този начин "покаже" абсолютно черно.
3. Да, водят го 3 мс, но за този модел не съм чел някакви практични тестове и не знам с каква матрица е и колко реално мс постига. При всички положения трябва да се очаква да е по-бърз от стадартните 8 мс панели.
Колкото до Pioneer. Аз лично съм разглеждал 3 техни модела от новата серия, включително и този, който ти гледаш. Признавам, че съм плазма-фен, но на черното бяло не мога да кажа. Харесва ми точно защото е плазма и цветовете са такива каквито ги харесвам - топли, натурални, изключително близки до киното. Контраста е уникален и виждам в тъмното неща които не се виждат на 99% от телевизорите. И до колкото знам цената му не е по-висока от тази на другите модели, които си посочил.
На всички хора го казвам и на теб ще го кажа, ако това, което виждаш ти харесва го взимай. Не се доверявай на техн. характеристики и чужди мнения. Важно е теб да ти хареса.
ПП, Кажи, моля те, кой е този модел, който си тествал за 3 дни.