Страница 50 от 223 ПърваПърва ... 40484950515260100 ... ПоследноПоследно
Резултати от 736 до 750 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2007

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

за Естнет - аз съм абонат на аналоговта им телевизия и съм доволен (по-доволен от Евроком). За цифровата - имам познати с цифрова и при тях е супер (на ЛЦД Филипс). Ако те интересува повече иди на www.estnet.bg има форум, има доста мнения(понякога и субективни) но като цяло мнението за тях е по-скоро положително отколкото отрицателно.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Аз у нас съм на цифрова ЕСТнет. Значително по-добра от която и е обикновена кабелна. Поне проблема със снежинките отпада. Телевизиите, които се излъчват с хубаво качество се виждат супер /RTL, Sky News.../ Българските има още какво да се желае.
    Според мен варианта с чиния /ITV, Bulsatcom/ е малко по-добър, но доста по-скъп.

4. Тук е от
    Jan 2005

Здравейте, четох, ходих гледах, пак четох и не мога да взема решение Значи търся си 32'' ТВ в порядъка между 1300-1500 лв Ходих до техномаркета, препоръчаха ми PANASONIC TX-32LE7P, но един познат е много доволен от SAMSUNG LE-32R71B , ако някой може да сподели мнение, ще се радвам ще сегледат филмчета от РС-то... благодаря Ви приятели

5. Тук е от
    Apr 2007

Здравей dmad , благодаря за отговора! Според мен и това,което съм чел Philips 32PFL7332 е по-добър от TOSHIBA 37C3000P .Единствения + е размера.Прав си,че в сайта на Филипс пише:6000:1,но това е вярното- http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09026758 .....не,че има голямо значение!?

6. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Sharp LC 37D62U този модел само за USA ли е или може да чака и тук.

7. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

ste1, този модел е под това наименование в АМЕРИКА САМО, инак в Бг се продава, че и по другият свят като 37XD1E fullHD. Мдам има го продава се, но в момента няма бройки в Бг, чакат се доставки. Цената беше последно 3600 лева, след като се получат новите бройки незнам, нямам информация.
    TaNo, я бягай по-далечко от тоя гаден SAMSUNG LE-32R71B, че да не те боли главата. Иди в Метро и виж Шарп 32SA1E, много е добър и за 1390 лева.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

LUDIA - едно въпросче.
    Защо за тебе винаги без изключение SAMSUNG е безвъзратно загубена фирма?

10. Тук е от
    Dec 2006

То наистина човек преди да пита е хубаво малко да прочете какво е писано, а и да се разгледа из магазините. Значи първо като видях колко е голям един 32" и един 37" ТВ веднага ми стана ясно, че 37" е голям при моите условия. След като се спрях на 32" попрочетох какво има писано из темата веднага забравих за СОНИ и се ориентирах към PHILIPS 32PFL7332. Преди малко ходих да го гледам в Техноплис, където ползвам известна отстъпка, и като му сравних картината с купищата LG-та и JVC-та наоколо, пък наблизо имаше и някакво СОНИ за 1700 лв., мога да кажа че разликата в качеството на картината наистина е голяма в полза на PHILIPS. Малко кофти, че преди да стигна до него доста зяпах PHILIPS 32PF9731D с AMBILIGHT-а и другите екстри, та после 32PFL7332 ми се струваше по-семпъл и с леко замазване на картината (предаваше анимация, сигналът е аналогов от кабелна телевизия), но като го сравнявам с останалите от LG-ta i JVC-ta определено си струва да се платят 300 - 400 лв отгоре. Отделно поприказвах с консултанта, беше мъж на около 50, и останах с впечатлението, че знае за какво говори, та той ми каза, че също е избрал PHILIPS без изобщо да се съобразява със старата слава на големите японски марки, а сравнявайки характеристиките, картината и цената и ми каза че за него най-добрия 32" ЛСД за тази цена е PHILIPS-a. Поговорихме си и за цифровите телевизии и се оказа че и там сме на едно мнение, понеже вече взех твърдото и окончателно решение да бия шута на кабеларката и ще се абонирам за itv partner.
    Имам един технически в-с. Монтират ли се LCD-тата на стена от гипсокартон? Като гледам какви са тенденциите в новото строителство и как всичко се прави яко със гипсокартон си мисля, че би трябвало стойките да са пригодени и за такъв монтаж, ама знам ли.

11. Тук е от
    Feb 2007

За предпочитае е Булсат пред ITV, понеже сигнала им е с по-голям битрейт и при бързи движения няма замазване като при ITV-то.

12. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Компания Sharp анонсировала 12 новых моделей ЖК-телевизоров, которые вошли в линейку Aquos D. Среди новинок представлены модели с 20-, 26- и 32-дюймовыми экранами. Модели с 20- и 26-дюймовыми матрицами отображают HD-разрешение 1366 x 760 пикселей, в то время как 32-дюймовая модель способна выводить Full HD 1920 x 1080 пикселей. Яркость матрицы в 32-дюймовой модели составляет 350 кд/кв. м, а контрастность равняется 2000:1. Модели с меньшими диагоналями имеют аналогичную яркость, а контраст — 1500:1. Все новинки имеют цифровой ТВ-тюнер и по два HDMI-входа и доступны в трех цветовых решениях — красном, белом и черном.

Sharp анонсировал 17 новых ЖК-телевизоров Aquos и аккустическую систему с Blu-Ray приводом

Модели Aquos D — не единственное пополнение от Sharp. Компания также представила 5 новых моделей серии Aquos R с различными размерами диагоналей — от 42 до 65 дюймов. Эти новинки снабжены технологией Double-Speed Advanced Super View, предотвращающей возникновение шлейфов во время показа динамических сцен. Все модели поддерживают Full HD-разрешение (1920 x 1080 точек), имеют яркость 450 кд/кв. м и контрастность 3000:1, а также снабжены цифровым ТВ-тюнером и HDMI-входом.

Sharp анонсировал 17 новых ЖК-телевизоров Aquos и аккустическую систему с Blu-Ray приводом

Дополнить покупку телевизоров Aquos, дата выхода которых пока не объявлена, компания предлагает высококачественной 7.1-канальной акустической системой BD-MPC-70 со встроенным Blu-Ray приводом с фирменной технологией Sharp 1Bit.

Цены на телевизоры не были объявлены, однако за систему BD-MPC70 придется выложить круглую сумму — $8250.
    представлены модели с 20-, 26- и 32-дюймовыми экранами. Модели с 20- и 26-дюймовыми матрицами отображают HD-разрешение 1366 x 760 пикселей, в то время как 32-дюймовая модель способна выводить Full HD 1920 x 1080 пикселей. Яркость матрицы в 32-дюймовой модели составляет 350 кд/кв. м, а контрастность равняется 2000:1. Модели с меньшими диагоналями имеют аналогичную яркость, а контраст — 1500:1. Все новинки имеют цифровой ТВ-тюнер и по два HDMI-входа и доступны в трех цветовых решениях — красном, белом и черном.

Модели Aquos D — не единственное пополнение от Sharp. Компания также представила 5 новых моделей серии Aquos R с различными размерами диагоналей — от 42 до 65 дюймов. Эти новинки снабжены технологией Double-Speed Advanced Super View, предотвращающей возникновение шлейфов во время показа динамических сцен. Все модели поддерживают Full HD-разрешение (1920 x 1080 точек), имеют яркость 450 кд/кв. м и контрастность 3000:1, а также снабжены цифровым ТВ-тюнером и HDMI-входом.

Дополнить покупку телевизоров Aquos, дата выхода которых пока не объявлена, компания предлагает высококачественной 7.1-канальной акустической системой BD-MPC-70 со встроенным Blu-Ray приводом с фирменной технологией Sharp 1Bit.

Sharp анонсировал две новые модели ЖК-телевизоров Aquos с 46- и 52-диагональными матрицами. Обе модели поддерживают Full HD-разрешение, снабжены аналоговыми и цифровыми тюнерами и цифровыми рекордерами. Запись производится на встроенные жесткие диски объемом по 160 ГБ.
    СеBIT2007: Sharp анонсировал ЖК-телевизоры с жестким диском

Время отклика матриц уменьшено до 4 мс, а контраст увеличен до 15000:1 (динамическое значение, постоянное - 3000:1). Обе модели способны показывать сигнал с частотой обновления 100 Гц.

Появление телевизоров в продаже ожидается во втором квартале года.

13. Тук е от
    Apr 2007

То наистина човек преди да пита е хубаво малко да прочете какво е писано, а и да се разгледа из магазините. Значи първо като видях колко е голям един 32" и един 37" ТВ веднага ми стана ясно, че 37" е голям при моите условия. След като се спрях на 32" попрочетох какво има писано из темата веднага забравих за СОНИ и се ориентирах към PHILIPS 32PFL7332. Преди малко ходих да го гледам в Техноплис, където ползвам известна отстъпка, и като му сравних картината с купищата LG-та и JVC-та наоколо, пък наблизо имаше и някакво СОНИ за 1700 лв., мога да кажа че разликата в качеството на картината наистина е голяма в полза на PHILIPS. Малко кофти, че преди да стигна до него доста зяпах PHILIPS 32PF9731D с AMBILIGHT-а и другите екстри, та после 32PFL7332 ми се струваше по-семпъл и с леко замазване на картината (предаваше анимация, сигналът е аналогов от кабелна телевизия), но като го сравнявам с останалите от LG-ta i JVC-ta определено си струва да се платят 300 - 400 лв отгоре. Отделно поприказвах с консултанта, беше мъж на около 50, и останах с впечатлението, че знае за какво говори, та той ми каза, че също е избрал PHILIPS без изобщо да се съобразява със старата слава на големите японски марки, а сравнявайки характеристиките, картината и цената и ми каза че за него най-добрия 32" ЛСД за тази цена е PHILIPS-a. Поговорихме си и за цифровите телевизии и се оказа че и там сме на едно мнение, понеже вече взех твърдото и окончателно решение да бия шута на кабеларката и ще се абонирам за itv partner.
    Имам един технически в-с. Монтират ли се LCD-тата на стена от гипсокартон? Като гледам какви са тенденциите в новото строителство и как всичко се прави яко със гипсокартон си мисля, че би трябвало стойките да са пригодени и за такъв монтаж, ама знам ли.
    цветозаре аз ли не вийдам добре та да немога да видя как тоя filips има по добра картина от jvc тата дото са в технополиса.

14.  

15. Тук е от
    Dec 2006

Незнам, хората много често виждат нещата по различен начин. Каквото съм написал си е мое лично мнение, за мен разлика в качеството на картината на PHILIPS и другите LCD-та до него (LG, JVC и SONY модел около 1700 лв.) имаше, при това осезателна.

16. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Искам да попитам за цифровите телевизии Булсат и ITV какъв цифров сигнал получава ме като нямат цифров изход за връзка с тв.Имат само скарт изход а той доколкото знам е аналогов

17. Тук е от
    Feb 2007

Аналогов сигнал влиза в ТВ-то. Но до самия декодер си е цифров, и тъй като разтоянието по което минава аналоговия сигнал е едва около 2 метра, затова сигнала не се разваля и се вижда по-добре.

18. Тук е от
    Dec 2006

Гледам че от днес ТЕХНОМАРКЕТ са свалили цената на PHILIPS 32PFL7332 с 80 лева от 1979 лв. на 1899 лв. Цените падат, според консултанта от ТЕХНОПОЛИС най-изгодно е да се купува до края на Август/началото на Септември, след което започва леко покачване на цените, за да може магазините да не се набутат много с "намаленията", които ще направят около коледните празници.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе