Страница 51 от 223 ПърваПърва ... 41495051525361101 ... ПоследноПоследно
Резултати от 751 до 765 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на TODD
    Тук е от
    Jul 2006
    Живее в
    Варна

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Това е най-новия каталог на Сони http://www.sony.it/res/attachment/fi...9199089022.pdf за 2006-2007 година кофти е 4е е на Италиански но поне може да се види какво ще изкарат на пазара през годината.

2.  

3. Тук е от
    Oct 2006

Шарп 32SA1E
    PHILIPS 32PF3321
    PHILIPS 32PF3302
    TOSHIBA 32DL66PSG
    TOSHIBA 32WL48PG
    кой от тези модели бихте препоръчали, и заслужава ли си втория модел на тошиба (по скъп може би заради цветен филтър на шума или нещо такова)

4. Тук е от
    Feb 2007

Втория модел на Toshiba е по-скъп понеже е по-стара партида и е получен на по-висока цена. Като клас е по-нисък, разгледай малко повече в сайта, този модел е в архивите!

TOSHIBA 32DL66PSG е добър вариант на добра цена.

Специално тези Филипси са зле, нямат хубаво черно, нямат PC-вход, само един HDMI, на ТВ сигнал не са кой знае какво.

За съжаление нямам поглед над Шарпа, там ще каже Лудия, но пък той не знае много за Тошибата, така че пак няма да получиш много добро сравнение.

Успехи!

5. Тук е от
    Oct 2006

мерси. оплетох се от многото мнения.. но май (за парите си и качествата) остават първата тошиба или шарп-а...

6. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

soon, ако трябва да изброявам колко пъти съм се чудил на глупостите сътворени от болните корейски мозъци и които съм продавал и трбява да напиша всичко това, ще ми отнеме 2-3 часа и половин страница(форумна). Сигурно имат и хубаво модели, НО НЕ И В БЪЛГАРИЯ МОЙ човек. Само напиши името самсунг в търсачката и виж колко теми има и как са се изказали хората, не само аз и ще се хванеш за главата. Може да е най-големият производител на матрици, но не са най-добрите както им се иска, пък ако сметнем, че и вноса в Бг е само от 2-ро качество надолу си прави сам изводите. Дал съм много примери защо не я харесвам тази марка, не ми се пише пак. И не е само при LCD, ами при кинескопите, при музикалните системи, а и при камерите УЖАС трошат се, не са измислени добре, с ФАБРИЧНИ ДЕФЕКТИ, от тук, от там орязване за 2-3$ по да е евтино.
    miro20, както каза Bobster, не мога да кажа нищо за тошибата, при мен най-доброто си ми е Шарпа. минив Метро и го виж. Ако не можеш да решиш между двата модела, вземи предви, цената и гаранцията която получава, както и дали ти харесва компановката на задният панел, защото на гадните немаркови лайна всичките изводи са отдолу, т.е. гледат към масата и са ужасно труднодостъпни. Който е мислел тези дизайни да му изсъхне ръката и 9 години на сухо да остане.

7. Member
    Тук е от
    Feb 2004

а това не е ли по-добре ако се окачва на стена

8.  

9. Тук е от
    Feb 2007

По принцип точно заради окачването на стена ги правят така. На Тошибата са точно така, но мисля че това не е никакъв проблем, пъхат се лесно, а и един път ще ги сложиш тези кабели.

10. Тук е от
    Mar 2007

Специално за Samsung'a подкрепям LUDIA, аз имам магазин за компютърни компоненти и т.н., та става въпрос за това че хората се подвеждат по масираната рекламна кампания на Samsung, където и да се обърнеш се Samsung. 90% от дефектните монитори при мен са Samsung. От скъпите модели с 2000:1 контраст SM731BF и SM931BF по 3 бройки една след друга с фабрични дефекти (пиксели). Единствено LG, Philips и Belinea нямам грижи.....

11. Тук е от
    Apr 2007

съгласен съм с вас , samsung не струват
    просто щях да си купувам samsung ,подведен от рекламите , но се заинтересувах и... едва ли ще си взема нещо samsung

12. Тук е от
    Mar 2007

Цитат Първоначално публикувано от mititaki
    Здравей dmad , благодаря за отговора! Според мен и това,което съм чел Philips 32PFL7332 е по-добър от TOSHIBA 37C3000P .Единствения + е размера.Прав си,че в сайта на Филипс пише:6000:1,но това е вярното- http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09026758 .....не,че има голямо значение!?
    a със какво е по добър от тошибата освен контраста?

13. Тук е от
    Mar 2007

току що видях че най-накрая са пуснали модела на Philips 37PFL7332/10 в prad.de..
    Крайно време беше да изкарат и 37 инчовия вариант

14.  

15. pep
    pep е офлайн

Тук е от
    Apr 2007

Относно въпроса на Miro20,аз също се колебаех между тези модели.Най-накрая се реших и си взех Sharp.Трябва да ти кажа,че впрчатленията ми са отлични.Гледам го на кабеларка и има страхотна картина почти на всички канали( с изключение на 4-5 ) Контрастът и цветовете са чудесни.Времето на реакция е 6мс.,което е прекрасно.Никакви опашки и тн.. Филми,които съм гледал досега на DVD(при това на divX format ми се струват,че са съвсем други.Mного съм доволен! Единствената забележка е,че телетекста е на латиница,но поне за мен това въобще не е проблем.Никак не е без знечение, че гаранцията е 3 години и че е произведен в Япония.
    Споделих моето мнение -изборът е твой.

16. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Относно телетекста като настройваш каналите когато те пита за държава задаваш ***** и телетекста си става на кирилица.Само после трябва да оправиш настройките на звука за всеки канал ръчно,но това е работа за 10 минути

17. Тук е от
    Apr 2007

Аз също взех Шарп-а. Засега съм доволен, картината е ОК, а ако си поиграеш с настройките - направо чудесна. Взех LC32SV1A - това е сивия модел, и той е правен в Япония, LC32SА1ЕА е черния сниман в брошурата на Метро, той обаче е произведен в Тайван. Продавача не бе от най-компетентните и ме убеждаваше, че и двата модела са Тайвански, независимо, че на кашона на единия пише Made in Japan. Наложи се да се првя на Джеймс Бонд за да проверя тайно какво пише на гърба на ТВ-то, щото не дават дори да погледнеш какво взимаш, камо ли да гледаш. Така, че ако се чудите, първо вземете решение, и ако избора е шарп - бягайте в метро, но иначе стойте далеч от там. Освен всичко друго липсва и един кабел - преходника от PC входа (RGB) към компонентния.

18. Тук е от
    Apr 2007

искам да попитам за HDMI , значи свързва DVD с телевизор или компютър с ТВ като подържа всички резулюции.
    добре е ТВто да има, но примерно трябва ли домашното кино, което ще си взема сега да има.. все пак самото двд не поддържа .mk .ts как ще гледам HDTV. ако е от компютъра добре.. но.. DVD player с HDMI изход май не ми трябва ?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 10:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 19:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 21:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 22:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 14:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе