Страница 205 от 223 ПърваПърва ... 155195203204205206207215 ... ПоследноПоследно
Резултати от 3,061 до 3,075 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2007

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Здравейте,
    От няколко дни обикалям по магазините и сайтовете и се се спрях на тези два модела:
    Сони KDL 32D3000
    Sharp 32RD2E
    Моля ако някой може да ми помогне при избора с аргументи различни от "Абе Сони си е Сони"
    На пръв поглед Сони е с по ярки цветове при една и съща картина.
    Отворен съм и към други модели.

Имам и въпрос... към Лудия може би...: Защо в Метро Шарп са с гаранция 2 години а в други вериги магазини са с 3 години?
    Благодаря предварително на всеки, който помогне!

2.  

3. Тук е от
    Dec 2007

madmaxx, да Ви споделя, че аз също изпитвам някъкви симпатии към PHILIS. В случая PHILIPS 42PFL7962D мисля, че има твърде добро съотношение цена/качество.
    Притеснява ме само този динамичен контраст (7,500:1) , който е по-малък от другите изброени от мен модели. А и като lazarus18 го класира на последно място в 1гр.
    малко се притесних. Все пак и той е голям капацитет в тази област като Вас. Очаквам още мнения.

4. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Уважавам мнението му ,но да питаме lazarus18 дали ги е сравнявал директно поставени един до друг аз на тестове в нета не съм склонен да се доверявам на 100% за пореден път ще кажа ,че телевизор се избира в магазина ,а в нета само можеш да ограничиш моделите до по минимална бройка.Това е мое мнение,аз за мен избора съм го направил(пари няма)
    Цитат Първоначално публикувано от jorosh
    Здравейте,
    От няколко дни обикалям по магазините и сайтовете и се се спрях на тези два модела:
    Сони KDL 32D3000
    Sharp 32RD2E
    Моля ако някой може да ми помогне при избора с аргументи различни от "Абе Сони си е Сони"
    На пръв поглед Сони е с по ярки цветове при една и съща картина.
    Отворен съм и към други модели.

Имам и въпрос... към Лудия може би...: Защо в Метро Шарп са с гаранция 2 години а в други вериги магазини са с 3 години?
    Точно тези два модела Ludia така ги е украсил,че няма какво да питаш.

5. Тук е от
    Dec 2007

Излезе и новият каталог на Интер Маркет на http://www.intermarket.bg/.Има и някакво раздвижване в цените.

6. Тук е от
    Jun 2007

Здравейте, и аз умувам над същата дилема: Кое от двете PHILIPS 42PFL7962D или SHARP LC-42X20E?
    За две седмици от както гледам Philipsa в ТМ (3099.00) е паднал с 100 лв. Не смеех да питам за мнение, щото тук не са много феновете на Philips, а според мен определено си заслужават.

A между другото къде ги има и двата изложени?

7. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Аз ги гледах в Технополис SHARP беше 46"-вия вариант.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от caci
    madmaxx, да Ви споделя, че аз също изпитвам някъкви симпатии към PHILIS. В случая PHILIPS 42PFL7962D мисля, че има твърде добро съотношение цена/качество.
    Притеснява ме само този динамичен контраст (7,500:1) , който е по-малък от другите изброени от мен модели. А и като lazarus18 го класира на последно място в 1гр.
    малко се притесних. Все пак и той е голям капацитет в тази област като Вас. Очаквам още мнения.
    Извинявам се за грешката си, но съм се объркал с 7662 модела. Просто не съм догледал. То един ли модел ли е да ги запомни човек. 7962 не съм го разглеждал на живо и ми е трудно да го сравня с другите 3 модела в тази група. По характеристики изглежда наистина много добре, но както каза колегата това нищо не значи. Виждам, че е на много добра цена в момента. Full HD, бърза матрица, Амбилайт ...
    Тези дни разглеждах Х20 и новия D3500 и ми харесаха доста. Затова ги сложих начело, но съм склонен да сложа при тях и Филипса дори и само по показателите.
    Изобщо не се смятам за експерт. Просто тази област ми е хоби, от което се "възползват" вече доста мои познати, на които помагам в избора, инсталирам и настройвам техниката им. От там съм запознат с доста модели.
    Ето ви и още един "експертен" съвет. Избора на скъп телевизор не е лесен, но не се задълбавайте повече от колкото ви е приятно. Както беше написал тук някой - "не е нужно да завършиш стоматология за да отидеш на зъболекар".

10. Тук е от
    Nov 2005

Цитат Първоначално публикувано от jorosh

Аз съм купил от Метро тайвански Шарп 42" с 3г гаранция, с карта от ИСУ. Както и 32" Шарп от Технополис - пак 3г с карта от ИСУ.

11. Тук е от
    Dec 2007

Някой има ли идея за какво му е "C.I. (Common Interface) слот за смарт-карта 1" на SHARP LC-26AD5EBK при положение,че има само DVB-T тунер? В този слот не се ли вкарват картите за "кодираните" канали на кабелните телевизии? Има ли някаква надежда да се гледа кабелна телевизия само с DVB-T тунер или всички задължително пускат сигнал, който се чете с DVB-C. Хич не искам да имам set-top box (заради второто дистанционно и ненужното "обработване" на сигнала), ама много трудно се намират 26" телевизори с DVB-C тунери, май като гледам D/T серията на Сони има подобна екстра?

12. Тук е от
    Nov 2007

В ИСУ ми казаха че когато са свързани PC към ТВ посредством DVI-HDMI, кабела за аналоговата кабелна трябвало да бъде изключен от ТВ-то. Разправят, че така се предотвратявали нежелани ефекти, понеже повечето видео карти не били занулени. Доколко това е вярно?

Има ли смисъл DVI-HDMI кабела да бъде екраниран? Получават ли се наистина шумове по трасето? Дължината на кабела, която ми е необходима е 3м.

13. Тук е от
    Dec 2007

... И още един въпрос:
    Само Сони ли имат тази функция, Цмарт Пикчър мисля, че се казва, която позволява да се гледа сигнал 4:3 без да сплесква образите?
    Шарп нямат ли нещо подобно?

14.  

15. Member Аватара на TODD
    Тук е от
    Jul 2006
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от soon
    archibal - SONY 40D3000 - Твърдо НЕ!!! Ново купен в момента търсим как да го продадем като стар! Сори ..... НЕстава!!!
    А каква цена му търсите че ми стана интересно. Или това са пълни измислици в подкрепа на Шарп. При положение че LUDIA го оплю преди време как сте се навили да си го вземете.

16. Тук е от
    Dec 2007

Здравейте, чета форумът всекидневно и мисля, че е страшно полезен. На мен също ми предстои полупка и се колебая м/у SHARP LC-37AD5EGY vs. TOSHIBA 37C3500. Разликата е 200лв в момента, но за мен и те са от значение. Въпреки това, бих ги дал, ако разликите са съществени в качеството на изображението. Гледам предимно кабелна ТВ и филми прес PC. Телевизорът ще се гледа от 2.5м, затова е 37-ца, но и на мен ми е интересно и какви пари му търсят на това SONY40D3000.
    Мерси за помощта и успех в избора на всички, успели да заделят парички.

17. Тук е от
    Mar 2006

Здравейте на всички! И аз, след като прочетох всички компетентни коментари и мнения- съвсем вече се обърках. Накрая с моя по- скромен бюджет съм се спрял на три модела, за които ви моля да си дадете мнението и впечатленията, ако имате такива. Предварително Ви благодаря!!!
    Моделите са:
    SONY KDL-32u3000

JVC LT-32A80SU

SAMSUNG LE-32S81

П. С. Teлевизорът ще се гледа на кабеларка и ще се ползва за гледане на филми от PC --то.

18. Тук е от
    Dec 2007

Здравейте,
    след дълго четене и умуване, реших, че за мен няма голям смисъл от Full HD, а повече ме привлича големината. Последно гледах промоцията на Техномаркет за Samsung:
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09027435
    Моля дайте някакви мнения за този модел или алтернативи на подобна цена. Не можах да намеря колко е FPS на Самсунга и не знам дали това е много важно. Сигурно въпросите са глупави, но все пак съм медик. Ще го ползвам на телевизия от ITV и за фиклми през DVI - HDMI.
    Благодаря

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе