Страница 37 от 223 ПърваПърва ... 2735363738394787 ... ПоследноПоследно
Резултати от 541 до 555 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Ето едно чуденце на качеството!!! Днес едно приятелче си го купи и изби рибата:
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09027057
    http://av.samsung.de/article.asp?art...42A&show=specs

2.  

3. Тук е от
    Dec 2006

LUDIA нямам претенции, че LCD телевизорите на Сони са последно поколение, но се напатих от Самсунг и др. известни и неизвестни марки. Дори на дистанционото на ДВД-то (Самсунг) му сложих оптика за да мога да го включа, а до като фотоапарата ми (Самсунг) презареди за следващата снимка мога да изпия едно кафе. Аз също съм съгласен, че цената на Сони е висока, но не искам повече евтиното да ми излиза скъпо. Единствения компромис, който мога да направя е със Шарп. И аз по-бързо искам да си взема, защото почти съм събрал пари за по евтин телевизор но предпочитам да изчакам. Това си е мое мнение, може и да не съм прав но така мисля.

4. Тук е от
    Oct 2006

stiviq: Шарп не е компромис а предимство

5. Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от Bobster
    При Тошибата ми забелязвам при пускане се чува от някъде от вътре едно като цъкане /пукане/ за няколко секунди. Най-силно се проявява сутрин като не е работил цяла вечер и не е загрял /ако има какво да му загрява де/. Цъкането е тихо и за да се чуе трябва да е тихо и в стаята и представлява 4-5 цъканки за около 5 секунди.
    Струва ми се напълно нормално, но все пак да питам аз?
    Момчета няма ли някой, който да знае дали е нормално това. Пак да кажа че цъкането е само първото пускане на TV-to за няколко секунди и си изглежда нормално, все едно някакъв компонент загрява или нещо такова, но все пак искам да знам дали да се притеснявам, че може да му стане нещо!

6. Тук е от
    Mar 2007

Какво мислите за тази плазма....на промоция е и била най висакия клас на Самсунг.

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09020968

7. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Без да съм я виждал, тази резолюция - 1366 x 768 е нереална за тези пари.

8.  

9. Тук е от
    Mar 2007

Цитат Първоначално публикувано от varieca
    защо??? след като до скоро е била над 3000 лева....

10. Тук е от
    Mar 2007

Ми този Самсунг се е конкурирал с Панасоника РV60, може би заради резолюцията да е бил и на по висока цена, защото много хора биха се подвели по резолюцията и биха го предпочели. Някъде обаче четох че 30% от плазмите им (не съм 100% сигурен за плазмите на Самсунг ли ставаше дума) дефектират. Може и за друг модел да е ставало дума. Както и да е, поне на мен ми изглежда много голямо намалението от 3000 на 2000 лв. Защо го правя, дали е заради спад в търсенето на модела или заради лоши отзиви, или пък е просто по-стар модел, което теб не те бърка - важното е да бачка добре и ти да си доволен. Също погледни за отзиви и сравнения на картината.

11. Тук е от
    Mar 2007

Здравейте

Нов съм тък, но си направих труда да изчета всичките 28 страници. Настъпи време и аз да изхвърля стария 29" Томсън (между другото нищо не чух за тая марка тук, но и като гледам какво има по магазините - не се учудвам) и да го сменя с 37" плоскопанелен широкоекранен телевизор. Спрял съм се на 37" инча, защото за толкова имам място. Ще се ползва за TV/DVD/DivX в 70% от времето, като ще се гледа от 3 М и за игри - в 30% от времето, разстояние около 1.5м. От прочетеното тук и от неколкоседмичните ми обиколки по Техномаркет, Технополис, Интерсервиз и Метро се ориентирах към някой от следните модели:

LCD - Sharp LC-37XD1E - 3600 лв. в Метро
    LCD - Toshiba 37C3000P - 2099 лв. в Техномаркет
    PDP - Panasonic TH-37PV60H - 2200 лв. в Техномаркет

Знае ли някой дали тези модели имат режим на "интелигентно" разтягане на 4:3 до 16:9? Също много ценя функцията превключване между два канала (последния и предпоследния гледан) с един бутон на дистанционното. Някой от тези има ли такава функция. За Шарпа чух само хубави неща тук, с изключение на онези цитати от английски форум. Да се надваме, че нашата партида е друга. В Тошибата ме блазни мисълта, че ще ми останат пари и за един PlayStation 3 и се чудя дали не е по-добрe отколкото да се изхвърлям с Full HD, но пък да си взема PS3 и да не мога да го пунса на FullHD също ще е жалко... Плазматa на Panasonic е с наистина впечатляваща картина, но се опасявам как ще изглеждат игрите? И това "прогаряне" от статичните образи ме притеснява. А и като гледах днес в сайта на Техномаркет видях, че е изчезнала от варненските техномаркети. Не видях да има 37" вариант на новия модел - PV70P - дали изобщо няма такъв или у нас го няма...

Мислех си и за SAMSUNG LE-37R72B ама тука такива приказки чух за марката, че се отказах.

Поздрави на всички.
    Отивам по магазините да се опитам да изкопча нещо от някой "консултант" ;-)

12. Тук е от
    Mar 2007

Здравей GMKostov,
    искам само за плазмата да ти отговоря че има модел 37 инча на РV70 серията и е на много приемливи цени поне в Германия - със 100 евро повече от РV60 е в интернет магазините - към 1150 го гледах сега. Също така смятам че си се ориентирал добре към 37, а не 42 инча. Аз ползвах един 37РV60 за две седмици (сега го връщам че нямам време да гледам ТВ) и смятам че дори и от 4 метра 42 инча ще са ми много. Не знам как са като цена 37 LCD, предполагам че се доближават, ако не и да надвишават цените на плазмите. Но според мен и това което аз съм изчел за РV60, ако ще го ползваш само 30% за ТВ, може би е по добре да не се спираш на него. може би си чувал за проблема с розовите ореоли или "змии" както ги наричат на английски. Те се появяват главно при гледане на ДВД. Новия модел като че ли не страда от този дефект, поне допреди 2-3 седмици нямаше лоши отзиви. Иначе ТВ-то е супер за гледане на телевизия, чудесни цветове, звука сащо ми хареса защото не съм претенциозен, доста силни говорители има също. Само функцията да извикваш предния гледан канал не открих (не съм търсил по-основно). Поразпитай повече за ЛЦД телевизор, май Шарп или Филипс доста се тачат у нас, а и LG. Успех с избора и ако се спреш на плазмата изчакай да вкарат 37РV70 у нас, не се лъжи с РV60. Новия модел определено има доста предимства!

13. Banned
    Тук е от
    Dec 2003
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Цитат Първоначално публикувано от varieca
    -ами защото просто не е с тази резолюция!!!1024x768 - това е истината за този панел!
    И е доста далеч от истината спрямо РV60(70)!

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

GMKostov, smashed ти е дал добър съвет. Съгласен съм с него почти изцяло. Единствено за размера съм на друго мнение. Освен ако чисто физически няма къде да сложиш по-големия екран, ти препоръчвам да минеш на 42". Първо, че разликата е 100-200 лева, а и практиката показва, че с новия размер се свиква за 3-4 дена и вече ти се струва малък. Особено при гледане на филми. От 3 м спокойно се гледа и на 46-50" екран без да се налага да си въртиш главата като на тенис мач.
    Разбира се ти ще трябва да направиш трудния избор между Панасоника и Шарпа. Аз съм пред същата дилема, но вече реших спора в полза на Панасоника /PV70/. Разликата в цената е прекалено голяма, а според разлика в резолюциите от 3 м. е незабележима. PV70 приема сигнал 1080p, така че няма да има проблем с PS3. За съжаление не може да го възпроизведе реално, но съм готоя да се обзаложа с всеки че от 3 м не може да се направи разлика.

Успех с избора и чакаме коментари.

16. Тук е от
    Mar 2007

Смятям, 4е Lazarus е прав за размера. Може би наистина е по-добре 42 инча, така и удоволствието от гледането ще е по-голямо. За игри и филми размера има голямо значение, за телевизия не чак толкова предполагам. А разликата между 37 и 42 инча си е осезаема, няма какво да си говорим! Аз не съм свикнал да гледам телевизия и първите дни с тази плазма, доста ми се натоварваха очите, чувствах ги. Затова си и мислех, 4е може би 37 ми е достатъчно, но като гледам, май и аз ще си взема 42 инча следващият път. И наистина, разликата в резолюцията на самсунга и панасоника е неосезаема от 3-4 метра. Виж качеството в картината е това което наистина има значение и вярвам, че то е в полза на Панасоника. Още едно предимство на РV70 пред РV60 е и въртящятя се стойка, ако няма да го закачаш на стена можеш да си ползваш тази екстра, на мен ми липсваше. Дизайна определено ми харесва повече при РV70, но незнам как е с тази гланцова рамка около екрана - може би понякога ще има отражение през деня и зависи къде стои в стаята (разбира се, глупаво е да се поставя срещу позорец, тогава се губи и от качеството на картината).

17. Тук е от
    Apr 2007

Здравейте на всички ! Чета редовно новините и коментарите и повечето заслужават адмирации ! Браво,продължавайте в същия дух ....
    Незнам дали тук е мястото където да побликувам мойта обява - но тук определено влизат много хора които търсят TV & DVD и мога да им помогна с едно добро предложение !
    Продавам спешно :
    DVD/Panasonic - HomeTheaterSoundSystem - model / SA-HT 335 / на 6 месеца - в перфектно състояние - цена : 280 лв.
    TV/ Panasonic - 29" Quintrix F / Tau-Flat-Digital / 100hz - model / TX - 29PS12P - / на 6 месеца - в перфектно състояние - цена : 550 лв.
    Ако някой желае може и комплект 2-те за по добра цена !!!
    0894 373 170 / e-mail - the_art_of_war@abv.bg
    Моля не ми пишете глупости от сорта : Ако бяха перфектни защо ги продавам !?!
    AЗ СЪМ ФЕН НА - PANASONIC - И СЪМ АДЦКИ ДОВОЛЕН ... ПРОСТО МИ ТРЯБВАТ ПАРИ !!!!!!!

18. Тук е от
    Oct 2006

GMkostov: 42 или 40 е по-добре като рамер за ТВ, тъй като съотношението е по-близо до 4:3 (по квадратен е от 37 инчовия) и няма раздърпване на образа. Аз като купих 32 първият ден ми изглездаше огромен, но сега си мисля, че можеше и малко по-голям, въпреки че гледам основно ТВ и рядко ДВД. Шарп не съм ползвал, но при Филипс има такъв бутон (за прехвърляне към последния гледан канал). Според мен ЛЦД е по-добро, но избора е твой. Откажи се от ЛГ, не си струва. Наистина в чуждите форуми писаха за XD серията, че има дефектни бройки (нешто по серийният номер се познавало), но като цяло е може би един от най-добрите модели в момента. Успех в избора

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 37 от 223 ПърваПърва ... 2735363738394787 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе