ypetrov - разбира се, че си струва! Смело купувай Х20 който и размер да избереш СЕГА ПЕЧЕЛИШ!
ypetrov - разбира се, че си струва! Смело купувай Х20 който и размер да избереш СЕГА ПЕЧЕЛИШ!
Уви от ИСУ кзаха, че не очакват за момента 37" Х20И сега каква 37-ца да взимам!?
Между другото бяха много внимателни и изчерпателни по мейла!
Ето ревюто на HDTVTest за Sharp-LC42XL2E
http://www.hdtvtest.co.uk/Sharp-LC42XL2E
За хората, на които не им се чете или на разбират английски копирам обобщените им плюсове и минуси:
Плюсове:
Изключителен детайл на картината, която се получава при 1:1 pixel mapping при 1080р сигнал.
Много добра работа на 100-те херца
Много добро черно за ЛСД телевизор /според тях отстъпва на Самсунг F96 и новите Сонита в горния клас/
Един от най-добрите в обработката на SD сигнал, с много добро скалиране
Много добър деинтерлейсинг, включително и на 1080i
Поддържа 1080р/24 сигналМного добър дизайн с много тънки рамки
Въртяща се рамка
Минуси:
Неравномерна подсветка - явно и при този модел не са се справили с този проблем. Въпреки, че според тях при нормално гледане този проблем се забелязва много рядко
Засилен червен цвят. Обикновено при декодиране на цветовете всички устройства имат т.нар. проблем red push и не всички се оправят достатъчно добре с него
Малък ъгъл на виждане - 60 градуса по хоризонтала и 30 по вертикала
Горните заключения са на хората от ревюто и трябва да се знае, че са големи критици на ЛСД по прнцип и се "втеляват" и за най-малките дефекти. Предполагам, че голяма част от тези проблеми не се виждат от повечето хора.
няма смисъл от 37, направо си е подигравка, смело взимай 42 ако е въпрос само на размер, аз си мислех че 42 е голям за 3 м, ама сега знам че е малък
аз заради този бандинг не си взех 42хд1, че беше и 1000 лв по-скъп от сегашната ми плазма
Здравейте!Един въпрос към собствениците на ToshibaC3003-може ли малко повече впечатления от модела?Към miro vampiro-какво мислиш sharp32WD1E или Toshiba37C3003,като се абстрахираш от размера.Благодаря.
Здравейте! Чета форума от месеци, изключително полезен е!Първоначално публикувано от smoni
Търсех си 37" LCD, за да го гледам от 2,5м. Естествено се насочих към Sharp 37RD2E - реших да си позволя малко по-голяма инвестиция в името на 100те херца и т.н. екстри. После излезе 42X20E само за 100лв отгоре (3299лв) и би било чудесен избор, ако нямаше да го гледам от 2,5м. И понеже политиките на ИСУ са все неясни кое кога точно се внася, а и явно 37X20E до лятото няма да видим, дойде промоцията на Техномаркет за Samsung LE-37M68BD + рекордер за 2000лв...![]()
И тука, където по принцип за Самсунг се казва, че не стават и само за този модел съм чувал добри думи... как да не го вземе човек... Съжалявам Шарп, но политиката на ИСУ, разликата в цената и промоцията в Техномаркет си казаха думата...
Чакам доставка след седмица и ще споделя впечатления![]()
Два въпроса към хората от форума работещи в големите маркети.Очаква ли се скоро промоция на sharp32WD1E или sharp32WT1E и ако се очаква ориентировъчна цена pls ?
Жалко трябвало е да вземеш 37RD2 ако парите не са проблем щеше да получиш съвсем друго изживяване ,хубавите думи за самсунга са дотолкова,че е добро бюджетно решение за FULL HD телевизор.От утре се сменят промоциите на повечето големи Техно-вериги да изчакаме един ден и ще разберем.Първоначално публикувано от baigrozdan
да така е, но все пак друго е да черпиш информация от кухнята както се казва, така че въпросът ми си остава актуален.Първоначално публикувано от madmaxx
Здравейте, от месеци чета форума и досега с помощта на пишещите се обзаведох с нова пералня и хладилник. Сега е ред на нов телевизор, избрах и модела SHARP LC-42X20E, гледам много филми на HDTV на компютъра и мисля, че това е логичното продължение за засилване на удоволствието. Въпросът ми е: Има ли друг телевизор в този ценови диапазон(3000 - 3500), който според вас е конкурентен и си струва да бъде погледнат? Благодаря!
George007 - не се притеснявай за 42' и разстоянието! Взимай 42-ката на ШАРПА за да не съжаляваш после!!!
nikolaybd - НЕ! Това е телевизора за момента!!!
за сега 42" отпада като размер. остава главоблъскането за 46". Все пак за SHARP LC-46XL1E - 700лв над SHARP LC-46X20E са ми малко вповече. днеска гледах 46v3000 за около 4500 и се зачудих. Та хора помагайте
SHARP LC-46X20E го няма и до нова година нямало да го има( SHARP LC-46XL1E за сега ми изглежда малко скъпичък.
Моля дайте алтернатива на SHARP LC-46X20E. SHARP LC-46XD1E толкова ли е зле и може ли да се вземе вместо X20.
Айде помагайте... поне с мнения![]()