Не знам къде е уловката , но май пълним гушите на ИСУ много здраво
http://www.electricalexperience.co.u...php?xProd=3131
Курсът на Британската лира е 1 : 2,8
Не знам къде е уловката , но май пълним гушите на ИСУ много здраво
http://www.electricalexperience.co.u...php?xProd=3131
Курсът на Британската лира е 1 : 2,8
Милене, благодаря за съвета. Аз въобще не се и замислям - във всички случаи ще е един от двата модела. Само както казах ме притеснява факта, че втория, този от Метро, от новата серия Aquos, който ти си купил има енергопотребление 155 вата, а първия, който не му отстъпва по характеристики и е с 30 лв. по-евтин - има 109 вата енергопотребление. Дайте съвет моля по този въпрос.
Здравейте. моите предпочитания съм ги подредил в две групи според ценовия диапазон:
1гр.SAMSUNG LE-40M86
PHILIPS 42PFL7962D
SONY KDL-40D3500AEP
SHARP LC-42X20E
2гр.SAMSUNG LE-40F86BD
SHARP LC-42XL2E
PHILIPS 37PFL9732D
Ще съм благодарен, ако някой ми даде мнение за всеки един от марките и да ги подреди във възходящ ред по групи.
the___saint,
Честито!Да си го ползваш със здраве!
archibal,
Честито!Да си го ползваш със здраве!Как си включил картата за цифрова Телевизия,че един познат не се справя?
Аз бих ги подредил така:Първоначално публикувано от caci
1гр. SHARP LC-42X20E
SONY KDL-40D3500AEP
SAMSUNG LE-40M86
PHILIPS 42PFL7962D
2гр.SAMSUNG LE-40F86BD
PHILIPS 37PFL9732D
SHARP LC-42XL2E
С изключение на един човек тук никой не е казал, че D3000 е лош модел. В началото го пуснаха на прекалено висока цена и определено не си заслужаваше. Не че е изключителен с нещо различно от кабелния тунер. Среден клас на Сони, със средно ниво параметри, на средна цена, със средно по ниво качество - това е.Първоначално публикувано от archibal
За мазането явно не знаеш какво и къде да гледаш. Това, че не го забелязваш не означава , че го няма. Това са 8 мс матрица и някак как да не маже. И не бъркай мазането от лош сигнал и мазането от бавна матрица. Бавната матрица маже и на Full HD сигнал с 20 Мбит-а битрейт.
Ако все пак искаш да видиш как се справя ще ти кажа един супер лесен и бърз тест. Включи го към компютъра, зареди Direct X Diag, отиди на Display, дай Test Direct Draw, изчакай да тръгне теста където един бял квадрат се движи на черен фон и ще ти стане ясно. Пусни същия тест на монитор кинескоп, на телевизор кинескоп и плазма и ще видиш разликата.
И сравнението ти с автомобилите изобщо не е правилно. Сони изобщо не са Мерцедеса на LCD пазара. Кззвам го като човек, който дълги години е бил луд фен на марката. И все още съм, но не и в този сегмент.
Както и да е - честита придобивка.
Честито!Да си го ползваш със здраве!Как си включил картата за цифрова Телевизия,че един познат не се справя?
[/quote]
Не е необходима карта поне при Cabletel, говоря за откритите канали, иначе май трябва Conax карта която да се вкара в САМ-а
До колкото знам след Нова година ще ти трябва карта за абсолютно всички канали.
Lazarus18, благодаря. А случайно някой да знае дали няма да се доставя в България Toshiba 37Z3030D
caci, в ТМ на Цариградско шосе има една Toshiba от Z-серията, но беше голяма, май 52". Кгато птах "консултантите" за по-малки размери ме гледаха все едно не разбират български.
archibal - SONY 40D3000 - Твърдо НЕ!!! Ново купен в момента търсим как да го продадем като стар! Сори ..... НЕстава!!!
caci - Изобщо не съм НИКАКЪВ фен на Шарп, но те са първенците в момента с 42X20!
petertz - ТИ ЗА ДРУГИЯ СВЯТ забрави - тук е БГ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Днес си запазих един SHARP LC-42X20E :yahoo. Благодаря за ценните съвети, които прочетох в тази тема. Само да добавя, че днес в ИСУ във Варна са зареждали от този модел и го има наличен. Вчера бях заявил последната бройка, но днес са докарали още, възможно е и 46" да са заредили. Още веднъж, благодаря и весели празници на всички форумци!
Здравейте, утре отивам за 42ad5e струва ли си 2-та бона, че хич не ми е лесно какво друго да взема за тая сума, ако някой помогне ще съм му благодарен![]()
Някой може ли да ми каже как да си настроя видеокартата на лаптопа /ATI X700/, защото като пусна HD на Sharp 32AD5EBK, ми излизат черни кантове отстрани и отгоре? Не мога да разпъна картината и е много тъпо. Ползвам VGA-VGA кабел от 22" LG монитор с ТВ тунер.
И моята сромна преценка:
1гр. PHILIPS 42PFL7962D
SHARP LC-42X20E
SAMSUNG LE-40M86
SONY KDL-40D3500AEP
2гр.PHILIPS 37PFL9732D
SHARP LC-42XL2E
SAMSUNG LE-40F86BD
PHILIPS-сите съм ги разглеждал малко по внимателно и съм ги сравнявал с X20 серията и с риск да ме намразите твърдя ,че предават по детайлно и по коректно цветовете от SHARP-па,DNM се справя по добре от De-judder(май това подобряваше движението).