Страница 47 от 223 ПърваПърва ... 3745464748495797 ... ПоследноПоследно
Резултати от 691 до 705 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. pep
    pep е офлайн

Тук е от
    Apr 2007

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Здравейте!От доста време следя този форум и съм много доволен,че се разисква по тази тема.Дойде време и аз да похарча малко парици за телевизор.Затова ще ви попитам кой модел да избера.Спрял съм се на -
    SHARP LC32SA/V1E, и TOSHIBA 32WL66Z
    Моят избор клони към SHARP -контраст 1200:1 яркост 450:1 време за реакция 6мс.
    отгоре на всичко е произведен в Япония с 3г. гаранция.Все пак очаквам някое компетентно мнение.

2.  

3. Member Аватара на TODD
    Тук е от
    Jul 2006
    Живее в
    Варна

Здравейте на всички. От два часа съм собственик на Sony KDL-32V2500 страшно съм доволен че предпочетох него пред плазмата на Панасоник картината си е идеална дори и на аналогова телевизия. Но за сега толкова. Като го поразцъкам ще пиша пак. С помоща на познат успях да го взема за 2000лв. което според мен е най-доброто съотношение цена качество за този модел.

4. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здравейте
    TODD честито за телевизора, радвам се че ти харесва, само едно въпросче, с какво е по добър този модел от PV60, PV70 сериите на Панасоник ? Че ми стана интересно, пък не разбирам много от тези неща, та да споделиш , ще е интересно за всеки
    Иначе за цената която си го взел си заслужава

5. Banned
    Тук е от
    Dec 2003
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

с какво е по добър този модел от PV60, PV70 сериите на Панасоник ?
    -ами сигур от към резолюция е по-добър!!!
    А и съотношението на пикселите H/V си му е 16:9 а не 5:4!

6. Тук е от
    Apr 2007

Здравейте
    TODD честито за телевизора.!!!!От 3 месеца проучвам и чета по специализирани списания за 32 LCD телевизор,изчетох цялата тема и сега съм раздвоен между два модела. Philips 32PFL7332/10 или Sony 32V2500 .Много моля за компетентното ви мнение.Цената и на двата телевизора е почти еднаква Philips 32PFL7332-1999 лв. Sony 32V2500-2289 лв.Благодаря предварително!

7. Member Аватара на TODD
    Тук е от
    Jul 2006
    Живее в
    Варна

Не смятам да влизъм в спор с никого просто вчера когато бях магазина имах възможноста да ги гледам и двата един до друг говоря за Sony 32V2500 и PV70 (говоря за 32") сонито според мен вадеше по добра картина и двата бяха пуснати 1080i през компонент. А и аз съм си пристрастен към марката. Единпът реших да я сменя с друга Самсунг и се набутах (модела телевизор беше SAMSUNG WS-32Z419P наложи се да го подарявам ). Вярно е че тази марка не може да е критерии (говоря са Самсунга) за сравнение с Панасоника. Нещото което изигра най голяма роля да си взема Сонито беше като разбрах от тук че плазмите имат проблем с паразитното отражение като се смени екрана за известно време. Аз на сонито до момента такова нещо не съм видял да става даже вчера гледъх Властелина на пръстените имаше черни ленти от горе и отдолу след като филма свърши нямаше никакви паразитни изображения. Също друк плюс според мен е че разпъването смарт на изображението при телевизия при Сонито е по добре изпълнено то и моят човек в магазина каза че при Сони тази настройка работи най добре а до колкото си спомням най-зле работила при Самсунг до тук със сравненията. Както се казва различни хора различни идеали. Вчера изпробвах всичките му входове и изхуди и мога да кажа че забележки нямам всичко което вързах си тръгна без проблем също така си пуснах най-новия клип на Нели Фуртадо дето е с черна рокля на бял фон ами мога да кажа че черното си беше черно а бялото бяло за мен картината е идеална и както казазах в предния си пост на нормална кабелна телевизия изображението си е перфектно до колкото е възможно това да бъде на този фолмат телевизия. Те и в магазина ми казаха че картината ще е по добра защото при тях били закачени много телевизори на един източник оказаха се прави. Имам едно питане някой знаели какво може да се включи в разширителния слот от задната страна на телевизора там се намира разширителния слот PCMCI (изглежда досущ като на лаптопите) в магазина ми казаха че можело да се включи безжична мрежа ама аз да попитам (не говоря за слота който се намира до него и служи за карти пейпър вю). За тези който са се спряли на този модел само мога да им кажа че ако се го купят няма да съжеляват. Забравих да кажа че към телевизола получавате бонус CD с крийки за телевизора.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здравейте
    TODD както казах, радвам се че ти харесва телевизора, пък и наистина не е лош модел за разлика от други модели на Сони
    Gentu споко бре, знам какви са разликите, просто исках да зная защо Сонито пред Панасоника е избрал

10. Тук е от
    Apr 2007

Здравейте
    TODD отново,честито за телевизора.!!!!Кажи моля те от къде купи Сонито.Цената-2000лв.- е много добра и какъв е тозип бонус CD с крийки за телевизора. От 3 месеца проучвам и чета по специализирани списания за 32 LCD телевизор,изчетох цялата тема и сега съм раздвоен между два модела. Philips 32PFL7332/10 или Sony 32V2500 .Много моля за компетентното ви мнение.Цената и на двата телевизора е почти еднаква Philips 32PFL7332-1999 лв. Sony 32V2500-2289 лв.Благодаря предварително!

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

TODD, никой не успорва, че Сонито е добър модел. Просто си взел решението с немалка доза пристрастие към марката. И това няма нищо лошо. Точно това държи Сони и няколко други марки на пазара. Движат се по инерция на база натрупаната преднина.
    Просто, ако човек иска да получи повече за парите си безпристрастия избор би бил плазмата.
    Колкото до отпечатването на изображение на екрана, не се притеснявай. ЛСД телевизорите не страдат от този дефект.
    В крайна сметка най-важното е че на теб ти харесва и си приключил одисеята с избора.

12. Member Аватара на TODD
    Тук е от
    Jul 2006
    Живее в
    Варна

Благодаря на всички които си дадоха мнението независимо дали е положително или отрицателно. То дет се вика за това е форума да обменяма опита си. На цената от 2000лв. можях да го звема благодарение на познатия за който казах във форума. Немога да коментирам повече от това за цената по простата причина че мога да изям хляба на човека. Иначе нормално трябваше да го взема на цена от 2230лв. На диска има обяснение какво е HD интерактивно направено. Филмче около 3 минути със сичко що е свързано със Сони музика, игри, електроника, кино и др. Връзки към най-новите неща за телевизорът, инструкциия за експлоатация и една огричка с някакви топчета наподобява тетрис. Има вероятнос да съм пропуснал нещо щото има още доста неща ама да не ги изброявам всички. Мястото на диска което е заето е около 600MB така че има какво да се види. Пожелавам успех на всички който са тръгнали да си купуват Телевизор независимо какъв е той LCD или Плазма.

13. Тук е от
    Apr 2007

здравейте , от 2-3 дена гледам из нета за телевизори и се чудя кой е подходящият.. значи като цяло знам какви са + и - на LCD и на плазмите , но само като теория , тоест вкъщи нямам LCD или плазма та си мислех, че вие можете да ми помогнете с избора .. става въпрос за ТВ до 2300 лв някъде.. сега сам се спрял на 2 ТВ ( 1 плазма и 1 LCD) с една и съща цена.. та кой е добрият и въобще може и друг , дайте малко ъкъл
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09021307
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09022082
    благодаря ви предварително

14.  

15. Тук е от
    Mar 2007

infamOus, имаше по-рано във форума мнение за някаква плазма на Самсунг, предполагам същата ще да е била и мнението беше отрицателно. Ако ще избираш между двете, мисля че ЛЦД-то е по-добрият вариант. Ако искаш плазма - Панасоник РV70.

Искам и аз да поздравя ТОДД за новата му играчка Едно само ме озадачава, как си се двуомил кое да вземеш - разликата в размера на екрана е доста, пък дори и между 32 и 37 инча! Иначе със сигурност се свиква с по-малките размери и по някое време си викаш, че размера си е идеален и не ти е нужен по-голям, би било изхвърляне. За мен обаче 37 е оптимум! Все пак 2000 лв даваш, мамка му!

16. Тук е от
    Apr 2007

благодаря за бързия отговор
    друга хубава плазма освен панасоник пв70 за около 2300 2400 лв ?!

17. Тук е от
    Apr 2007

TODD благодаря .Моля те кажи защо избра това Сони.Двоумеше ли между него и някой друг LCD телевизор.И аз се чудя между два или може би има друг по-добър 32 инчов LCD TV. МОЛЯ ДАЙТЕ СЪВЕТ.!Philips 32PFL7332/10 или Sony 32V2500 .Много моля за компетентното ви мнение.

18. Тук е от
    Mar 2007

infamOus, няма друга такава плазма, затова и тази е така на почит! И мисля че цената е почти като желаната от теб. Нали не искаш да си спестиш 200 лв и да си дадеш 2300-2400 за някакъв боклук? Взимай, това е изпитано по цял свят го хвалят и мисля няма оплаквания от новата серия - РV70.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 47 от 223 ПърваПърва ... 3745464748495797 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе