На тази цена по-добър в този момент няма.Първоначално публикувано от dimlubnik
Взех го преди седмица и много му се кефя.
Имаше един пост , където питаха , дали е нормално след като се пусне - няколко секунди да цъка нещо. И при мене се получава същото цъкане - ако това не те притеснява - си го вземай. Няколко секунди е цъкането само ако не е загрял - при първото му пускане за деня. Ако е работил и си го спрял за малко и пак го пускаш - цъкане не се чува.
Вади много готина картина от кабелната и реални образи - и за това не мисля 4е имам нужда за сега от Булсат или Itv partner.
Някой питаше кои ЛСД-та имат функцията да извикваш предния гледан канал - при TOSHIBA 37C3000P я има и тази функция.
Не мисля че скоро ще ми е необходим Ful HD tv / 37' Sharp с Ful HD се оскъпява с още 1500-1800 лева/ , защото поне 5-6 години бг програмите няма да излъчват такъв сигнал, а след 6 години като европейци е нормално да си сменим телевизорите, нали ?
След няколко години този LCD - Sharp 37 XD1 с Ful HD ще струва 1500-1800 лева и със спестените сега пари пак ще имаш 2 телевизора на цена на един Sharp сега - а ТОШИБА-та ще ми остане като бонус.
Някой може ли да ми каже какво гледа сега на Ful HD ???