Страница 30 от 223 ПърваПърва ... 2028293031324080 ... ПоследноПоследно
Резултати от 436 до 450 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2007

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

здравейте на вси4ки
    та да попитам и аз от този за тази цена има ли по добро на нашия пазар  LG  37LE2R гледам сега е само 1800лв. по принцип ще го гледам от 2 метра на булсатком.
    интересно е 4е ш брошурата на метро пише контраст 5000:1 а ш други магазини пише 1600:1 кое е вярно вкрайна сметка?

2.  

3. Тук е от
    Mar 2007

кажете нещо за DAEWOO бе хора!!!!!!!!!!!!Свързал съм го към PC с D-SUB кабел и се вижда добре мисля си с
    HDMI по добре ли ще бъде някой ми казаха че нямало видима разлика само дето кабела
    HDMI струва 51.90лв

4. Тук е от
    Oct 2006

Vladimir77: не се коси, ако на теб ти харесва образа и ти доставя удоволствие да го гледаш. какво ти пука, че си МОЖЕЛ (обичам минало време) да вземеш друг. Не се тормози повече, така или иначе е вече ТВОИ и за дълго време твои, поне не се тормози вътрешно, а ако очакваш други да оправдаят избора ти - по-добре недей.

Lio76: Смятам, че от 2м. е твърде близо за 37 инчов и няма да ти харесва образа, пък било и през БУЛСАТКОМ, по скоро 26-32 инчов. Най-добре иди на място в магазина и погледаи от 2м. ТВ, но не HDTV, а нормална. Иначе като марка LG доста е коментирана във форума.

5. Тук е от
    Mar 2007

Цитат Първоначално публикувано от THFC
    каква е разликата между тези два модела на LG ? 37LE2R и 37LC2R .........разликата е в една буква и 300 лева помежду им.....а по характеристикте на Техномаркет няма никаква ????
    ...хора хайде помогнете де.....LUDIA ти неможе да не знаеш.....

6. Тук е от
    Dec 2006

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09024180 ,http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09024178 .Някой ще изкаже ли мнение за тези два телевизора

7. Тук е от
    Mar 2007

по мое мнение като гледам характеристиките може да се направи много бърз избор първия линк изглезда по добре
    добре тогава кой е най добрия телевизор лцд до 1800-1900 лв в момента на пазара 32 или 37 ин4ов в крайна сметка.
    аз тоя телевизор ще го гледам от 2.5 метра някъде а и сигурно ще се налага да е под ьгьл 100 градуса а и малко пове4е понякога.
    или моеби би да питам след месец когато ще трябва да го купувам

8.  

9. Тук е от
    Oct 2006

sotirsotirov: мисля, че 5331 модела е по-добър. Мен лично CrystalClear технологията не ми харесва. Важно е да има антиотражателно покритие на дисплея, че вечер повече ще се оглеждаш в него, отколкото да гледаш ТВ. Мисля, че имаше някакви дефекти в тази технология, но тук има специалисти и те ще ти кажат по-подробно. Много добра е технологията Dynamic motion ... и имаше още една за артефактите, виж дали тези модели имат, защото на кабелна без тях ще гледаш малко размазан и кофти образ, но ако имаш мнооооого хубава ТВ (каквато аз се съмнявам да има в БГ) няма да са ти нужни.

Lio76: най-добрите в 32 инчовия клас са Шарп и Филипс, (32GA9e/32GA8e, 32пф7331/10, 32пф7331/12 и др.), но цените са динамични и не знам коео колко струва сега.

10. Тук е от
    Dec 2006

Здравейте, да ви се похваля след като от 3-4 месеца чета този форум и компетентните мнения в него, най накрая си взех Phillips 32pf5331 и съм ОЧАРОВАН телевизора, както ми каза консултанта в магазина е "уникален". Картината е перфектна на качествените кабелни /аз съм на евроком/, дистанционното е със страхотен дизайн, много тънко, а батерията е от типа ?монета от 1 левче cr2032 или нещо подобно.
    Първите ми впечатления са отлични, но ...
    забелязах че PIP може да се пуска само от един от 2-та HDMI входа, а по SCART например не може, също така не успях да открия audio OUT за изход на звука през усилвател, може би ще стане през изхода за слушалки.. ще пробвам
    също така няма бутонче sleep на дистанционното, трябва в полузаспало състояние да се ровиш в менютата..

но това са дребни кахъри, като цяло телевизора е страхотен, кристална картина, кристално черно, уникална superzoom функция която прави образите в централната част на екрана неразтеглени, а разтегля повече в краищата.

в момента е 1499 лв

11. Тук е от
    Oct 2006

ltrifonov: подкрепям мнението ти изцяло! И на мен много ми липсва sleep бутона и моля те ако откриеш начин, дори и чрез друго дистанционно да се ползва директно напиши, дори и на лично съобщение. По отношение на suprzoom и аз така гледам ТВ и няма нищо общо с разтеглянето на другите ТВ-та. Супер е. Поздрави за избора!

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Не искам да ви развалям настроението на последните 2-ма горди собственици, но ще уточня нещо заради хората, които се интересуват от този модел на Philips.
    Избягвайте категоризации като кристално черно, моля ви. Този модел е доста далеч от дисплеите с хубав черен цвят. Признавам, по-обстойно съм тествал по-скъпия модел 7331 и дори той има доста забележки към черния си цвят. А той би трябвало да се сравя по-добре от 5331.
    Ако за дисплеи с "кристален" черен цвят се въведат Panasonic PV60 и Sharp XD1E, то 5331 е поне 2 стъпала под тях.

Разбира се, това изобщо не означава, че избора ви е лош. За тази цена телевизора е много добър. И което е най-важното на вас ви харесва.

13. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Най-вероятно 37PF7641D няма да се предлага в България, както и предишните модели с DVB-T тунер на Philips. Иначе наистина е хубав поне на книга, а да не забравяме, че носи логото на CINEOS - топ линията на Philips.

В Техномаркет са тествали Philips 32PFL7332/10 заедно със Sony 32V2500 и Samsung 32M71 (100Hz). Спечелил е Samsung като са сравнявали естественост на цветовете и компенсация на движението. За черното нищо не ми казаха, но като имате предвид, че Samsung и Sony са над 2500лв., а Philips вече е 1899лв., това го преви просто перфектният избор до 2500лв. Моделът на Toshiba с компенсация на движението не съм го видял в Техномаркет, затова не мога да напиша нищо за него. Ще почакаме дали въобще ще го доставят за България.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от Gena_bs
    Най-вероятно 37PF7641D няма да се предлага в България, както и предишните модели с DVB-T тунер на Philips. Иначе наистина е хубав поне на книга, а да не забравяме, че носи логото на CINEOS - топ линията на Philips.
    Ок, като не се предлага в България, някой има ли представа как стои въпроса с интеренет покупката на тази стока ?
    Аз заявих този модел и разбрах , че се оскъпява с 120 Евро /за доставката ми се струва - не разбирам немски/ и май е с включено ДДС :

Menge Produktname Preis
    1 Philips 37 PF 7641 94cm 1.358,00 EUR
    Nicht auf Lager, ist bestellt.

1 Versandkosten 120,00 EUR

Gesamt 1.478,00 EUR
    Enthaltene Mwst 235,98 EUR

Само не ми е ясно как стои въпросът с гаранцията - дали гаранцията важи за цяла Европа , например както е с лаптопите ???

Нашите вносители като не искат да вкарват актуални модели на нормални европейски цени , тогава да вкарат този модел за баровците , поне да го видим на живо в магазина :

Рекорд: 205-инчов LCD телевизор на CeBIT'07

И по цена е номер едно – струва 455 хиляди долара
    Компанията Technovision счупи всички рекорди за големина на течно-кристални дисплеи. На изложението CeBIT’07 в Хановер, Германия Technovision демонстрира 205-инчов LCD телевизор.
    Постижението на компанията е почти 2 пъти по-високо от досегашния рекорд на Sharp, поставен със 108-инчов LCD телевизор.
    Новият екран поддържа висока разделителна способност HD и има размери 4,55x2,56 метра. Телевизорът използва 750 хиляди светодиоди.
    Едновременно с демонстрацията на 205-инчовия дисплей, Technovision показа и модели с диагонали 150 и 175 инча.
    Цената на новия телевизор обаче също е рекордна. 205-инчовото “чудовище” струва $455 хиляди долара,

16. Тук е от
    Oct 2006

Gena_bs: малка подробност - "K и К електроникс", т.е. собственика на Техномаркет, е официален вносител на ... САМСУНГ, та тази малка подробност е .... предопределяща за избора на ТЕХНОМАРКЕТ, т.е. на Самсунг за най-добър. Звучи като нашето гардже е най-....., опссс май и аз така взех да звуча.

BTW аз тествах R71 на Самсунг, Сони 2000, но буквата (която е най-важна) не помня, пф7331 и пфл7332/10 и разликата в полза на които и да е от Филипсите е очебийна.

на саита на Филипс преди малко са качили нов software v.BX31E_0.81.4.0

17. Тук е от
    Mar 2007

Привет на всички, страхотен форум, радвам се че го открих тъй като не съм специалист в тази област, а мисля да се обзаведа с едно 32 лсд до седмица -две. А голямата мъка е да се спра на модел най-накрая

Прочетох всичко във форума и сега се колебая между 2 телевизора: Philips 32PF5331 и Sharp 32SV1E. Видях само позитивни мнения за Sharp и картината която дава ( останах с впечатление че е по-добра от Philips) , но пък дизайна на Philips ми се нрави повече , а и има 2 HDMI входа... от друга страна Sharp е с 3 години гаранция в "Метро", а Philips само 2 в Техномаркета. Предполагам изпускам важни неща, та моля някой по-комптентен от мен за съвет..... кой модел бихте предпочели, а ако може накратко и обяснение защо ще е супер!

Благодаря предварително

18. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2007

Лудия, ще помогнеш ли- кой от двата:http://www.pixmania.com/fr/fr/458361...d-tv.htmlhtml#,

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 30 от 223 ПърваПърва ... 2028293031324080 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе