Това е най-новия каталог на Сони http://www.sony.it/res/attachment/fi...9199089022.pdf за 2006-2007 година кофти е 4е е на Италиански но поне може да се види какво ще изкарат на пазара през годината.
Това е най-новия каталог на Сони http://www.sony.it/res/attachment/fi...9199089022.pdf за 2006-2007 година кофти е 4е е на Италиански но поне може да се види какво ще изкарат на пазара през годината.
Шарп 32SA1E
PHILIPS 32PF3321
PHILIPS 32PF3302
TOSHIBA 32DL66PSG
TOSHIBA 32WL48PG
кой от тези модели бихте препоръчали, и заслужава ли си втория модел на тошиба (по скъп може би заради цветен филтър на шума или нещо такова)
Втория модел на Toshiba е по-скъп понеже е по-стара партида и е получен на по-висока цена. Като клас е по-нисък, разгледай малко повече в сайта, този модел е в архивите!
TOSHIBA 32DL66PSG е добър вариант на добра цена.
Специално тези Филипси са зле, нямат хубаво черно, нямат PC-вход, само един HDMI, на ТВ сигнал не са кой знае какво.
За съжаление нямам поглед над Шарпа, там ще каже Лудия, но пък той не знае много за Тошибата, така че пак няма да получиш много добро сравнение.
Успехи!
мерси. оплетох се от многото мнения.. но май (за парите си и качествата) остават първата тошиба или шарп-а...
soon, ако трябва да изброявам колко пъти съм се чудил на глупостите сътворени от болните корейски мозъци и които съм продавал и трбява да напиша всичко това, ще ми отнеме 2-3 часа и половин страница(форумна). Сигурно имат и хубаво модели, НО НЕ И В БЪЛГАРИЯ МОЙ човек. Само напиши името самсунг в търсачката и виж колко теми има и как са се изказали хората, не само аз и ще се хванеш за главата. Може да е най-големият производител на матрици, но не са най-добрите както им се иска, пък ако сметнем, че и вноса в Бг е само от 2-ро качество надолу си прави сам изводите. Дал съм много примери защо не я харесвам тази марка, не ми се пише пак. И не е само при LCD, ами при кинескопите, при музикалните системи, а и при камерите УЖАС трошат се, не са измислени добре, с ФАБРИЧНИ ДЕФЕКТИ, от тук, от там орязване за 2-3$ по да е евтино.
miro20, както каза Bobster, не мога да кажа нищо за тошибата, при мен най-доброто си ми е Шарпа. минив Метро и го виж. Ако не можеш да решиш между двата модела, вземи предви, цената и гаранцията която получава, както и дали ти харесва компановката на задният панел, защото на гадните немаркови лайна всичките изводи са отдолу, т.е. гледат към масата и са ужасно труднодостъпни. Който е мислел тези дизайни да му изсъхне ръката и 9 години на сухо да остане.
а това не е ли по-добре ако се окачва на стена
По принцип точно заради окачването на стена ги правят така. На Тошибата са точно така, но мисля че това не е никакъв проблем, пъхат се лесно, а и един път ще ги сложиш тези кабели.
Специално за Samsung'a подкрепям LUDIA, аз имам магазин за компютърни компоненти и т.н., та става въпрос за това че хората се подвеждат по масираната рекламна кампания на Samsung, където и да се обърнеш се Samsung. 90% от дефектните монитори при мен са Samsung. От скъпите модели с 2000:1 контраст SM731BF и SM931BF по 3 бройки една след друга с фабрични дефекти (пиксели). Единствено LG, Philips и Belinea нямам грижи.....
съгласен съм с вас , samsung не струват
просто щях да си купувам samsung ,подведен от рекламите , но се заинтересувах и... едва ли ще си взема нещо samsung![]()
a със какво е по добър от тошибата освен контраста?Първоначално публикувано от mititaki
току що видях че най-накрая са пуснали модела на Philips 37PFL7332/10 в prad.de..
Крайно време беше да изкарат и 37 инчовия вариант![]()
Относно въпроса на Miro20,аз също се колебаех между тези модели.Най-накрая се реших и си взех Sharp.Трябва да ти кажа,че впрчатленията ми са отлични.Гледам го на кабеларка и има страхотна картина почти на всички канали( с изключение на 4-5 ) Контрастът и цветовете са чудесни.Времето на реакция е 6мс.,което е прекрасно.Никакви опашки и тн.. Филми,които съм гледал досега на DVD(при това на divX format ми се струват,че са съвсем други.Mного съм доволен! Единствената забележка е,че телетекста е на латиница,но поне за мен това въобще не е проблем.Никак не е без знечение, че гаранцията е 3 години и че е произведен в Япония.
Споделих моето мнение -изборът е твой.
Относно телетекста като настройваш каналите когато те пита за държава задаваш ***** и телетекста си става на кирилица.Само после трябва да оправиш настройките на звука за всеки канал ръчно,но това е работа за 10 минути
Аз също взех Шарп-а. Засега съм доволен, картината е ОК, а ако си поиграеш с настройките - направо чудесна. Взех LC32SV1A - това е сивия модел, и той е правен в Япония, LC32SА1ЕА е черния сниман в брошурата на Метро, той обаче е произведен в Тайван. Продавача не бе от най-компетентните и ме убеждаваше, че и двата модела са Тайвански, независимо, че на кашона на единия пише Made in Japan. Наложи се да се првя на Джеймс Бонд за да проверя тайно какво пише на гърба на ТВ-то, щото не дават дори да погледнеш какво взимаш, камо ли да гледаш. Така, че ако се чудите, първо вземете решение, и ако избора е шарп - бягайте в метро, но иначе стойте далеч от там. Освен всичко друго липсва и един кабел - преходника от PC входа (RGB) към компонентния.
искам да попитам за HDMI , значи свързва DVD с телевизор или компютър с ТВ като подържа всички резулюции.
добре е ТВто да има, но примерно трябва ли домашното кино, което ще си взема сега да има.. все пак самото двд не поддържа .mk .ts как ще гледам HDTV. ако е от компютъра добре.. но.. DVD player с HDMI изход май не ми трябва ?