smsdeliverer, мдам мега луда цена, като се има предви колко е при нас. Още утре ще видим тая работа и ще намалим цените ако не са го направили вече. Обаче ме притеснява тяхнта игричка отново - 24м. гаранция, при 36 месецна гаранция издавана от Интерсервиза.
Bobster, разлика е малка и не е малка. По принцип се различават само в дизайна и прибавеният 2 HDMI. Но имат разлика в картината и то осезаема. RA-то малко е позагубил като цяло яркост, но е с подобрено бяло и черно като цветово предаване.
Определно става раздвижване на пазара, защото досега нито ТМ, нито ТП са предлагали сериозно тази марка. Имаше случай в който ТП продавах PA50E за 2700 и имаха само една бройка и то го имаха за да контрастира с другите им марки които те внасят. Така че какво да кажа нещо става, но за момента не знам какво. Ще питам и ще разбера. Инак преди 3 месеца идваха японците в нашият магазин като най-големи външни продавачи на марката им извън Интерсервиза. Освен това в момета си строят МОЛ във ВАРНА, така че яко наливат пари и сменят стратегията. Което според мен е много-добре, защото очакваните цени на RD2E могат да доста по-надолу. Щом тоя за 3 седмици от както продавам на 1978,80 лева е влязал в друга верига с почти 500 лева надолу. А знаем че ТМ и ТП прдават скъпичко, следователно при мен трябва дае по евтино споне 100 лева на модел най-малко. НО утре ще разбера. Ще мина и през магазина да ги прегледам кво са му пуснали и т.н.