Първоначално публикувано от
klik гаранцията на jvc e 36m w tehnopolis,но това не е кой-знае колко определящо.дизайна на двата е по вкуса ми.тошибата е с по добро меню онкио колони /гаранция за добър звук/има rgb . и двата модела имат не лошо черно.това което ми направи впечетление при jvc са тези 6мс.това означава ли че дисплеят е по ново поколение и има ли голяма разлика м/у 6 и 8мс?като цяло тъпото е че не мога да ги сравня директно един до друг. като цяло клоня към тошиба. за jvc не я познавам като фирма,кави традиции има в производството на лцд в сравнение с тошиба?доколкото ми стана ясно то марката май не е от голямо значение но все пак?!.кои откъде взема дисплеи не е ясно.тошиба или жвс е по добра и като електроника?постоянно излизат нови модели на по добра цена от по старите им предшественици и на пазара е една голяма мешаница като нищо ще се нашие човек за по слаб модел за повече пари в настоящия момент.луда работа.благодаря на polki и Bobster .а пък жвс е с 80 лв по евтин тъкмо за кабел.засега тошиба=на жвс в полза на тоши