Абе , някой влизал ли е скоро в сайта на узунови . Там Sharp XD1E са го написали 2899лв -преди седмица беше 3899лв. Това в България ли се случва или имат пиян вебмастер.
Абе , някой влизал ли е скоро в сайта на узунови . Там Sharp XD1E са го написали 2899лв -преди седмица беше 3899лв. Това в България ли се случва или имат пиян вебмастер.
Значи колегата ти в Бургас не е наясно. Той ме убеждаваше, че само сребристия е aquos, а черните са стари модели.Първоначално публикувано от LUDIA
Ти между 42" тайванския и 37" сребристия кой ще ми препоръчаш? Аз да взема да дойда до Варна да го купя при теб, че да не се прецакам в Бургас нещо.
Някой успя ли да прочете посочения линк към руския форум?
Ето ви и друга тема за размисъл: LG и Samsung се обединяват в производството на LCD панели:
http://www.cdrinfo.com/Sections/News...x?NewsId=20430
Да ни е честито!!!
Китайско-Тайванските фирми се обединяват за да им противодействат (CPT, CMO & AUO). А сега ми говорете за предимства на този или онзи модел, като в края на краищата ще се окажат само 2-3 вида матрици на пазара! Всичко зависело от управляващата електроника, се твърди в статията. Там пък дори сега има само 3-4 чипа, които се ползват (без да имам претенции за изчерпателност)!
Май жените ще се окажат с най-правилния подход при избора на техника - цена, размер, цвят и дизайн на кутията!!! Колкото повече се запознаваме с подробностите по избор на "правилния" LCD TV, толкова повече се убеждавам, че всичко е късмет. По-добре да не знаем нищо, защото се убеждавам, че всичко е една голяма китайска измама и нищо повече. Както преди 20 години руските телевизори се продаваха с различни кутии и марки, но "карантията" им си беше почти еднаква. Само, че за разлика от сегащните ментета държаха на токови удари и други "не покривани от гаранцията събития".
Стискайте ми палци да успея да помогна на моите хора с правилния избор на 40" LCD, че вече не знам какво да правя!
Между другото Sony пускат xxD3000 серия със 100Hz Motion Flow технология за компенсация на движението. Очаква се до края на годината и Philips да пуснат такива модели.
Явно грешка на админа. LC-37GD8E е 3200 лв, а LC-37XD1E 2900! Няма логика!Първоначално публикувано от PVV
4a4i, не мога да ти ги сравня двата защото само единият продавам, а другият се намира в друга верига магазини. ХЕХЕХЕХЕХ и няма как просто ей така да има кажа, аве пичове донесете тука един за тестване, че хората питат кое е по-добро. Извинявай, но просто не мога да помогна в тоя случай. Виж огледай Тошибата и иди да огледаш Шарпа. При давата се оглеждай за омазана картини, лош дребен детайл и най-вече за черното как го изобразява. Решаваш кой от двата да бъде и взимаш.
Vanquished, няма проблеми ела ще ти покажем каквото можем и каквото знаем. Няма да търсиш LUDIA, защото в МЕТРО всички сме луди, така че ще търсиш, най-големият на размери и брадясал индивид носещ бяла престилка.
modem, няма какво да се спори и двата ТЕХНО магазина продават техниката на едни "хубави" цени, така че няма какво да се очудваш.
lazarus18, зависи кои модели, ако са от 2000 серия може, освен това поне в БГ Сони винаги са държали мега хипер високи цени. Политика на фирмата.
moni74, ако имаш време отскачай, и да те консултирам и да решим какъв размер да бъде. Хем ще го проверим като хората ТВ. Но да знаеш събота и неделя няма да съм на бачкане.
Gena_bs, щв еидим колко време ще изтрае това партньорство, както предният път преди години, когато пак се бяха обединили за да правят CRT монитори и след 1-2 години всичко се разпадна, а моделите правени с части от двете компании не бяха от най-успешните. Освен това СОНИ-САМСУНГ фабриката какво ще прави. Ще я затварят ли. Нв вярвам. А пък още по-големи противници са СОНИ и Филипс.
PVV и bgm, не се е объркал наи-вероятно админа. Ами са напълно реални тея цени. Понеже ГД е модел на 2 години и е внасян от япония на цени от 3500 и нагоре сигурно, и не могат да си позволят да му свалят цените, докато XD моделите са от миналата година октомври на пазара и вече, напират новите модели да идват, е какво да правят трябва да ги продадът. Така че цената е напълно реално. Проблема е че нямат наличности от 37XD1E на склад в БГ. И аз чакам да го получат, че има питания за него.
сайта на ИнтерМаркет се актуализира от дъжд на вятър...
днес май има нанесени промени :
появила се е R серия на Sharp,
LC-32RA1E за 1899
LC-37RD1E за 2599
по показатели май е като G ... макар че никъде на сайта им не виждам LC-37GA9E, който го има и се продава в централния им магазин в София...
ако някой има наблюдения да споделя.
Вижте това и мечтайте,който не бърза да почака това http://www.sharp.co.uk/invt/lc37xd1e#
http://www.intermarket.bg/product_de...roduct_id=8071Първоначално публикувано от ceco7
Мечтата е доста реална
Всеки ден чета всичко по темата и вече с ваша помощ се спрях почти окончателно на 32 инчово LCD.
Пак с ваша помощ отпадна като вариант SONY KDL-32V2500 и остана PHILIPS 32PFL7332,който е с 300-400лв. по-евтин.
Но ето,че от 1-2 седмици се появи у нас и този според мен много-добър модел на Panasonic TX-32LX70P!!!Последните няколко пъти,като ходих в ТЕХНОМАРКЕТ все него ми го препоръчват за 32 инч.LCD и го смятат за номер 1 в момента без да отричат качествата на Филипса и Сонито.Все пак много разчитам на вашето мнение.
Моля коментирайте този модел на Panasonic TX-32LX70P
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09027483
Ето и по-подробни спесификации:
http://www.panasonic.bg/browseProduct.jsp?entityId=4954
Нямам търпение вече да се сдобия и аз с LCD,но искам наистина нещо добро.
За всички,които се интересуват,каталогът на Sharp за 2007год. - http://www.sharpinbusiness.co.uk/Sha...&layout=popups
Панасоник наблягат на плазмите, в които са много добри.Първоначално публикувано от mititaki
Доскоро ЛСД-та им бяха с бавни матрици на 14мс. Тук са сложили на 8мс което е стъпка напред.
Гледал съм предишни техни модели и много мажеха.
Така че му виж черното и го тествай на бързи сцени да не стане някоя грешка.
За мен засега телевизора, който си заслужава е Sharp 37XD1E - особенно на новата цена.
Ще видя и какво ново ще изкарат но вероятно това ще ми е покупката.
PHILIPS 37PF9731D много ми хареса, но е безбожно скъп, за тези пари ще взема два шарпа а ще почерпя и приятелите.
Но в каталога на Шарп не виждам 37 fullHD на 100 Hz, странно. И 32 fullHD го няма?
bgm,благодаря за отговора
Знам,че силата на Panasonic е в плазмите,но все пак много яки характеристики има това LCD(Panasonic TX-32LX70P)
А този Sharp 37XD1E е предполагам много-добър,но с близо 1000лв. по скъп.Мога да си позволя около 2000лв.
За 2000 има не лош избор на 37" тв-та и мисля,че размера е от значение ,все пак 5 инча са почти 13 см в диагонал.Виж от какво разстояние ще гледаш и прецени.Към момента 2000 за 32" не си заслужава(лично мнение) .И оправи LSD с LCD ,че пак ще се отплесне темата.Първоначално публикувано от mititaki
46" за 2799 лв.!Това реално ли е?От фирмата потвърдиха цената.Каква е уловката или модела си е куц!
http://www.plesio.bg/product.php?pro...d1bab1de78c469
Ако бяха написали кой е модела....