Страница 71 от 223 ПърваПърва ... 2161697071727381121 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,051 до 1,065 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Няма такива работи!
    Усещам, че това е "търговски трик" а'ла убеждаване на служител (сегашен или бивш от бранша) към евентуално зарибяване на неинформирани клиенти за кандардисване и разкъшкване на непродаваемите вече мостри!

P.S. varieca, в голяма грешка си за дълготрайноста и надеждността на живота при CRT и LCD изобщо. Питай патила а не PR измислици с цел.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Може и да съм в грешка, в края на седмицата ми се случва да правя грешки. Например не споменах, че CRT-то престояло достатъчно време на щанда, може да си го отнесеш в къщи заедно с отпечатана картинка или някое лого вследствие на прогаряне.

4. PVV
    PVV е офлайн

Тук е от
    Jul 2006

Имам един въпрос към притежателите на Sharp 37XD 1= Като мина на автоформат ми се губят долните редове на субтитрите.Картината се свива и разпъва постоянно, което дразни и мисля ,че това е от надписите. Телевизора ги възприема като образ и постоянно си сменя формата. Може ли да го включа на 4/3 ида го гледам с черни ивици отстрани , когато програмата е такава и от къде!

5. Тук е от
    Mar 2007

незнам но аз също мисля че е добре да се купуват мострите защото винаги се излага най доброто като бройка и знаеш че е работило. като го отвориш нов може след извесно време да се скапе и с телевизори и с хладилници даже с мебели също е добре да се взима мострата защото си я огледал добре и си я харесал. приятел си взе шарп от метро и се скапа на втория ден та после чака 4 седмици да му го оправят, за това според мен за мострата не мисля че е набутвация, лично мое мнение разбира се.

6. Тук е от
    Jan 2006

Цитат Първоначално публикувано от lio76
    незнам но аз също мисля че е добре да се купуват мострите защото винаги се излага най доброто като бройка и знаеш че е работило. като го отвориш нов може след извесно време да се скапе и с телевизори и с хладилници даже с мебели също е добре да се взима мострата защото си я огледал добре и си я харесал. приятел си взе шарп от метро и се скапа на втория ден та после чака 4 седмици да му го оправят, за това според мен за мострата не мисля че е набутвация, лично мое мнение разбира се.
    напълно подкрепям твоето мнение че е по добре да се вземе мострата.

snoopybg аз послушах Bobster и си купих мострата на Toshiba 37C3000P и мога да ти кажа че ТВ-то е перфекно.

7. Тук е от
    Apr 2007

аз също купих мостра,просто нямах избор.според консултанта беше работил 3 седмици (дано не ме излъгал с много) та за сега съм много доволен от телевизора.

P.S. даже сега се сещам че предния ми телевизор обикновен беше мостра от метро защото чисто новия от кашона беше дал дефект.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Преди няколко месеца когато си купух Toshiba 37C3000P от Техномаркет Пловдив , исках да закупя мострата , но отказаха да ми я продадат.
    Изкараха ми една друга бройка от склада, пуснаха я и я взех.
    Приятели /вносители на PC-та и монитори LCD/ ме бяха посъветвали да взема някое LCD tv което е работило известно време преди това.
    Така , че всеки има право на мнение , а понякога и на избор

10. Тук е от
    Jun 2007

Привет ! Страхотен форум и много полезни мнения особено за непросветените като мен за което благодаря !
    Вчера след голяма пауза посетих два столични магазина като Метро и Технополис и силно впечатление ми направи един 40` модел на Сони , а именно - Sony KDL-40U2000 http://www.sonycenter.lu/images/tv-2...KDL40U2000.jpg
    Цената му е 2200 и това в сравнение с доста 37`-ци ме изненада доста. Не съм тръгнал на пазар, но все пак има ли някой от вас впечатление за този модел на Сони ? Благодаря !

11. Тук е от
    Dec 2006

Днес бях в Технополис и видях няколко модела на JVC, които до сега не бях виждал на пазара. Ако някой има впечетления моля за коментар.
    Давам ви чужд линк, защото в сайта на Технополис ги няма все още, а цената му е 1500лв.
    http://www.jvcitalia.it/product.php?...U&catid=100058

12. Member
    Тук е от
    Jan 2007

relaxe добре дошъл,но този модел на SONY може да ти направи впечатление единствено ако е единствения телевизор в магазина ,като цяло цялата U серия е доста осакатена няма BRAvIA ENGINE и панела не се тества в япония за разлика от всички останали серии на SONY.Добра цена за SONY и нищо друго.

13. Тук е от
    May 2007

Имам въпрос специално за LUDIA(или някой който знае)-да ли може да се поръчват в METRO някой от моделите на Sharp?Конкретно се интересувам от : LC-42XD1E и LC-42RD2E и на какви цени ?

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Здравейте, съжелявам, но когато съм отпуска не поглеждам почти нищо освен леглото и мързелувам.
    Здравей, borko7.
    Мдам можеш да поръчаш, но засега само 42XD1E, RD2E ще дойде края на другият месец, но проблема е, че няма 42" вариянт. Ако искаш 42" 100 Hz, поне за момента няма такъв обявен модел. По-горните модели XD/XL са само 46" и 52". Цената на 42XD1E беше преди 1 месец когато питах за един клиент 3838 или 3938, не се сещам в момента. По принцип всяко нещо, което е по каталог на ШАРП можем да го поръчаме, но стига Интерсервиза да са го вкарали на склад. Има един малък проблем, но не зависи от мен: Когата се поръчва несъществуваш в Метро системата артикул, от Сф ми генерират някакъв артикулен номер, но искат стоката да се плати преди да я поръчат, за да са сигурни, че ще я вземе клиента. Малко двойно подсигуряване си правят закупчиците, но ги разбирам.
    Няколко пъти прочетох, че по магазините имало лош сигнал или на квадрати се виждало. Ами да вижда се защото: колегите не ги ебе как са го вързали ТВ-а към ДВД-то(в повечето случай): използвани са мега насрани кабели и евтини ДВД плеъри(където се налага) и сигнала е пуснат не на COMPONENT, ами на чинчове. Пример отивам в Метро Сф1 и какво да видя 42SA1E вързано към някакво куча марка ДВД с кабела от ДВД-плеъра(който е за 20 стинки) и го пуснали на чинчове, та ТВ-о маже та се къса и едни феерии остават след фигурите и им викам, аве пичове, сложете му накраиника и му пуснете Component-ен сигнал; питат ме как да изкарат образ на 32RA1E през компонентният нямало картина, ами как ще има като от опщиите си седи на VGA компютър, а не са го сложили на компонент. Така че не се учудвайте, навсякъде има нови хора, или пък не ги интересува, или просто не стават за тая работа. Ръководителя или заместника на Отдела тръгнал да ми ви казва, че SONY S2510 давало по-качествено от новият Шарп. Мани кво да кажа, на кьоравият и U моделите сигурно ще му харесат.

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

LUDIA, не искам да ти развалям почивката, но и аз имам един въпрос. Знам че на XD1E няма компонентен вход, а се ползва преходник и през VGA порта. Малко се притеснявам с тези преходници да няма изкривяване на цветовете и дали ще мога да пусна прогресивен сигнал от ДВД плеъра. /576р/ Точно на такъв порт ще се гледа докато не се обзаведе човека с HD плеър.

17. Тук е от
    Feb 2007

Наскоро бях споменал нещо отностно Toshiba 37C3000P, става въпрос за прегарянето на топлите цветове през HDMI-то.
    Пускам няколко снимки за сравнение между PC-входа и HDMI.

Ако снимките са твърде големи и товарят, кажете ще ги намаля!!!

Дори и да си настроя цветовете и контраста да са нормални, настройките на HDMI и TV-сигнала са едни и същи и тогава си развалям настройките на телевизията!
    Бях попитал дали някой е пробвал с такъв TV да знам дане би да е от кабела /макар че ме съмнява/. Пробвал съм за всеки случай с 2 карти и със различни драйвери. Не че ми пречи да си ползвам PC-входа даже го предпочитам понеже при резолуция 1360х768 не си разпъва картината и текста се вижда доста по добре и детайлно от колкото през HDMI-то. Е губят се по 3 пиксела от ляво и от дясно, но това е най-малкия проблем. Единственото е че при PC входа не работят системите за разпъване на картината и когато гледам 4х3 формат губя малко.
    Има нещо което ме дразни много при HDMI-то, че при стартиране на компютъра ТВ-то трябва да е пуснато на HDMI входа, за да може да се открие после от компа.

п.с. Пускам поста с цел обмен на инфо, не искам да опреквам с нещо телевизора. Модела си е супер и които мислят да си взимат такъв, това не трябва да ги разочарова!

18. Тук е от
    Jun 2004

спрях се на този PANASONIC TX-32LE7P http://www.kkelectronics.com/product...ct_id=09027006 и ме впечатли черното (открояваше се на фона на другите panasonic-и около него). За съжаление в магазина сигнала не беше качествен (бТВ кабеларка) и бих искал ако някой го е пускал през HDMI да сподели как работи!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе