Страница 74 от 223 ПърваПърва ... 2464727374757684124 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,096 до 1,110 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

smsdeliverer, мдам мега луда цена, като се има предви колко е при нас. Още утре ще видим тая работа и ще намалим цените ако не са го направили вече. Обаче ме притеснява тяхнта игричка отново - 24м. гаранция, при 36 месецна гаранция издавана от Интерсервиза.
    Bobster, разлика е малка и не е малка. По принцип се различават само в дизайна и прибавеният 2 HDMI. Но имат разлика в картината и то осезаема. RA-то малко е позагубил като цяло яркост, но е с подобрено бяло и черно като цветово предаване.
    Определно става раздвижване на пазара, защото досега нито ТМ, нито ТП са предлагали сериозно тази марка. Имаше случай в който ТП продавах PA50E за 2700 и имаха само една бройка и то го имаха за да контрастира с другите им марки които те внасят. Така че какво да кажа нещо става, но за момента не знам какво. Ще питам и ще разбера. Инак преди 3 месеца идваха японците в нашият магазин като най-големи външни продавачи на марката им извън Интерсервиза. Освен това в момета си строят МОЛ във ВАРНА, така че яко наливат пари и сменят стратегията. Което според мен е много-добре, защото очакваните цени на RD2E могат да доста по-надолу. Щом тоя за 3 седмици от както продавам на 1978,80 лева е влязал в друга верига с почти 500 лева надолу. А знаем че ТМ и ТП прдават скъпичко, следователно при мен трябва дае по евтино споне 100 лева на модел най-малко. НО утре ще разбера. Ще мина и през магазина да ги прегледам кво са му пуснали и т.н.

2.  

3. Тук е от
    Jun 2007

Хора, някой ще отговори ли на въпроса ми малко по-горе....наистина се колебая и във вас ми е надеждата за коментар

4. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Morrowind, от Самсунгите които продавам не съм довоелн и това е. Аз едно ще ти кажа ШАРП 32SA1E 1126 лева последно като бяхх на работа преди 2 седмици. Просто няма да сбъркаш. S62 го имам при мен НЕ СТАВА и това си е, луди и надути цветове до безбожие.
    Gena_bs, мдам добри ревюта, но знаеш ли имат една много лоша страна, даже са две. 1. писани са от различни хора и 2. най-важното не са сложени ТВ-един до друг и не са тествани на еднакъв сигнал. Това е!!!

5. Тук е от
    Jun 2007

А къде се продава тоя шарп, имаш ли идея?....аз съм от Русе и тук в ТП или ТМ го няма....на Метро имаше някакви Шарпове....ама....Метро

6. Member
    Тук е от
    Nov 2003

Цитат Първоначално публикувано от Morrowind
    А къде се продава тоя шарп, имаш ли идея?....аз съм от Русе и тук в ТП или ТМ го няма....на Метро имаше някакви Шарпове....ама....Метро
    1. Може да не знаеш, но LUDIA работи в Метро и както се вижда е авторитет, на които може да се разчита.
    2. От мненията във форума, последното на LUDIA и моя скромен опит с потребителска техника на тази фирма съм си изградил убеждението, че е по-добре да не купувам техника Самсунг или да го правя след внимателна преценка.
    3. Не е реклама - но Метро пак според мен е добре работеща верига и Sharp си е Sharp независимо дали в Метро или Интерсервиз, защото доскоро го имаше само на тези 2 места.

7. Тук е от
    May 2007

Цитат Първоначално публикувано от LUDIA
    plpenov, модела е LC-42SA1E И е на цена оит 2428,80 (по послени спомени). Много трудно мога да ти кажа, кое работи по-добре той или PV70, понеже го нямам на работа PV70, може и да не го получа. Имам PA60, но той е мега зле и няма място за сравнение. Много зависи за какво ще го ползваш и от какво разстояние ще го гледаш. Просто и двете технологии си имат и плюсове и минуси. Като "живост" на цветовете Панасоника рулира, но ниската резолюция не ми харесва при плазмите, особенно от близко си е живо терзания за мен да го гледам. Не мога да ти там 100% отговор кое да вземеш, мога да те посъветвам, да си вземеш 2-3 диска с неща който ти харесват и да ги тестваш двата ТВ-а и който повече ти хареса взимаш. Накарай ги ако можеш да ти ги вържат или през компонентният или през HDMI входовете ДВД-та. Инак може да има неприятни изненедки ако ги вържат през скарт или чинчове. Според мен един филм с много бързи сцени, един филм с много цветове и един тъмен филм, например PITCH BLACK.
    Ако имаш още въпроси, насреща съм, а за PV70 колегата miro-vampiro mi ще помага.
    Благодаря, LUDIA
    а какви са ти впечатленията от LC-42SA1E, и не е ли за притеснение това, че е произведен в Тайланд(по напред в темата срещнах такова изказване)? Ще го гледам от 3-6 метра, предимно за TV и филми от PC.
    PS : Въпрос и към miro-vampiro : Какви са ти впечатленията от PV70, и какво е мнението ти за TOSHIBA 37C3000P - може ли да се каже кой е по добър, като не гледаме разликата в размера, макар че тя не е малка?

8.  

9. Тук е от
    Jun 2007

Bobster : От 2 дена се сдобих с Toshiba 37C3000P, но за сега го гледам само DVI - HDMI, защото не са ми пуснали Bulsata още. Та и на мен ми прави впечатление силните меки цветове през HDMI входа. Не сам го пробвал на VGA , но смятам че трябва да се коригира някак си. Ти намери ли решение ?

10. Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от snoopybg
    Bobster : От 2 дена се сдобих с Toshiba 37C3000P, но за сега го гледам само DVI - HDMI, защото не са ми пуснали Bulsata още. Та и на мен ми прави впечатление силните меки цветове през HDMI входа. Не сам го пробвал на VGA , но смятам че трябва да се коригира някак си. Ти намери ли решение ?
    Не съм още. Тия дни имам много работа и не ми остава време да се занимавам, но другата седмица ще се побъзикам още малко, макар че вече достатъчно го мъчих ама все пак...
    Но на мен по ми харесва PC входа заради това че си пуска резулюцията пиксел за пиксел и текста се вижда много по-добре, понеже ми се налага от време на време да го ползвам за монитор, така че за мене не е голяма загуба това с HDMI-то.

11. Тук е от
    Jun 2007

Ludia определено си е изградил име тук и в това няма спор. Напълно се доверявам на преценката му.
    За Самсунг-а разбрах....
    А за Метро - ами не знам....за това в Русе се наосят някои слухове....ама ще погледна там. В интерес на истината, като търсех 26'' модел бях загледал един там....ама 32'' бе по-добре.

Благодаря за помощта Ще огледам днеска пак

12. Member Аватара на TODD
    Тук е от
    Jul 2006
    Живее в
    Варна

Ето я и инструкцията на Sony 32D3000 http://pdf.crse.com/manuals/3096727111.pdf като гледам ве4е има вграден и DVB-C тунер само и ако работи с нашите оператори щте е супер. Определено и моя има вграден мемори стик 4етец.

13. Тук е от
    Jun 2007

Днес отидох на Метро да погледна Шарпа, за който говорехме.....ама имаше адски гадната картина.....предполагам бе от сигнала, защото като видях първо какви са куплунзите отзад(той единия лужител ни ги показа) и второ как бяха изтърбушили(буквално) букстата на ТВ-то....Но това е, че като не видях акртината като хората - не ми се рискува....Ще го огледам пак, но не знам как да я проверя...на другие магазини Шарп нямат, а тук е кофти сигнала

14.  

15. Тук е от
    Jun 2007

Преди 1 час ми пуснаха Булсата на Тъшиба 37Ц3000П. Първите ми впечатления са че се вижда страхотно.
    Кабела м-ду декодера и ТВ е скарт. Казаха ми че това е стандартния, който идва с всички декодери. Аз бях останал с впечатлението че ще е ХДМИ. Вашите декодери как са ?

Поздрави

16. Тук е от
    Jun 2003

Цитат Първоначално публикувано от snoopybg
    Преди 1 час ми пуснаха Булсата на Тъшиба 37Ц3000П. Първите ми впечатления са че се вижда страхотно.
    Кабела м-ду декодера и ТВ е скарт. Казаха ми че това е стандартния, който идва с всички декодери. Аз бях останал с впечатлението че ще е ХДМИ. Вашите декодери как са ?

Поздрави
    Да кабела от приемника на Булсата към тв -то е скарт или коаксиален.

17. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

LUDIA,
    Относно тестовете в сайта на англичаните: напълно си прав за забележките.
    За съжаление, ако си забелязал, те са правени по различно време и явно бройките са предоставени само за определено време за тестване. Така, че това не е 100% точен тест. Но все пак графиките са достатъчно нагледни като цифрово изражение средно грамотен човек да си направи сравнението и съответните заключения!
    Писах, че англичаните недолюбват Sony и въпреки това са поставили на едно от челните места именно KDL-40D3000, който е от базовата серия на 100Hz зверове. Просто има и V;X;W 100Hz серии, които би трябвало да са доста по-добри и скъпи съответно.
    Провери си съобщенията!

snoopybg
    Не съм гледал какво предлагат като STB от Булсат в последно време, но мисля, че нямат приемник (STB-Set Top Box) с HDMI. Но доколкото знам можеш да си поръчаш друг, примерно Strong, който има. Влез в сайта им и провери.
    За съжаление стандарта на DTH операторите е DVB-S, а не HD. За последния от една кабеларка ми казаха, че все още в света няма единно възприет стандарт, а и на сателитите няма кой-знае колко такива програми.
    Така, че бъди спокоен - със SCART по RGB картината ще ти е супер, според това което получаваш от сателитите. HDMI ползвай за PC или DVD съдържание (дай Боже и BluRay / HD DVD).

Todd
    Би трябвало да става, обаче нека не забравяме, че живеем все пак в Bulgaristan!
    При нас например една кабеларка предлага STB на DVB-C без CI карта, въпреки, че си има слот. Всичко е вътре във FW и щеш не щеш си взимаш STB от тях. А карти не предлагат, въпреки, че са официални вносители за BG на GlobalTeq сателитни и кабелни STB.
    Благодаря за линка към инструкцията! От седмица я търся в нета!

За всички останали,
    Съветът ми е да изчакате доставката на Sharp 100Hz модели в Tehno-веригите и да си ги сравните както съветва LUDIA един до друг с останалите предлагани марки и модели 100Hz LCD. А после с помощта на приятелки/съпруги и рулетка (за да определите дали има място за съответния диагонал в стаята) да се спрете на конкретния модел според вашите нужди и финанси!

18. Тук е от
    Mar 2007

Morrowind
    и аз съм от русе и както по горе съм написъл някоко пъти шарповете се виждат доста зле на нашето метро LG ги бият като картина както разбрах от форума обаче това е явно от настроиките които мунчовците в метро са направили, но си е факт че и аз бях доста разочарован от картината

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе