Страница 82 от 223 ПърваПърва ... 3272808182838492132 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,216 до 1,230 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2007

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Да - аз бих препоръчал Sharp, точно тоя модел 32RA1E в техномаркет е с 500 лева по-евтин от Интермакет, според мен си на далавера.
    Samsung - не им се доверям, Sony - също, разгледай се за Toshiba, имат не лоши модели на ниски цени.

Винаги консултанта може да те подхлъзне като ти похвали даден модел, или оплюе друг.
    Аз лично на тях най-малко се доверям, по скоро във форума да намериш обективно мнение.

2.  

3. Тук е от
    Jun 2007

Да но имах малък проблем днес като ходих в ТМ помолих ги да ми вкючат HD сигнал на Sharp-а но ми отказаха с предтекста че нямали цифров сигнал тоест до колкото разбрах че нямали какво да ми пуснат. А иначе ми пуснаха на сонито HD сигнал но по аналогов кабел .И не можах да видя как работи в HD режим

А да и случайно да знаеш каде са произведени , защото както казах по горе на тв-то пише че са произведени в Япония, а консултанта ми каза че ги правят в Полша?

4. bgm
    bgm е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2006

Добави още 160 лв и си вземи това:
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09027483
    За мен в момента това е добрата сделка.
    Или изчакай още 2 месеца и тогава ще има много повече избор.

5. Тук е от
    Apr 2007

не очаквай на HD сигнал да видиш някакви недостатъци на LCD - тези клипчета са правени за да показват добрите страни на един телевизор и да прикриват неговите недостатъци.
    Най-добре се сравнява ако се пусне един и същи сигнал на два телевизора един до друг. И по въаможност от типа който ше гледаш най-много (кабелна, PC, DVD...). И пак няма да е едно и също, защото почти е сигурно, че настрйките няма да са еднакви. При телевизорите има доста неща за настройка и картината може значително да се подобри.

незнам Sharp да правят телевизори в Полша, знам за Япония, Тайван, Испания. Това не трябва да е водещото.
    Ако има някой консултант в магазин, може да провери точно къде се правят тези телевизори.

6. Тук е от
    Jun 2007

Здравейте,

искам да се обърна към форума с един въпрос за помощ.
    Преди 2 дена си купих LCD TV SAMSUNG LE-32S81, както гледам тук из форума има доста хора, които го препоръчват. Въпроса е че се появи един проблем със стойката и самото окачване. Най-лошото е че това не можеш да го хванеш в Магазина, защото там казват, че един как си и по какъв си начин се свързват стойка и TV и това е. Като се прибрах удома и като ги сглобих излезе, че TV-то стои на една страна, направо е килнат. Разликата е повече от 1 см. Най-разочароващото е, че в магазина има още един такъв TV и при него има разлика след като се сглоби стойката, повече от 0,5 см в двете страни. Сега чакам да докарат до ден два още един, че да видим и той как стои. Искам да питам, някой от вас има ли преки наблюдения дали всички TV-та на Samsung са така или просто не съм случил на тези бройки. Много е интересно, че след като премерих с шублер отворите има известна разлика в тяхното позициониране и от там болчетата влизат на криво и това криви самият TV.
    Уговорката е, че ако и следващият е такъв се отказвам от този модел и ще избирам друг. Дайте малко инфо, ама поне от хора, които вече са си закупили и имат опит. Добре поне, че хората в магазина са мнного съвестни и разбрани и видяха, че наистина има проблем.

7. Тук е от
    Mar 2007

мен днес ме убеждаваше консултант от тм че тошиба не можели да правят лцд но няма значение вижте какво се е появило на сайта на тм http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09028866 тоя ШАРП не го бях виждал.

8.  

9. Тук е от
    Apr 2007

BV8Е е като GA8E само че черен, отдавна го има в интермаркет.
    мене много ми харесва на външен вид, но не е от най-добрите модели.

10. Тук е от
    Dec 2002

Цитат Първоначално публикувано от mano_chao
    Да - аз бих препоръчал Sharp, точно тоя модел 32RA1E в техномаркет е с 500 лева по-евтин от Интермакет, според мен си на далавера.
    Samsung - не им се доверям, Sony - също, разгледай се за Toshiba, имат не лоши модели на ниски цени.

Винаги консултанта може да те подхлъзне като ти похвали даден модел, или оплюе друг.
    Аз лично на тях най-малко се доверям, по скоро във форума да намериш обективно мнение.
    Най-вероятно консултантът в ТМ е прав за производството на Шарп в Полша.
    Иначе няма никаква логика при официалния вносител на определена марка цената да е по-висока и то с толкова много.
    Това изглежда абсурдно. Или Шарповете се внасят по незаконен начин/като някои фирми самсунг/ или интерсерзиз ебават яко клиентите си с високи цени.

11. Тук е от
    Jun 2007

Sharp to build LCD TV module plant in Poland

By Martyn Williams, IDG News Service, 04/13/06

Sharp Corp. plans to spend $53.4 million to build a plant in Poland that will make LCD (liquid crystal display) modules, the company said Thursday.
    The plant will take LCD panels produced at a factory in Japan and add components, including backlights and driver chips, to produce a finished LCD module. The modules will then be shipped to plants at Sharp in Spain and Loewe Opta GmbH in Germany to be combined with other parts to produce finished TVs.
    И още http://prextra.sharp-eu.com/pr/eu/de...rporate_europe

@LUDIA Има ли някакво развитие с цената на SHARP 32RA1E в МЕТРО?

12. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

john9, между тея трите Шарпа отвява другите два като качество. Довечра ще пиша повече, че окъснях за работа. Ще сложа и снимки.

13. Тук е от
    Jun 2007

Цитат Първоначално публикувано от LUDIA
    john9, между тея трите Шарпа отвява другите два като качество. Довечра ще пиша повече, че окъснях за работа. Ще сложа и снимки.
    Значи според тебе Шарпа е най-добрия избор?Защото като питах консултантът в ТМ не каза нищо хубаво за него.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Те почти за нищо не казват хубаво (проблема не е в марката-магазин, а в разхождащите се в него повече консултанти).
    Нека това да не ти прави впечатление и никак да не те обърква! Шарп са една дълго и последователно изграждана марка за която качеството винаги е било водещ елемент - без компромис! По общ съвет от компетентните в темата бих ти пожелал леко изчакване до месец за последният им връх в технологията, който се очаква да бъде пуснат на нашия пазар.

16. Тук е от
    Jun 2007

То добре да изчакам месец но аз съм ограничен от към цена разполагам с макс 1600лв , а предполагам че споменатия от тебе последен връх на технологията ще е по скъп

17. Тук е от
    Apr 2007

преди 2 дни бях в Интермаркет, и оттам ми казаха че серията RD2E нямало да се внася, излизала много скъпо и били решили да не се внася изобщо.

john9 - по данни от сайтовете в Германия и Англия, модела 32RD2E струва около 1000Евро. Ти си направи сметката.
    1500 за 32RD1E си е супер цена, ако не ти се дават толкова пари - вземи си 32SA1E той е по-евтин

(всичките упоменати модел са на Sharp)

18. Тук е от
    Dec 2006

john9 в ТМ има една единствена марка, която е добра според консултантите и тя е Самсунг. Мисля, че сам можеш да си направиш изводите.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе