Страница 200 от 223 ПърваПърва ... 150190198199200201202210 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,986 до 3,000 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2006

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Значи и аз да се похваля. Вчера купих промоционалния самсунг от ТМ 37м86 с дивидито. Засега съм го пуснал на Евроком кабел, и за кабеларка дава очудващо добра картина. Много благодаря на Миро Вампиро за ориентирането към тоя модел.

Но тук идва малкия проблем с звука който установих. На някой песни пращи здраво все едно е скъсан високоговорителя, но само на много малко песни с по отрязан бас. И като е увеличен на 90/100 % процента почва да пращи. Норамлно ли е за модела или да го сменям.

2.  

3. bgm
    bgm е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2006

90-100% усилване на звука от ТВ-то и пращи.
    Щях да се учудя, ако не пращи.

4. Тук е от
    Dec 2006

става въпрос че яко пращи, при по особени ситуации пращи и на по ниско увеличение.

5. Тук е от
    Jan 2006

Цитат Първоначално публикувано от miro_vampiro
    Здравейте
    vvas какво да ти кажа, панасоник 42PY70 е един приличен модел, все пак е с новия им панел, 100 000 часа живот, но имам една забележка към него, панела зеленее, и то доста неприятно, но от това което знам, до бройка е, може и да ти е добре, може и да не е , така че ако си се насочил към този модел, гледай внимателно какво взимаш, особено на сцени с бял цвят и тн се вижда дали има проблем или не, освен това единственото което не ми харесва като цяло в плазмите, все едно кой модел е че картината леко трепти, и аз го забелязвам това, тоест не е добре да се гледа от прекалено близко, иначе няма проблеми
    Да сравнявам 42PY70 със 42PV70 няма как просто, различен клас телевизори са, иначе като за HD ready телевизор 42PV70 работи доста добре, предполагам си чел темата за него във форума ! Като контраст, яркост и тн, и двата телевизора са добре, ако си се спрял на плазмата като технологията може спокойно да вземеш 42PY70, ако ще е LCD, изписано е достатъчно, sharp и тн други модели

Miro_Vampiro, Много ти благодаря! В интерес на истината аз също видях тези недостатъци с трептенето и зеления цвят, но исках да чуя твоето и други мнения, за да не си въобразявам аз! Благодаря още веднъж!!!

6. Тук е от
    Jul 2007

[quote=united75 ]
    Цитат Първоначално публикувано от soon
    Честито Tonidi !!!
    И аз ще си взема 1 такова чуденце до като чакам появата на CANNON SED TV през август 2008!
    [/quote
    дали ще излезне тогава?
    Тия нови технологии няма да излязат скоро. По политически причини. Просто много пари са налети в плазмите и ЛСД-то и трябва да се оправдаят.

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от vvas
    Miro_Vampiro, Много ти благодаря! В интерес на истината аз също видях тези недостатъци с трептенето и зеления цвят, но исках да чуя твоето и други мнения, за да не си въобразявам аз! Благодаря още веднъж!!!
    Не знам как го виждате това трептене. С включена опция 100 Херца изобщо не трепти. Това за зеленеенето ми е странно малко. Тия дни ще ходя пак да го гледам за един проятел и ще го видя. Малко не ми се вярва да има бройки с чак такъв дефект. Това, че екрана в изключено състояние има определен оттенък не значи абсолютно нищо. Пуска се една тестова картинка с преливка от бяло до черно, слага се на режим Warm/Cinema и тогава се гледа дали има проблем с бялото и черното. Всичко друго е несериозно.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Цитат Първоначално публикувано от neoboss
    Значи и аз да се похваля. Вчера купих промоционалния самсунг от ТМ 37м86 с дивидито. Засега съм го пуснал на Евроком кабел, и за кабеларка дава очудващо добра картина. Много благодаря на Миро Вампиро за ориентирането към тоя модел.

Но тук идва малкия проблем с звука който установих. На някой песни пращи здраво все едно е скъсан високоговорителя, но само на много малко песни с по отрязан бас. И като е увеличен на 90/100 % процента почва да пращи. Норамлно ли е за модела или да го сменям.
    Аз до толкова не съм го увеличавал никога , но ако очакваш качествен звук от тв много си сгрешил ,ползвай отделна узвучителна система за по силен звук ,пробвай на DVD дали пращи.

10. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здравейте
    neoboss според мен няма проблеми, все пак говорителите в тези телвизори са с малък размер и не са от най силните, все пак ако мислиш че има проблеми, ела при мен да тестваме една бройка, и ако има проблеми ще го замениме телевизора, това да е проблема
    vvas ами не си въобразяваш, иначе телевизора е добър, стига да се намери читава бройка, да не от зелените
    lazarus18 телевизора има черен цвят все пак, не гледам само панела, просто някой цветове ги удря по към зеленото, видях го неведнъж, и за да не си въобразявам веднага пуснах същия филм и сцени на друг телевизор, определено си има проблем със зеления цвят, в повече му е , не е болка за умиране, подчи никой не го забелязва но е така
    Опцията 100 херца е много измислена според мен, мога да твърдя че плазма без тази опция работи като панасоник със 100 херца.
    Трептенето си се вижда, особено като гледаш телевизори по цял ден от толкова време колкото аз ги гледам, не казвам че е голям проблем, но просто го виждам

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от miro_vampiro

Опцията 100 херца е много измислена според мен, мога да твърдя че плазма без тази опция работи като панасоник със 100 херца.
    Трептенето си се вижда, особено като гледаш телевизори по цял ден от толкова време колкото аз ги гледам, не казвам че е голям проблем, но просто го виждам
    С това съм съгласен. Имам чувството, че така са направили, че като избереш 50 Херца да трепти умишлено, а със 100 е нормалното.
    По цял ден каквото и да гледа човек ще баялдиса. Каквото и да говорим картината не е стабилна като на монитор кинескоп със 100Hz опресняване.

12. nda
    nda е офлайн

Тук е от
    Dec 2007

13. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

nda - Ех, не така де!

14.  

15. Member
    Тук е от
    Feb 2004

абе къде го виждате това трептене, аз нон стоп гледам тв и филми събота и неделя и пак не го виждам (42PV70)

16. Тук е от
    Oct 2007

Цитат Първоначално публикувано от rudy
    абе къде го виждате това трептене, аз нон стоп гледам тв и филми събота и неделя и пак не го виждам (42PV70)
    и аз нищо не виждам

17. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здравейте
    това че не виждате трептенето на картината може само да ви радва

18. Тук е от
    Dec 2007

Здравейте на всички!Форума е страхотен.Отдавна го следя и се оглеждам за моя ТВ.Имам въпрос!Днес гледах Филипса 32 PFL5322,но се шашнах като видях,че подържа към ПЦ само 1024/768!Някой беше писал по-горе за това,но дали има и други модели които са така осакатени.А Sharp 32AD5E?????

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе